Five-Faced's Collection

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
DSC01838jp_1487133_20475838.jpg

DSC01839jp_4045689_20476002.jpg

DSC01840jp_2528877_20476003.jpg

DSC01841jp_1763509_20476005.jpg

DSC01842jp_5025463_20476010.jpg

DSC01851sj_4808943_20475843.jpg

DSC01858sj_4862732_20475844.jpg

Останнє редагування:
Круть. А про опыча ты ничего не говорил. Напиши плз и о нем пару слов)

Круто круто!!!!
расскажи про малютку ОПа :popcorn:

почну з опчика, по ходу мимоволі буду порівнювати з скайварпом

саме перше, коробка, оформлення, аксесуари
підходи в КББ і ББ7 до цього діла різні, хоча вроді як компанії мають якусь спільну основу.

КББ коробку наваяли модну, з гарним оформленням, вклали пачку аксесуарів, які, в принципі, я вважаю безтолковими, але любітєлі кількості різноманітного кольорового пластику будуть раді: пушка і пушка-мегатрончик - ок, а сокира, меч, джетпек і 3 голови - на любітєля. все зроблено якісно, а мегс взагалі суперякісно, бо мЯтал. дві додаткові голови мені не нра, можна було морду.. мм.. маски зробити інакшими, більш наближеними до мульт джерела. оріона непогана, вона більша за інші, напевно щоб ОП з нею був більш на пацана схожий.

ББ7 зайшли з іншого боку - проста до нєпрілічія коробка з маркуванням YM-01
з аксесуарів зновуж пістолет-мегз, ракети, стенд, пілот і доктор аркевіл - все потрібне. інструкцію і картку здерли повністю з оригінала, вклали десептиконівські наклейки, що дуже ок.

бот і альтмод
ОП чоткий, з правильними ногами і пропорціями, там де тріщить - тріщить приємно, все тугеньке крім злегка вільних з"єднань в колінах - специфіка трансформації. бот важкий, металу багато. метал доречний скрізь крім грудака. метал фарбований і тому трохи контрастує з іншим червоним. взагалі якби деталі грудака робили 1 в 1 з оригінала, то це було б доцільно, але там ремолд і деяке спрощення, відповідно метал там тільки для понту. решітка така як в оригінала, вигнута, нінавіжу.

весь молд суттєво відрізняється від оригінала, достатньо спрощень, але не сильних. в деяких місцях ці спрощення дають дуже позитивний ефект - цільні металеві труси з кріпленням грудака роблять бота дуже міцним. трансформація теж видається трохи простішою. в принципі тут мало що є додати. хіба що варто згадати, що залишили гумові колеса, але так як вони маленькі, то і сама гума завузька виглядає - може не подобатись.

по якості все на 4+, особливо враховуючи ціну і те, що це довгожданий повноцінний класікс ОП. з неприємного два стрес марка зроблені на етапі зборки і дві фіксабельні клякси. по ОПу все, в принципі. якщо в двох словах, то це стандартна якість МП КОшок аля такаса томі

в кращих традиціях Єгора гг отримавши бота зразу ж його продаю)
я його купував по кількох причинах:
1. подивитись в руках якість КББ, бо приглядаюсь до їх же старскріма
2. ціна підкупила, не ризикував нічим
3. була думка поставити його або на столі дома або на роботі

1ий пункт оцінив, старскріма можна брати, але не візьму, бо мого оригінального скріма ніхто не хоче. а брати КОшку заради непотрібного коронейшн сета і фіксованого тіла це фігня якась. перше мені не треба, а друге не принципово. крім цих двох пунктів скрім в мене і так ідеальний
2ий пункт. незалежно від того чи продам, не шкодую що купив, ціну свою вартує з головом.
3ій пункт. тупо передумав)

такщо, камради, ставайте в чергу на купівлю) віддаю за те, за що брав - 59, можу за 4 бакса відкупити мегатрона, буде 55 без нього)

зразу зазначу причину чому НЕ збавляю ціну хоча є деякі недоліки і ващє коробка відкрита фуфуфу
1. на ібеях найдешевший варіант зараз 55, при цьому це скоріш всього що кидали. до речі, мій селер тепер продає чомусь за 68:lets_think:
2. не знаю яка статистика по кволіті проблемам загалом, підозрюю, що ідеальних ОПів нема. в моєму випадку недоліки відомі і ясно як їх поправити. хтозна кому яка лотерея випаде)

Добавлено через 4 минуты
п.с. по скайварпу скажу завтра більше, ще не трансформував

Добавлено через 1 минуту
п.п.с. а от чорненького ОПчика тепер ще більше хочу. тільки, сцуки, решітку прямою зробіть!

вопчім КО Скайварп як зазначив вже Варп) це те, як цей молд в такари з хасброю мав би виглядати ще в момент першого випуску МП-11 - міцний і приємний в руках бот з збалансованою вагою, якісним пластиком і покраскою

взагалі покраска вище всяких похвал, все рівнесенько і чітко
пластик матовий, приємний на дотик. прийшлось зняти пару заусениць, але небагато і були вони на дрібних некрашених деталях, так що ні разу не проблема

по кволіті контролу - є пара царапин, не пощастило. селер вроді як обіцяє вислати деталі на заміну
але навіть якщо поморозиться (царапини дуже маленькі насправді) покупка на 110% виправдана і принесла задоволення. тандеркрекера в них же куплю. інших сікерів напевно не братиму, бо трьох однакових молдів достатньо, а коунхеди мені якось не дуже подобаються - фейкові голови в ботів головною фішкою яких є ці голови, це не прикольно)

вопчім КО Скайварп як зазначив вже Варп) це те, як цей молд в такари з хасброю мав би виглядати ще в момент першого випуску МП-11 - міцний і приємний в руках бот з збалансованою вагою, якісним пластиком і покраскою

взагалі покраска вище всяких похвал, все рівнесенько і чітко
пластик матовий, приємний на дотик. прийшлось зняти пару заусениць, але небагато і були вони на дрібних некрашених деталях, так що ні разу не проблема

по кволіті контролу - є пара царапин, не пощастило. селер вроді як обіцяє вислати деталі на заміну
але навіть якщо поморозиться (царапини дуже маленькі насправді) покупка на 110% виправдана і принесла задоволення. тандеркрекера в них же куплю. інших сікерів напевно не братиму, бо трьох однакових молдів достатньо, а коунхеди мені якось не дуже подобаються - фейкові голови в ботів головною фішкою яких є ці голови, це не прикольно)

апдейт

з селером я воював кілька тижнів, селер зсилався на те, що царапини це нормально і вони скрізь є
я вперся рогом і вимагав заміни 3 деталей з маленькими царапинами. це не стільки було проблемою (зрештою підфарбувати можна) як мені було принципово, бо селер мене нагрів фактично на 15 баксів - коли я замовляв, він сказав що доставка в Україну дорожча і треба доплатити. доплатив, коли взнав що доплатив зря то про це йому не сказав, але вирішив що за ту ціну скайварп має бути ідеальним) ну от і вимагав заміну детальок без особливої надії що селер щось вишле..

пройшло 35 днів з того моменту..

сьогодні приїхав цілий новий ще один скайварп:lol:
так що одного буду скоро продавати)

продаю? неее, не за 15))))

Добавлено через 2 минуты
хах, внезапно)) но селлер наверное теперь будет следующему покупателю втирать про более дорогую доставку на сумму Скайварпа :facepalm:

шось мені підказує шо там собівартість того скайварпа чуть вище 15 баксів
а хто скільки з перекупщиків заробить - це питання 10те

от наприклад тандеркрекер зараз в того ж чувака за 92 бакса, пару тижнів тому був за 97
а в одній з груп в фейсбуці - він же за 85, правда в Україну не хочуть шипити в принципі

приїхали куби, кулачки для старскріма і врекгар від КФС
і Оллі від ХТБ

буде сьодні забава)

Five-faced, как тебе Олли и Врек?

KFC Wreck-Gar

численні відеоогляди достатньо описують як саму фігурку так і трансформацію, якість ітдітп
в них все справедливо

об"єктивне
+ відмінно відтворений персонаж
+ прекрасна якість виконання, кажуть найкраща від КФС на даний момент
+ металеві частини, він важкий достатньо
+ можливість перерозібрати і замінити деякі частини. тут +++, шикарна річ, яка дозволить пиляти кастомні руки, наплечники, грудаки і до них аксесуари. це настільки в тему персонажа і настільки просто реалізовано, що межує з геніальністю)

- запльот з трансформацією рульової частини. без відео - тяжко
- пальці препаскудні. вони довгі, майже бовтаються і не складаються в нормальний кулак. якщо дати йому зброю, то ще норм, а без неї - ужоснах

суб"єктивне
- пастельні кольори. в руках бот і його покраска значно краще виглядає, але йому явно бракує кольорових акцентів, вставок срібного/хрому. самі кольори ок, але могли б бути контрастніші
- найгірше - імхо він оверсайзд. не альтмод (там всьо ясно), а сам бот. по скейл чарту ніби ок, але враження що він мав би бути на голову нижчий не покидає.

резюме
кому треба 100% реалізація врекгара на муві/S3 полицю - мастхев. ціна більш ніж виправдана - 85$
був би на голову нижчий, не задумуючись купив би ще і його дружка

Добавлено через 12 минут
куби від KFC

тут всьо просто. 9 кубів за 10 баксів.
простий пластик, нормальний розмір для МП, насичений колір явно розрахований на те, що куби будуть використовуватись з лед підсвіткою

просто, дешево, сердито. те що треба)

Добавлено через 5 минут
руки для МП Старскріма

тут я трохи офігів. якість виконання дуже і дуже - ідентичний пластик, тугі з"єднання, форма і довжина пальців.
в порівнянні зі всіма що я бачив і маю (транзістор, саундвейв, МП ОП, аполіон, врек-гар) ці - просто небо і земля. боюсь ставити на Старскріма їх, бо боюсь що захочу ще пари купити для інших сікерів. все таки 20 баксів за пару для кожного з сікерів (а їх буде скоро на ринку просто дофігіща) це забагато

як для одного Старскріма - треба брати

Добавлено через 3 часа 56 минут
і на закуску про хтб оллі

по перше, він маленький. нє, не так, він дуууже мініатюрний. по зросту під МП бамбл, але враження що на порядок менший

по друге, всі його проблеми через зріст, це ясно

по третє, він неочікувано шикарний!

мінуси
- нечітке лице. висота лиця 5-6мм, їх два. основне розмите, друге має лишки фарби. поставив друге і зробив темнішими очі для контрасту.
- труси не пегуються. не злітають, ну і не пегуються
- деякі шурупи викручуються при русі деталей. тут прикол в наступному. хтб вирішили покращити з"єднання і замість пінів в оригіналі поставили шурупи. з"єднання стали ДУЖЕ тугими, звідси і мінус - деякі 1-1.5мм шурупи намагаються відкручуватись. пофіксається

плюси
+ попадання в персонаж не 100%, а 146%
+ трансформація. те як складається і пегується бекпек - супер, хоча через тугість з"єднань і мініатюрність фігурки трансформувати треба акуратно
+ внєзапно позабільність, та, каратіст з нього не вийде, але для такого зросту позабільність дуже ок
+ внєзапно покраска. дуже чітко і якісно. є нюанс з покраскою бедер - вони металеві, трансформувати варто акуратно щоб не поцарапати
+ внєзапно міцність. просто крепкий, бп

резюме
хтось вірить що найближчим часом МП вілі хтось ще випустить? шансів небагато.
якщо випустять, буде він таким же або кращим втіленням персонажа? шансів 0
та, ціна 60 баксів трохи великувата, 50 була б норм. у всьому іншому, для муві/S3 дисплея - мастхев. дуже приємно вражений.

як результат, бічкомбера буду 100% брати. віндчарджера і того другого - не факт, зовні трохи мені не нра обоє

поставив його на полицю, дивлюсь і розумію що один з інших персонажів тепер виглядає там лєвим
загадка: хто з МП персонажів муві/S3 виглядає лєвим на полиці?:lol: не кажу хто в мене є, так цікавіше:lol:

Добавлено через 3 минуты
п.с. все замовлено з TF-direct, бо в мене там певна сума зависла колись, треба було вивести. в Україну вони не шиплять, тому ріквестив шип в штати. вони це побачили, а в пейпалі адреса в Україні і перепитали гдє я насправді. прислали прямо додому EMS'ом, приємно)

Five-faced, за разборчик мега зачот! Чето как-то даже и не обращал внимания на этих Врекгара и Вилли до твоего обзора.

DSC03327jp_2163085_23942232.jpg

DSC03332jp_9484993_23942233.jpg

Добавлено через 54 секунды
вийшло темно і розмито
але суть, думаю, ясна)

Хз, кто там лишний, но ХотРод выглядит печально

:lol:

кста, з кулаками скріма печалька. прийдеться таки купувати такі ж іншим сікерам)

Five-faced, спасибо за обзор и поздравляю с пополением! сам щаз получил Вилли и некоторых других по третьему сезону. полностью согласен, разве что для меня размер и подвижность больше радуют + проблем с винтами не заметил

Хот Род вообще не в кассу теперь

BB7 Thundercracker приземлився!)
кросавчег, да)

научений гірким (як виявилось зовсім навпаки) досвідом змовив собі зразу 2 на випадок якщо будуть QC проблеми. приїхав поки що один, проблем НЕД. другий як приїде - зразу піде на продаж

на продаж напевно відправиться і оригінальний старскрім, а значить в мене на продаж буде повна пачка сікерів по доступній ціні з хорошим дисконтом)

деталі попожжей, і так одночасно 2 штуки роблю - з клієнтами переговорююсь і кручу в руках тандера)

научений гірким (як виявилось зовсім навпаки) досвідом змовив собі зразу 2 на випадок якщо будуть QC проблеми. приїхав поки що один, проблем НЕД. другий як приїде - зразу піде на продаж
жесть у тебя решение:facepalm: впрочем главное чтоб по средствам и профит был))

Поздравляю)

к слову - помню время когда вся первая триада была чем то из разряда вон выходящего. А щаз вот, ну триада и триада... :hz:

жесть у тебя решение:facepalm: впрочем главное чтоб по средствам и профит был))

ну да, трохи екстравагантно)
але цьому є досить логічні пояснення:
- останні два місяці я працюю майже без вихідних. свєрхурочні оплачувались. тому маю право і можливість трохи зходити з розуму)
- розрахунок на те що я так чи інакше другого продам. якщо продам на 10-20 баксів дешевше, то все рівно вважатиму що отримав хорошу фігурку за достойну ціну (а 120 імхо цілком норм) і при цьому матиму бєзупрєчного тандера
- коли ще тільки вийшов такарівський тандер мені так приспічило його купити що я навіть хотів Пасочніку замовлення дати щоб він його з Японії привіз - тоді такарівець тільки в такара мол продавався. тоді не вийшло, ну і добре, я б заплатив тоді за нього біля 150 баксів. не вийшло, але от хотілось його заімєть шокапєц
- коли купуєш в китайців завжди варто тримати в умі можливі проблеми з доставкою. цей мій тандер, до речі прийшов в потрощеній коробці. йому нічого, а могло бути гірше. відповідно другий - страховка. ще раз чекати запчасті 2 місяці мені взагалі не хотілось

к слову - помню время когда вся первая триада была чем то из разряда вон выходящего. А щаз вот, ну триада и триада... :hz:

угу, є таке.
власне для мене вона для мене такою і є. мені на полицю обманоїдів зараз бракує по суті тільки рефлектора, девастатора і триплченджерів. і все! решта опціонально. тандер по суті був одним з головних кого бракувало.
інсектиконів хочу ще бедкубівських, щоб повзали в комахомодах, але це опціонально

от конусоголових не хочу. принаймні ті які є на ринку, не годяться - конусоголові з фейковою конусоголовою це йобанийстид. + ще три варіанта того ж молда не хочеться ніяк. + такара взагалі в якесь гавно скотилась з тим конусоголовими.

хоча виключення могли б бути - оці от красавчики

4uJiWleljp_6654160_24007849.jpg

хоча знову ж, той самий молд, так ще й кастомні голови шукати. надто напряжно)

- останні два місяці я працюю майже без вихідних. свєрхурочні оплачувались. тому маю право і можливість трохи зходити з розуму)
хэх, у меня такое примерно полгода в рендомном варианте.
інсектиконів хочу ще бедкубівських, щоб повзали в комахомодах, але це опціонально
жирок то))) у меня вот старые по Г1 долго валялись - никто брать не хочет. В итоге тоже переехали на полку к МП в виде насекомых. на удивление они там органично смотрятся))
от конусоголових не хочу.
я вот тойворлдовскими внезапно проникся. вероятно буду брать

С пополнением :congratulations::congratulations:. Эмм хорошая бумажечка в рамку и на стенку :lol::rofl::super:

Назад
Зверху