Five-Faced's Collection

• Автор теми Автор теми Five-faced
  • Дата створення Дата створення

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
DSC01838jp_1487133_20475838.jpg

DSC01839jp_4045689_20476002.jpg

DSC01840jp_2528877_20476003.jpg

DSC01841jp_1763509_20476005.jpg

DSC01842jp_5025463_20476010.jpg

DSC01851sj_4808943_20475843.jpg

DSC01858sj_4862732_20475844.jpg

Останнє редагування:
апдейт

з селером я воював кілька тижнів, селер зсилався на те, що царапини це нормально і вони скрізь є
я вперся рогом і вимагав заміни 3 деталей з маленькими царапинами. це не стільки було проблемою (зрештою підфарбувати можна) як мені було принципово, бо селер мене нагрів фактично на 15 баксів - коли я замовляв, він сказав що доставка в Україну дорожча і треба доплатити. доплатив, коли взнав що доплатив зря то про це йому не сказав, але вирішив що за ту ціну скайварп має бути ідеальним) ну от і вимагав заміну детальок без особливої надії що селер щось вишле..

пройшло 35 днів з того моменту..

сьогодні приїхав цілий новий ще один скайварп:lol:
так що одного буду скоро продавати)

апдейт №2. сьогодні таки прийшли детальки...
постає питання, з якої радості другий скайварп мені прийшов:lets_think:
не хочу думати що я замовив колись другого і не пам"ятаю ібо це вже запрацювався до ручки

вопчєм вот 2
не пишу по новоприбулих нічого бо я трохи в ступорі
думаю чи продавати фенстойс комах чи хай поки що будуть

Добавлено через 1 минуту

а мені от ніхєра не смішно. я реально НЕ пам"ятаю що я другого купував і НЕ вірю що селер промахнувся і прислав ще одного просто так
це страшно насправді..

а мені от ніхєра не смішно. я реально НЕ пам"ятаю що я другого купував і НЕ вірю що селер промахнувся і прислав ще одного просто так
це страшно насправді..

но ведь к любому заказу отовсюду приходит подтверждение на почту. в почте разве никак это не проверить?

но ведь к любому заказу отовсюду приходит подтверждение на почту. в почте разве никак это не проверить?

дядька в якого я купував продає через фейсбук, фактично, і продовження сдєлок через мило (інвойс на оплату, трекінг номер)
ні в фейсбуці, ні в пошті, ні в історії пейпала нема нічого

мені з одного боку карма пригорає, з другого - жаба грозиться смєртоубієнієм через удушеніє
а з третього - не можу нормально відновити в пам"яті що власне сталось

А мені пригадується, що десь на форумі ти писав про те, що купуватимеш одразу двох для запобігання косяків.
:idea:

писав тут, це було про тандеркрекера, який був куплений після і як наслідок косяків скайварпа
і це я якраз таки пам"ятаю)

ыыы

с пополнением, мужик! Правда я хз чем они лучше Фт..

Добавлено через 1 минуту
думаю чи продавати фенстойс комах чи хай поки що будуть
думаю лучше новых продай. ФТ всё же охрененные

нічого нового. просто нарешті в стрікера врізав пеги на бокових панелях, ті що давно збирався. по хорошому деякі рухомі частини в ногах треба було б приклеїти щоб вони не рухались.
наприклад, по інструкції стопи і внутрішні панелі повинні зсовуватись в сторони. насправді це зсовування непотрібне, а зафіксована панель тільки б + стала. колись може зроблю
можешь подробнее про это расписать как время будет? я бы на своём испытал

можешь подробнее про это расписать как время будет? я бы на своём испытал

на третій фотці пеги на дверках бачиш? от їх я врізав, лишив тільки 0.5-1 мм щоб двері фіксувались коли в альтмод трансформуєш
більше нічого не робив - решта питання того як ти трансформуєш ноги

Добавлено через 5 минут
додатково можна ще заблокувати можливість зміщення частин ніг в сторону, але це не обов"язково, воно особливо нічого не дає

десь на тфв2005 була інструкція

на третій фотці пеги на дверках бачиш? от їх я врізав, лишив тільки 0.5-1 мм щоб двері фіксувались коли в альтмод трансформуєш
ок, гляну. меня жутко бесит то что у него ласты в разлёт идут. Он словно додик с тонкими кылечками и с искривлением стоп

ок, гляну. меня жутко бесит то что у него ласты в разлёт идут. Он словно додик с тонкими кылечками и с искривлением стоп

просто не зміщуй стопи в сторону)
наскільки я пам"ятаю там від цього "недотрансформа" практично нічого не втрачається в позабільності

ой, я хз. останній раз трансформував досить давно - не пам"ятаю особо
але реально не пам"ятаю жодних проблем там

хай тут повисить, моя прєлєсть пятиморда)

Вкладення

• PXL_20201016_161401697.jpg
    PXL_20201016_161401697.jpg
    119.7 КБ · Перегляди: 36
Диван у Квинта хороший.

ремонт затеял в хате?)

То не диван, то стіл. Мабуть, треба й собі замовити.

Диван у Квинта хороший.

ремонт затеял в хате?)

Не, то в мене такий натуральний антураж)
Диван то такоє, головне що Квінт ну дуууууже годний

Добавлено через 1 минуту
То не диван, то стіл. Мабуть, треба й собі замовити.

Бери СДСС ексклюзив як в мене, кольори приємніші
Правда вони дорожчі в півтора раза за звичайного
А якщо повний сет то в 3-5 разів

https://www.ebay.com/itm/203131606630

Я вообще-то думал SS quintesson pit взять. А это круче?

А, ну сорри, поищу тогда наебае.
Да, я храню каждую коробку с мыслью, что она будет стоить миллион через 20 лет (да, блицвинга я взял за 20, но MP-7 Thundercracker мне обошелся в 400+)

ну хз.. як на мене то повний сет 160+ баксів (зараз) не дуже то вартує, особливо якщо не цікавить картонна підставка. а 60 за самого суддю цілком
а так то мільйон буде коштувати хіба не відкритий і повністю непошкоджений екземпляр. таке точно не для мене

Эххх, надо было брать сразу, они, было дело, появились на tfsource и bbts. Пізно всрався. Шаз только аукционы. Подожду, пока появятся fixed-price, и буду брать. Думаю, в 150 уложусь. И да, конечно, интересует и картонная подставка с картинкой to be displayed, ну и вообще, такую штуку надо держать в состоянии MIB

ACtC-3eM9yeqtR_0pYU-V58PFoav8R539mK4luHrHN4VLql6rjqq3JD0S_IYjYsySO3bhLJYJN5ihZMMbHuBciETUz2X05r4puDwjDr3KcGE87vlhw3POH8UZB0yF_o6X7XkLMZcLCCofN5pG4sCLkjz14JLAg=w1081-h812-no

Міміміні мастерпіси)

Назад
Зверху