Five-faced
Banned
Останнє редагування:
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
апдейт
з селером я воював кілька тижнів, селер зсилався на те, що царапини це нормально і вони скрізь є
я вперся рогом і вимагав заміни 3 деталей з маленькими царапинами. це не стільки було проблемою (зрештою підфарбувати можна) як мені було принципово, бо селер мене нагрів фактично на 15 баксів - коли я замовляв, він сказав що доставка в Україну дорожча і треба доплатити. доплатив, коли взнав що доплатив зря то про це йому не сказав, але вирішив що за ту ціну скайварп має бути ідеальним) ну от і вимагав заміну детальок без особливої надії що селер щось вишле..
пройшло 35 днів з того моменту..
сьогодні приїхав цілий новий ще один скайварп
так що одного буду скоро продавати)
апдейт №2. сьогодні таки прийшли детальки...
вопчєм вот)
а мені от ніхєра не смішно. я реально НЕ пам"ятаю що я другого купував і НЕ вірю що селер промахнувся і прислав ще одного просто так
це страшно насправді..
но ведь к любому заказу отовсюду приходит подтверждение на почту. в почте разве никак это не проверить?
А мені пригадується, що десь на форумі ти писав про те, що купуватимеш одразу двох для запобігання косяків.
ыыывопчєм вот)
думаю лучше новых продай. ФТ всё же охрененныедумаю чи продавати фенстойс комах чи хай поки що будуть
можешь подробнее про это расписать как время будет? я бы на своём испыталнічого нового. просто нарешті в стрікера врізав пеги на бокових панелях, ті що давно збирався. по хорошому деякі рухомі частини в ногах треба було б приклеїти щоб вони не рухались.
наприклад, по інструкції стопи і внутрішні панелі повинні зсовуватись в сторони. насправді це зсовування непотрібне, а зафіксована панель тільки б + стала. колись може зроблю
можешь подробнее про это расписать как время будет? я бы на своём испытал
ок, гляну. меня жутко бесит то что у него ласты в разлёт идут. Он словно додик с тонкими кылечками и с искривлением стопна третій фотці пеги на дверках бачиш? от їх я врізав, лишив тільки 0.5-1 мм щоб двері фіксувались коли в альтмод трансформуєш
ок, гляну. меня жутко бесит то что у него ласты в разлёт идут. Он словно додик с тонкими кылечками и с искривлением стоп
а я хз как. они ведь там идут на хренюшке которая не позволяет сдвигаться в бок. в этом была бедапросто не зміщуй стопи в сторону)
Диван у Квинта хороший.
ремонт затеял в хате?)
То не диван, то стіл. Мабуть, треба й собі замовити.
Я вообще-то думал SS quintesson pit взять. А это круче?
Не среднии мастерписы, хотя личеко у Блюра это ужас
Міміміні мастерпіси)