Five-Faced's Collection

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
DSC01838jp_1487133_20475838.jpg

DSC01839jp_4045689_20476002.jpg

DSC01840jp_2528877_20476003.jpg

DSC01841jp_1763509_20476005.jpg

DSC01842jp_5025463_20476010.jpg

DSC01851sj_4808943_20475843.jpg

DSC01858sj_4862732_20475844.jpg

Останнє редагування:
Five-faced, круть!

ты кстати куполу не продал чтоль?

приїхав ММС раведж
зразу скажу, враження приблизно такі ж як від ММС міража

фігурка ок. раведж нормального зросту, з нормальною позабільністю треба був. питанням мало хто задавався поки ММС не його не анонсував, після анонсу і на перших фотках стало 100% ясно - те що треба було завжди.

на жаль, результат, як на мене, не на 100% хорош
по суті в нього 2 проблеми. одна з них "не баг - фіча", а друга чисто суб"єктивна.

та суб"єктивна це болджойни на ногах. мені не нра. через те, що ноги дуже важкі (металеві) взявши раведжа в руки ноги випрямляються під вагою. та, можна ущільнити болджойнти і всьо такоє, але все рівно, я етава нє люблю.

перша, та що фіча, це те що тулуб складається з двох частин і вони не кріпляться одна до другої. через це, знову ж таки, взявши в руки раведж тєряєт форму. а фіча це тому, що це дозволяє викрутити його тіло і голову в боки і надати йому реально живих поз.

якби не ці 2 мінуси, ціна в 50уе + шип була б виправдана, а так до тяне не більше ніж на 45 разом

п.с. касетна коробка і інструкція - дуже дуже ок.
п.п.с. френзі і рамбла буду чекати. на пернатих і перетинчатокрилих буде цікаво глянути

гуд. фото хоть дай

фіча це тому, що це дозволяє викрутити його тіло і голову в боки і надати йому реально живих поз.

называйте как угодно, но именно этот момент мне ужасно как не нравится в плане реализации
тоесть, идея хорошая, но как сделано - :dont_know:

гуд. фото хоть дай

номальний фотік недоступний. може колись)

Добавлено через 1 минуту
называйте как угодно, но именно этот момент мне ужасно как не нравится в плане реализации
тоесть, идея хорошая, но как сделано - :dont_know:

ну імхо там бракує одного пега в шиї, не в тулубі а в шиї.
це дало б опцію: хто хоче може собі не пегувати і викрутити раведжа як треба, хто не хоче - зафіксував би тіло

нічого нового. просто нарешті в стрікера врізав пеги на бокових панелях, ті що давно збирався. по хорошому деякі рухомі частини в ногах треба було б приклеїти щоб вони не рухались.
наприклад, по інструкції стопи і внутрішні панелі повинні зсовуватись в сторони. насправді це зсовування непотрібне, а зафіксована панель тільки б + стала. колись може зроблю

DSC02193JP_3218422_21220640.jpg

DSC02196JP_2694292_21220641.jpg

DSC02197JP_3210150_21220642.jpg

а збоку сфоткай шоб ноги було видно, б/л

Five-faced, ну в итоге то? СтОит или нет? Просто правда, оба Санса вышли спорными и порой сложно сказать чем именно. Спасибо за подробные фотки

Five-faced, ну в итоге то? СтОит или нет? Просто правда, оба Санса вышли спорными и порой сложно сказать чем именно. Спасибо за подробные фотки

назви спірні пункти, то буде видно чи для тебе варто чи ні
для мене спірним моментом були тільки ноги. як виявилось з ногами в нього все в порядку

сьодні і протягом останніх кількох місяців приїхала пара хлопців

вордог ветеран
гренадір сірий
МП хот род
транзістор

всі мають свої плюси, хоч далеко не ідеальні
але в мене щось вапчє ноль настрою їх описувати

тому напишу пару слів про кого захочете почитати і тільки про те, про що хочете прочитати. кажіть про кого і що
а нє, то нє)

п.с. Фурай напрошується там на компліменти) та, розмалював пушку, зробив дуже добре.
не роблю фото і не показую бо ще не знайшов кому її вручити. хотів брауну або вордогу, але в них руки короткуваті щоб озброїтись в обидві руки як це має бути

Five-faced, вопрос по ветерану: оно того стоит?

ну как владелец ХотРода и Бластера, мне интересно про них и послушать, что думают люди...

сорі, що зразу не відписав
є трохи запар з роботою і з здоров"ям
ну і пройшов вже тиждень, а я однозначно сформулювати думку стосовно вордога не зовсім то і можу

власне вордог ветеран
в порівнянні з стандартним релізом (маю обидві версії, так що можу чотко порівняти) ветеран має:
- "затемнені" стики панелей альтмода, такий собі нуар ефект. хз як воно правильно називається
- "грязюка" в заглибинах деяких коричневих деталів
- різні затерті надписи типу wardog або otc-04. на щиті унікальний серійний номер (мій 418/500)
- "глина", "ржавчина" і "копоть" на гусеницях, траках і взагалі на деталях сірого кольору

бонус. інша коробка, дуже проста і від того дуже модна.
бонус2. підозрюю що це ще одна унікальна фішка, яка є навіть не в всіх власників ветеранів - в буклеті є інструкції трансформації в обидва боки, приблизно по 60 кроків в кожній. в моїй інструкції сторінки роздруковані здається добре, а от скріплені ПОВНІСТЮ в перемішку. типу такого: на другому розвороті степи 10,11-16 з альтмода в бот на одній сторінці, з 37,38-43 з бота в альтмод - на другій

аатлічний квест виходить трансформувати бота, з ну дуже не легкою трансформацією))

Добавлено через 26 минут
в усьому іншому це той самий бот з тою ж самою якістю виконання - жодних проблем.
здається деякі деталі і суглоби чуть полегшені, можливо тільки здається, але пам"ятаю було трохи важко витягнути руки в оригіналі. тут нормально.

якість накладання тих всяких грязюк, копоті і подібного - відмінний. коли купував трохи побоювався, що фарба може стиратись, але все тримається мертво.

як це все добро за 50 баксів сприймається?
на тверду 4ку. особисто мені НЕ подобається "грязюка". вона виглядає добре, але важко звикнути від враження що бот запилений і помитий брудною водою)
всі решта фішки - дуже добре, а покраска сірих деталей - відмінно. двічі відмінно!

танк виглядає бомбово просто. робомод трохи слабше, бо фактично тих сірих деталей майже не видно. повертаючиись до брудних сірих деталей. реально. виглядає ніби танк довгий час стояв на зберіганні під відкритим небом, потім нарізав кілометраж по волинській глині паралельно пострілюючи в супостатів.

якого з двох лишу собі я?
скоріш за все обох. люблю чистий красивий пластик оригіналу. саме він добре пасує до всіх моїх мастерпісів. люблю брудний пластик ветерана і якби я мав окремий куб з освітленням і крутою інсталяцією типу зруйнованих будинків і похєреного взривами каміння - він би там красувався. якщо ж поставити його до інших мастерпісів, то всі вони виглядатимуть на фоні ветерана чистенькими цацками

чи вартий він 150 баксів?
дуже залежить для якого дисплею його купувати. якщо купувати на заміну оригінала - доцільність може бути неочевидна. якщо вибирати якого з двох - залежить для якого дисплею, повторюсь, і чи парить вас те, що цей бот один з 500 лімітованого релізу. якщо б вордога оригінального не було в принципі, а він був випущений тільки в ветеранівському варіанті - однозначно так, вартує 150 баксів

п.с. на хвилинку задумався, що можна було б траки з гусеницями перенести з ветерана на оригінал, певно було б круто, хоча чистий коричневий буде контрастувати з грязними сірими..
з другого боку, якби хтось наловчився б якісно закастомити ті сірі деталі під такі як в ветерана - я б точно був би в клієнтах)

п.п.с. бедкубу респект за грамотний маркетинг і продуманий/вчасний перевипуск

Добавлено через 2 минуты
ни фа се ты буржуй :popcorn:

с пополнением (чет я пропустил его по ходу:lets_think::lol:)

дяк)
не буржуй, просто я забив хєр переживати за вкладене бабло в хоббі. надто мало цікавих мені речей в повсякденному)

Добавлено через 6 минут
фоток напевно не робитиму, реально мало часу зараз. а тут власне треба заморочитись щоб колір передати. так що просто дам сцилко

27573464d1457449091-badcube-ots-04-war-dog-mp-warpath-dcdbf164gw1f1ptze08t5j20sl0iz421.jpg

27573468d1457449091-badcube-ots-04-war-dog-mp-warpath-dcdbf164gw1f1ptzlnqkwj21kw2d7e07.jpg

танк точно так і виглядає. фото бота засвічене, трохи не так. гляньте фотки по сцилці, судячи по всьому, відтінки покраски можуть різнитись і досить суттєво

Добавлено через 10 минут
п.п.п.с Стас, купи вже собі вордога, не мучся) на toydojo навіть ветеран ще є)

Добавлено через 2 часа 13 минут
поки раняться злоіпучі тести, ще пару слів

транзістор чіста червоний

мені не дуже подобається відтінок червоного. напевно він тру з точки зору оригінальної іграшки, але для мене сильно блядий. пластик той самий, якість покраски така ж як в металіка.
з помічених проблем: паскудно стикується на місці гіпотетичного пісюна, місце під касети з глюком, в положені "одна касета" чомусь частина плашки під пружиною випирає серйозно вперед. так що вставивши одну касету дека не закривається нормально. крім того КФС схалявили, на металік версії деякі стики були тугіші через краску, тут краску забрали ну і результат відповідний. в мого плашка з головою не кріпиться толком, а тупо лежить на плечах. ніби й не проблема, але якось це не альо)

що мені не дуже подобається в КФСшних тенденціях це тупе слідування Г1 з вибором не самих хороших віддінків кольорів. тут червоний не самий хороший, у врек гара якісь пастельні коричневі кольори - ну надто вже іграшкові. в їх рефлектора, як на мене, не самий хороший занадто яскравий зелений і ну зовсім безтолковий блакитний на ногах. комусь ок, мені не дуже. погано що ця тенденція посилюватись буде офіційними мастерпісами (МП-14 якийсь там і так далі) і в подібному ключі кольори вибирають ще деякі виробники (МТ наприклад)

от офіційні мастерпіси (крім останнього пастельного викидиша) мають загалом Г1 кольори, але так ніби контраст в них викручений, через що той же блустрік, смоукскрін або навіть трекс виглядають яскраво. ну то таке, ліричний відступ

по транзістору загалом: не шкодую що поміняв з металіка на чіста червоний, але вов ефекта уви нема взагалі

Добавлено через 3 минуты
гренадір чіста сірий
тоска страшна. попередній хоч яскравий був, цей - нудний кусок металопластику. відкрив, поставив на полку ніби галочку поставив, не трансформував. ще трохи, заб"ю хєр, куплю бедкубівців а на ФТ комах заб"ю повністю і остаточно:facepalm:

Добавлено через 2 минуты
дааа, внєзапно руки практично не тримаються в локтях. якість від ФТ, my ass
нічо більше писати не хочеться

Добавлено через 15 минут
ну і 2 слова про хотрода
в трансформації, в руках і взагалі враження приємне.
подобаються загальні пропорції, фейс, трансформація
не подобаються стики панелей на плечах (вони оранжеві, а всередині бордові, що посилює враження діри). плоскість грудака нормально сприймається тільки якщо дивитись прямо. якщоб комір випирав вниз, а фари чуть загинались всередину - було б люкс. бекпек, коліна, юбка - не ок, але й зовсім не страшно.

відчувається іграшковість і "штучність", яка підсилюється відсутністю деталізації, іграшковими пушками, бутафорськими колесами і "залитістю" фарбою. для шоулайк тру хардкор фанатів буде ок, а я манав ті такарівські замашки. ще маю деякі сподівання на інферно, а так то останні шоквейви, магнуси, родімуси, айронхахайди з ретчетами практично вбили будь який інтерес до офіційної лінійки

в постах выше сквозит такая огромная человеческая усталость... будто автор не коллекционирует игрушки, а просто покупает их по инерции чтобы констатировать что очередная - опять блеать не идеал, и разочароватся и продать потом ее к хуям. "Типа вот тут вроде бы и ничего, но...(и дальше десять абзацев "але")
Щетаю, слишком большая критичность тут вредна, в нашем мире мало "бездоганності", но видать, с опытом и полутысячей пощупанных ботов цинизм все-таки приходит, как ни крути...
пс: спс за обзоры, все равно.

Варп, не у всех, а у тех, кто дошел до "полутысячи") я в их рядах не окажусь уж точно...

Five-faced, обзорчики гуд! Спасибо. Надоест Бомбшел - всегда есть красiвiй я, который может его взять :lol:

в постах выше сквозит такая огромная человеческая усталость... будто автор не коллекционирует игрушки, а просто покупает их по инерции чтобы констатировать что очередная - опять блеать не идеал, и разочароватся и продать потом ее к хуям. "Типа вот тут вроде бы и ничего, но...(и дальше десять абзацев "але")
Щетаю, слишком большая критичность тут вредна, в нашем мире мало "бездоганності", но видать, с опытом и полутысячей пощупанных ботов цинизм все-таки приходит, как ни крути...
пс: спс за обзоры, все равно.

хз, напевно так.
хочеться чогось доброго, світлого і ідеального, хоч інколи)

Добавлено через 34 секунды
Five-faced, обзорчики гуд! Спасибо. Надоест Бомбшел - всегда есть красiвiй я, который может его взять :lol:

не пойняв. в тебе ж є вже один)

гренадір чіста сірий
тоска страшна. попередній хоч яскравий був, цей - нудний кусок металопластику. відкрив, поставив на полку ніби галочку поставив, не трансформував. ще трохи, заб"ю хєр, куплю бедкубівців а на ФТ комах заб"ю повністю і остаточно

шикарна, ти не шариш
:yeah:
ты просто на свет его выставь, а не в тени смотри на него ))

не пойняв. в тебе ж є вже один)

просто это Гендальф Серый, а у меня - фиолетовый. Инсектиконы это такая штука, который всегда может быть больше, чему 3. Правда, нужно чтобы было куда еще их всех ставить.

Инсектиконы это такая штука, который всегда может быть больше, чему 3
это да :happy:

Добавлено через 2 минуты
коли я кажу що гренадір нудний, то це стосується дааалеко не тільки і не стільки його кольору

тогда возьму в одну руку Гренадира, а в другую Вардога и потряси /руками :lol:/, только Вардога не выброси на эмоциях )
я теперь бось представить "крепкость" БК инсектиконов
а думал купить ихнего Аутбека - он хоть не болтается?

это да :happy:

Добавлено через 2 минуты

тогда возьму в одну руку Гренадира, а в другую Вардога и потряси /руками :lol:/, только Вардога не выброси на эмоциях )
я теперь бось представить "крепкость" БК инсектиконов

:facepalm:
вот да, я ботів купую щоб потрясти і це для мене головний критерій гг

скажи, міл чілавєк, накуя і що я маю побачити?

Добавлено через 3 минуты

:dont_know:
це недоступний і незрозумілий мені фактор оцінки

Назад
Зверху