Five-faced
Banned
Останнє редагування:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Замітка: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
в кращих традиціях Єгора гг отримавши бота зразу ж його продаю)
Всё ещё нужны братья-врекеры.имей ввиду, я так увлёкся, что с 210 дошёл уже до 125 и пока продолжаю уменьшаться в количестве
Всё ещё нужны братья-врекеры.
надо решить вопрос пересыла
просто фоточко останнього новобранця
вопчім КО Скайварп як зазначив вже Варп) це те, як цей молд в такари з хасброю мав би виглядати ще в момент першого випуску МП-11 - міцний і приємний в руках бот з збалансованою вагою, якісним пластиком і покраскою
взагалі покраска вище всяких похвал, все рівнесенько і чітко
пластик матовий, приємний на дотик. прийшлось зняти пару заусениць, але небагато і були вони на дрібних некрашених деталях, так що ні разу не проблема
по кволіті контролу - є пара царапин, не пощастило. селер вроді як обіцяє вислати деталі на заміну
але навіть якщо поморозиться (царапини дуже маленькі насправді) покупка на 110% виправдана і принесла задоволення. тандеркрекера в них же куплю. інших сікерів напевно не братиму, бо трьох однакових молдів достатньо, а коунхеди мені якось не дуже подобаються - фейкові голови в ботів головною фішкою яких є ці голови, це не прикольно)
хах, внезапно)) но селлер наверное теперь будет следующему покупателю втирать про более дорогую доставку на сумму Скайварпапройшло 35 днів з того моменту..
за 15 баксов?
хах, внезапно)) но селлер наверное теперь будет следующему покупателю втирать про более дорогую доставку на сумму Скайварпа
жесть у тебя решение впрочем главное чтоб по средствам и профит был))научений гірким (як виявилось зовсім навпаки) досвідом змовив собі зразу 2 на випадок якщо будуть QC проблеми. приїхав поки що один, проблем НЕД. другий як приїде - зразу піде на продаж
жесть у тебя решение впрочем главное чтоб по средствам и профит был))
к слову - помню время когда вся первая триада была чем то из разряда вон выходящего. А щаз вот, ну триада и триада...
хэх, у меня такое примерно полгода в рендомном варианте.- останні два місяці я працюю майже без вихідних. свєрхурочні оплачувались. тому маю право і можливість трохи зходити з розуму)
жирок то))) у меня вот старые по Г1 долго валялись - никто брать не хочет. В итоге тоже переехали на полку к МП в виде насекомых. на удивление они там органично смотрятся))інсектиконів хочу ще бедкубівських, щоб повзали в комахомодах, але це опціонально
я вот тойворлдовскими внезапно проникся. вероятно буду братьот конусоголових не хочу.
С пополнением . Эмм хорошая бумажечка в рамку и на стенку