Five-Faced's Collection

• Автор теми Автор теми Five-faced
  • Дата створення Дата створення

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
DSC01838jp_1487133_20475838.jpg

DSC01839jp_4045689_20476002.jpg

DSC01840jp_2528877_20476003.jpg

DSC01841jp_1763509_20476005.jpg

DSC01842jp_5025463_20476010.jpg

DSC01851sj_4808943_20475843.jpg

DSC01858sj_4862732_20475844.jpg

Останнє редагування:
Я про эту версию много читал на забугорных форумах да и у местных спрашивал. Почти все говорят, что таки КО.

а дай сцилки на порівняльну характеристику?
наприклад КО сайдсвайпа в порівнянні з оригіналом розібрано до дрібниць. проул і ко - теж є чіткі фактори, вілджек - свої. а тут які критерії?

Добавлено через 1 минуту
і да, мої претензії не стільки до якості конкретних деталей, як до загального стану і враження від молда

Добавлено через 4 минуты
от взяти наприклад альт мод
всі знають наскільки гєморна в нього трансформація і наскільки при подібній трансформації альтмод тримається купи. так от в моєму випадку альтмод чуть не ідеально складається, напевно один недолік - передня панелька на капоті не стає в лінію з рештою і трохи виступає

а дай сцилки на порівняльну характеристику?
Где то были, но сейчас не найду. Суть следующая: в первой версии грудина, рюкзак и винтовка толком не держатся. В КО это и второй версии это пофиксили. Однако между КО и второй версией есть отличие: если посмотришь на внутренюю часть предплечья то увидишь белые детли, а у оффа - красные. Кроме того говорят что у КО быстро стирается жёлтая краска и он покрашен малость неаккуратно.

і да, мої претензії не стільки до якості конкретних деталей, як до загального стану і враження від молда

Вот это, к сожалению, да. Качество - того.

пампампам)

DSC01583jp_2663367_19247120.jpg
DSC01585jp_2362079_19247121.jpg

в цих фото є щось не так. хто скаже що?)

Five-faced, твои фото?

японске ероглефы и значок хасбро?

японске ероглефы и значок хасбро?

нєа, це так має бути

DSC01586jp_1728166_19247788.jpg

Добавлено через 58 минут
собствєнна враження:

мінус в ньому тільки один, всім відомий - не фіксується корпус. причому фіксатор є, зроблений він тільки якось по дебільному

все решта мені або подобається, або дуже подобається. тандеркрекера і скайварпа теж офіційних хочу
а от щодо конусоголових, то тут можна було б почекати на щось неофіційне

С обновой! Один из ТФ который я хотел хотел и перехотел ) Отличный же!

ну то як? вгадає хтось що не так на фото і чому?)
переможцю дарується довічний дисконт в 50 грн на кожну фігурку куплену в мене або на доставку з штатів)

А чо за чёрные пятна на нём? Красил чтоль? Или какие то наклейки...

Добавлено через 2 минуты
И нос нихрена не синий.

А чо за чёрные пятна на нём? Красил чтоль? Или какие то наклейки...

Добавлено через 2 минуты
И нос нихрена не синий.

це заводська покраска) чорні плями не чорні, а срібні, просто освітлення таке

А с носом что?

Ну, значит скидон мой:lol:
Мне он больше всех пригодится:rofl:

Five-faced, обманоид :tongue:

Five-faced, 25 грн скидку Станиславу, и признавайся - в чем фокус?

в том что у него или такаровец в коробке оказался или он его отмыл.

Five-faced, 25 грн скидку Станиславу, и признавайся - в чем фокус?

ета нєсєрйозна!
піднімаю до 75!

Добавлено через 50 секунд
в том что у него или такаровец в коробке оказался или он его отмыл.

продано!

хотів купити хасбру, і в принципі, по оглядам можна було купувати. тільки от менше ніж за 80 не можна було знайти його
а тут підвернувся варіант на ібеї. продавався такаровець з аксесуарами і коробкою хасбро. аук виграв за 100.

ітого маю такаровця, з чууууть-чуть, але таки кращою покраскою, без непотрібного мені плаща і корони і з досить толковим стендом.

profit!

Five-faced, хороший вариант. А я бы чессказать не против был бы урвать именно плащ и корону от такаровца ибо весьма прикольные цацки чисто "дисплей онли", аналогично с Вектор Сигмой.

С пополнением!! :congratulations:

трохи аксесуарів псто

1. Eness MP10 JP Version hands and Key

DSC01590jp_4090681_19278404.jpg
DSC01594jp_2239364_19278407.jpg

DSC01591jp_8058112_19278405.jpg
DSC01593jp_5136935_19278406.jpg

є в мене ще ручки від KFC, але завжди щось мені в них муляло, щось було не так. от коли купив ці, від Енесс, на 100% поняв що. пластик. в цих пластик глянцевий, через що колір співпадає з оригінальним синім і виглядають вони як рідні. акуратність і якість виконання теж ок, хоч і не без гріха - болджойнти на пальцях треба ущільнювати
вектор сігма ключ йде в комплекті. в принципі, він мені не потрібний, але зроблений добротно, сцуко, з нормального важкого металу, а тому поки що хай буде)

в комплекті йде обов"язкова маленька викрутка. тільки після того як я нормальною викруткою поставив кілька стресмарків намагающись тугіше закрутити шурупи, от тільки після того як кулаки проварив і перезакрутив спочатку, от тоді я поняв нащо та викрутка - щоб, сцуко, не перезатягнути шурупи)

2. Jream arm covers for MP-21G Bumble

для голдбага, який в мене не голдбаг, а повноцінний бамбл, прикупив заплатки на руки. дядько, який їх робить, капітально покращив якість - вони тепер в нього тонші, щільно прилягають до рук і по кольору співпадають на 100%.
рекомендую вивалити 10 баксів якщо комусь дири в руках муляють очі так як і муляли мені

усьо)

обома аксесуарами дуже задоволений. кому принциповий колір на руках Опа - беріть тут.
а кому не принциповий колір, але артикульовані пальчики таки хочеться - відкупіть в мене пару рук від KFC)

п.с. старскрім вже третій день просто нереально радує! давно так вдало не затоварювався)

Five-faced, с пополнением,смотрится здорово:up:

Назад
Зверху