Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
я жид в этом плане. Мне в падлу платить за него более полтоса, поэтому согласен. Он реально классный, и альтмод отличный (хотя его вживую ни разу не видел - только в виде робота), но стольник с доставкой за третьесортного персонажа это задница.
Мне в падлу платить за него более полтоса, поэтому согласен. Он реально классный, и альтмод отличный (хотя его вживую ни разу не видел - только в виде робота), но стольник с доставкой за третьесортного персонажа это задница.
про інсектиконів нічого не буду писати. красиві, якісні статуйки
імпактор дуже хорош. не трансформував, просто потримав в руках - солідно. якби збирав і купив собі, був би дуже задоволений
про хаунда і інферно напишу сьогодні пізніше
поки що коротке резюме: обидва на 4+, те, що дуже добре в хаунда - не дуже в інферно і навпаки***
Добавлено через 7 часов 58 минут отже хаунд
всім пріготовіцца, буду хвалити фенс тойс!
Добавлено через 17 минут перший погляд
відкриваю коробку, провіряю комплектацію і бота
все стандартно для ФТ. і коробка, і інструкція, і аксесуари, яких небагато і вони в тему.
все красиве (крім посередньої коробки і інструкції, хоча це дрібниці), чотке і блистить. вітрове скло обгорнуте папірчиком, щоб не поцарапалось. імпонує.
потім виявилось, що царапина там всьо равно була, але не на самому склі)
серед аксесуарів знайшлась маленька деталька яка закриває дві дирки на спині. знову ж, мєлочь, але приємна.
бот в руках досить важкий, крепкий. попробував поставити в якусь позу і отримую ступор. ноги вбік не повертаються!? аж не повірив. прохідні вояджери і навіть хасбрівські делюкси мають в бедрах універсальні джойнти, а тут таке..
нє, виявляється все ок, просто з"єднання в хаунда в бедрах настільки тугі, що навіть приклавши нормально силу не зрушив їх з місця. розрухались. тут все ок, дуже ок
зразу ж забув про головне! лице! лице ідеальне) або дуже близьке до ідеалу. додаткова біла інопланетна морда йшла окремо. колись обіцяв що викину її нах або комусь подарую. напевно все таки не буду, вона жахлива, але не буду.. потім поясню чому.
Добавлено через 13 минут
наплечна пушка кріпиться дуже туго, що добре. причому використовує отвір який утворюється від відгорнутого скла. нема спеціально діри в плечі для пушки. дуже добре
колесо і каністра (не пробував, але думаю теж) кріпляться міцно на склі. нічого не заважає і все чотко.
після тест шота добра робота пророблена.
висновок "з коробки". зачот. ФТ покращують продукти навіть там, де не дуже вимагається. бот виглядає зі ВСІХ сторін прекрасно. нема лап хаотично згорнутих за спиною, це як мінімум))
краска, покраска і якість. кручє ніж в комах. крапка
Добавлено через 13 минут трансформація в машинку
якщо хтось пам"ятає по рев"ю тестшота, складання рук і розкладання передніх коліс було досить незручно трансформувати.
це так і залишилось. там не зовсім очевидні рухи робляться, але якщо вчитатись в інструкцію, то все досить непогано. просто обидві дії треба робити більш менш одночасно і все получицця. накрайняк можна резину зняти з коліс) так взагалі елементарно)
але це ТАКІ мєлочі по відношенню до моменту коли треба закрити панель з головою. там жопа.
знову ж треба дві дії робити одночасно - панель випирати зсередини і одночасно передок машинки опускати.
спочатку пробував панель зовні вставити на місце (не глянув в інструкцію), так виглядало логічно, але хєр там. панель ніяк не ставала на місце, пег заважав. хотів махнути рукою і трансформувати решту як є, але таки почитав інструкцію..
панель вивернув в середину і спробував сумістити з передком одночасно. хуй там. внєзапно виявилось, що передок не стане рівно, бо треба ще руки поставити на місце. це вже третя штука яку треба робити одночасно.. ну ладно.
а руки то на місце не хочуть ставати. знаєте чого? бо не дає панель))))
тобто щоб поставити панель на місце треба передок поставити на місце, а передок можна поставити на місце коли руки стоять на своєму місці, а вони, в свою чергу, стануть на місце коли на місці буде панель))))
якщо колись хтось буде говорити про замудру трансформацію - ось наочний приклад. ідея сама по собі прикольна, але як же важко це зробити, коли всі з"єднання ще й тугі до чортиків))
Добавлено через 25 минут
з горем пополам зміг наловчитись і одночасно зробити всі три дії. як результат все стало на місце крім панелі, яка проскочивши правильне положення вилізла наверх. сука!
ще з самого початку підозрював що буду мучитись, не хотів хаунда взагалі трансформувати. після 20 хвилин єплі таки все вийшло і ідеально стало на місце.
тут варто відвісити поклон якості ФТ. сили прикладені були де треба і де не треба дуже серйозні. пластик чотко все стерпів, не зігнувся, не тріснув і навіть не поцарапався. кул!
з передньою частиною джипа зікінчили, йдем далі.
не дуже добре в цього хаунда те, що спочатку трасформувати перед треба, потім зад, а з"єднано це все тонкою перемичкою. вона міцна, металева, але трансформація виходить незручна. подібне було в куполи, вордога і сансурджа, але там якось простіше було, бо частини не були такими аж важкими і частини не перевалювались сильно в різні сторони. ноги теж трансформувати було не просто, багато з"єднань, панельок і прочєго, але порівняно з передом значно простіше, бо одночасної еквілібристики не треба було робити.
альтмод ок з одним неприємним нюансом, якого добре не видно на жодній фотці в неті і в оглядах це теж не освітлювалось (принаймні я не бачив). якщо дивитись збоку в хаунда посередині між колесами висить пузо. от тупо огидно і різко випирає вниз. на фотках і оглядах це не помітно бо вони так чи інакше робляться трохи зверху. коли машинку перевернути - теж не видно, а збоку - видно.
але загалом все дуже непогано. відмінний бот і хороший альтмод. прекрасна якість і, хоч і важка, але більш-менш нормальна трансформація.
на цьому, в принципі, огляд можна було б закінчувати. перший карбот і взагалі бот з важкою відносно трансформацією ФТ вдався.
після простої трансформації шоквейва і діноботів, тупої інсектиконів, примітивної персептора і посередньої рефлектора, ФТ постарався видати щось нове і це їм вдалось
Добавлено через 5 минут
п.с. є ще одна, мені важлива, неприємна особливість.
альтмод завеликий, це було відомо, не страшно. але і сам бот завеликий - з всіх МП і 3рд парті карботів він самий великий. враховуючи що він ще й широкий через специфіку альтмода, то це не дуже правильно виглядає якщо хаунда поставити на полку в компанію.
йому варто було б на півголови нижчим бути, а якщо порівнювати з МП проулом, то взагалі на цілу голову. спишу на те, що це жертва важкої трансформації, компроміс між великим крепким ботом і крихким ботом правильного розміру
Добавлено через 1 час 1 минуту
повертаючись до питання чому я не викину або не подарую огидну голову
все було добре або відносно добре до моменту коли треба було трасформувати хаунда назад в бота.
сама трансформація пройшла нормально, що і куда і що за чим вже було відомо.
трансформував, значить, я хаунда, ставлю більш менш нейтральну, але не зовсім стандартну позу "смірно, руки по швах" і чомусь мені не вдається його нормально поставити. хаунд постійно норовить завалитись назад. не падає, бо ступні досить довгі, а просто нахиляється назад. і так не добре, і едак, щось не так. до трансформації ніби та ж поза було, все було нормально. покрутив його в руках, перезібрав ступні. мало лі, може щось недотрансформував назад. ступні, до речі, не мають толком пегів, якщо б не тугі з"єдання був би ризик що ті ступні розвалювалися б на багато дрібних детальок скріплених в одному місці. але з"єднання лишаються тугими, а бот все рівно завалюється. непонятно.
всі тугі крім одного.
синім обведена панель, яка в з"єданні 2 тримає всю ступню а в з"єднанні 1 кріпиться до ноги. мало і ненадійно.
при трансформації ця панель вся повертається на з"єданні 1 на 90 градусів назад. і от це з"єднання 1 після трансформації назад ослабло, а більше ступню нічого не тримає крім крісла ззаду ноги. відповідно поки колесо не впирається в крісло - бот завалюється.
от тут вся геніальна інженерна ідіотія ФТ вилізла наверх. це тупо фейл, який неможливо згладити або забалакати звинуваченнями в хейтерстві. це тим більше фейл якщо брати до уваги ціну, загальну якість і претензійність продуктів.
це з"єднання 1 - це малесенький 2мм шуруп, який ВІДКРУЧУЄТЬСЯ ПІДЧАС ТРАНСФОРМАЦІЇ. це шуруп який можна, звичайно, підзакрутити, маючи відповідної форми викрутку (звичайні прямі не поможуть. кста, засунути інсектиконам непотрібну викрутку в коробку це запросто, а там де треба де?))). в мене такої не виявилось, прийшось повністю розкрутити ноги на половини. вони з"єднані трьома шурупами, один з яких під панеллю. тобто щоб підзакрутити з"єдання треба змістити панель назад, розкрутити ноги, закрутити шуруп, з"єднати ноги назад і змістити панель вниз.
зробив. все, проблема вичерпана? ХУЙТАМ. цей останній поворот панелі на одній нозі з"єднання зробив ще тугішим, а на другій його ослабив назад. отак та каліка, на одній нозі і стоїть на полиці. це фейл, ФТ. фейл і йобаний стид.
загальне резюме:
хочете красіву статуйку - купуйте. хочете трансформувати інколи, маєте міцні нерви і правильну викрутку - купуйте. хочете зробити експеримент і перевірити чи відваляться ноги після трьох трансформацій туди і назад - купуйте.
я не викидаю огидну голову щоб був повний комплект, щоб мати можливість при першій же нагоді, при появі нормальної альтернативи позбутись цього плейсхолдера
*** я це писав до трансформації. оцінку ставити нову не буду. і так ясно що не 4+
з самого початку був зацікавлений в інферно від МТ. інших альтернатив не було, тому оцінювався він крайнє позитивно ібо кандидат в МП колекцію. ціна трохи кусалась, а потім фігась, він ще не вийшов, а вже анонсували оверсайзд КО. думаю почекаю поки ціна зіб"ється
потім посипалось.
анонсувався ММС інферно, не зацікавив через дивні витягнуті пропорції
потім ХТБ свого показав. завеликий і надто вже складна трансформація намічалась. до того ж виникли сумніви що вони взагалі його випустять, бо ринок буде вже насичений
ще раз хуяк - офіційний ідьот. цей подобався лицем, пропорціями. не подобався простотою, але робилась скидка, бо очікувалась хороша ціна. на момент анонса такарівця я вже настроювався на ММС а в нього ще й ціна рухнула на 30ку.
вирішив чекати на такару, побачити що вони видадуть і тоді вибрати з двох.
перший удар по бажанню чекати - ціна такарівця.
другий, не повірите, відсутність драбини ззаду в такари. тоді зловив себе на думці, що буду шкодувати якщо не візьму ММС.
як тільки такара показала альтмод - зразу оформив собі бекдрафта
Добавлено через 23 минуты
рев"юшки в принципі склали картину. не так щоб я був в захваті, але хотів таки персонажа прикупити. побоювання були по якості, міраж не вийшов ідеальним, але я себе переконував що ММС зробила висновки і виправилась. побоювання підтвердились. не скажу що сильно виправилась
коробка і оформлення, це канєшно вище всяких похвал. той самий стиль як і міраж. якщо збирати МІСБи і ними любуватись - це якраз найкращий варіант)
інферно з коробки виявився відносно маленьким машинком, але курва важким.
теж кинулось в очі, що не все пегується ідеально. некритично, але такара дєлаєт лучче)
трансформація хороша, не складна і логічна. панелі на руках дуже хороше і красиве рішення. те як складаються руки і драбина теж дуже ок. ноги капєц які важнючі. хеві мітол!
Добавлено через 21 минуту
далі + і -:
нєгатіф
- лиця. оте дебільне не таке вже й погане насправді. друге ок, але надто вже дженерік, без харизми. мінус в тому, що обидва сірі, що дуже погано вписується як в самого бота так і в мою колекцію. так прикинув, в мене 20 ботів МП з срібним лицем і тільки один цей з нудносірим. ще два - бластер і хот род з білими, від чого я теж дуже не в захваті. і поняв я це якраз через інферно
- покраска дрібних деталей неакуратна. міраж, раведж, інферно мають схожі недоліки і цей недолік абсолютно інша фабрика. і пластик інший ніж в ІДВ. гірший, не сильно, але гірший. хром в тему, але він хєровий
- пеги. труси, кабіна біля голови, драбина. пеги є, але пегуються зле. імхо ММС спішили видати продукт на ринок щоб не прогоріти, тому те, що мало бути підтюнене таким не стало. не критично, але жаль
- ретчети. дуже мінорний комент. в локтях нема, в бедрах є, приємні, але не тримають важнючі ноги. це навіть не недоліки, це скоріше речі, про які варто знати якщо збиратись купувати
Добавлено через 11 минут пазітіф
- розмір бота ідеальний імхо. вот просто стає як рідним в компанії ОПа і карботів
- пропорції. оця фігня з низькими трусами, я не знаю, її тупо не помічаєш коли просто на нього дивишся. там якась ілюзія оптична і це підтверджується фотками грапла. пропорції мені дуже нра, не пузан, такий я б сказав підтягнутий чувачок
- позабільність. це його фішка. відносно довгі руки ноги, рухомі "пальці" на ногах і шикарний нахил в пузі - все в плюс позабільності
- акуратний альтмод, без деталей бота зовні
- деталізація молда. ще раз, в МП лінійку вписується дуже і дуже. деталізації не багато і не мало, її рівно стільки скільки треба
- дрібні позитивні штуки як хромовані сирени (чи чигнали, гудки, хз), драбина на спині (ну дуже подобається), пушка вмонтована в руку, дверки ітд ітп
насправді можна ще описувати і описувати, хвалити і хвалити. є за що але нема часу багато, бо в мене ще робочий день не закінчився)
Добавлено через 4 минуты висновки
- грапла беру 100% від ММС
- загальна оцінка інферно - 4+. дрібні недодєлкі і якість не дають поставити трерді 12)
- якби в цього інферно була якість ФТ хаунда, я б поставив інферно в топ 5 моєї МП колекції