Five-faced
Banned
Останнє редагування:
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
приїхав МП Тракс
ну такоє, какоє то нікакоє
Добавлено через 21 минуту
дуже неоднозначна фігурка. багато дрібних, самих по собі незначних, неприємностей, які разом дають паскудне враження.
- бекпек, панятно
- імітація пад наклейки - однозначне фу, в руках ще більш паскудно виглядає
- панелі на ногах, інженерна недодєлка і взагалі чорті що
- на фотках грудь колєсом не тому що він такий геройський герой, а тому, що голова зміщена вперед і якщо грудь не вигнути, то сутулість просто капєц
- обмеження в русі рук
- складається враження що ноги вігнуті всередину
- занадто тугі з"єднання. при трансформації бекпек в мене вистрілив і вилетів на півтора метра
- в той же час занадто слабенькі з"єднання на руках, панелька на грудаку
+ мімімі бластер і, впринципі, рауль)
+ альтмод.. хоча диряяяявий просто капєц
+ покраска
ітого: хенкеївського тракса більше не продаю)

Однозначно)))Лучший обзор за последнее время!
:
кста, у меня тоже есть один косяк, который прошёл мимо их КвалитиКонтроля (если он вообще существует). У меня переднее шасси, крепящееся на два клёпанных болта (подвеска по них должна сдвигаться вверх и вниз).. дык вот одна из этих клёпок тупо вышла из захвата и как её вернуть обратно я пока не представляюзлий як чорт
на ММС, бо мій сфінкс має задофіга дрібних неприємностей які були пропущені кволіті контролом. вони не такі щоб критичні, типу дві праві ноги, відсутня голова чи ще щось. все є, все більш мене ок. але оце "більш менш" вкурвлює настільки, шо аж їсти не можу, бо я взагалі не чекав такої падлянки від ММС
/

ык вот одна из этих клёпок тупо вышла из захвата и как её вернуть обратно я пока не представляю
:
плацдарм под будущие приобретения?для затравочки

плацдарм под будущие приобретения?![]()
Зачотный шкафчик. Сколько весит?
для затравочки
"А шкапчик-то - "Гей, славяне"!"...(в самом хорошем смысле, разумеется! Зачетный шкапец, жаль, что "на всех" места не хватило!)
дык а что с ногами? ты мистрансформил = поднял вверх и наружу или то просто на фотках была лажа?
смотрится действительно по-другому
недотрансформ.
якщо ноги опустити і ступні змістити вбік - буде більша позабільність тих стоп
якщо того не робити, стопи скутіші, але він виглядає на порядок краще, що, чесно кажучи, стало приємним сюрпризом.
що там ще варто доробити це зпиляти наполовину пеги на бокових панелях, які впираються в стопи. ну і ще пару твіків можна
С пополнением, друже!! Санстрикер для меня один из мастхэвных..правда я жду другого
ти знаєш, я коли цього брав то сам собі пояснив що я буду робити якщо вийде інший стрікер з кращим робомодом - просто тупо куплю його, а цей буде в альтмоді стояти.
як виявилось в цього дуже, ДУЖЕ, непоганий робомод і тепер я сумніваюсь чи вийде кращий

ты заставляешь меня сомневаться
а сделай ещё пару-тройку толковых фото.. а?![]()