Five-Faced's Collection

• Автор теми Автор теми Five-faced
  • Дата створення Дата створення

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
DSC01838jp_1487133_20475838.jpg

DSC01839jp_4045689_20476002.jpg

DSC01840jp_2528877_20476003.jpg

DSC01841jp_1763509_20476005.jpg

DSC01842jp_5025463_20476010.jpg

DSC01851sj_4808943_20475843.jpg

DSC01858sj_4862732_20475844.jpg

Останнє редагування:
ну нарешті))

очень хорошо) сразу два вопроса: 1) свайп КОшный или который тру? 2) Какие впечатления от ОПа серии PPO, так как по размеру это не такаровский МП 1 сразу вижу))

очень хорошо) сразу два вопроса: 1) свайп КОшный или который тру? 2) Какие впечатления от ОПа серии PPO, так как по размеру это не такаровский МП 1 сразу вижу))

1. КО нереально високої якості. важко, звичайно, порівнювати з оригіналом якщо не тримати в руках той самий оригінал, але навіть якщо дуже прискіпливо оцінювати - дуже важко знайти недоліки. а те, що знайшов, навіть недоліками важко назвати. коротко, радості моїй немає меж)
2. цього ОПа дуже люблю за ТРУЪ-шний зовнішній вигляд і розмір) шкода альтмод корявий. по якості, якщо наприклад порівнювати з сайдсвайпом, то цей - скоріше КО з загальному розумінні цього слова, ніж сайд. досить дешевий скрипучий пластик, при трансформації багато де деталі толком не стикуються і нормально не фіксуються. на фото навіть видний зазор під лівим вікном. як акуратно його не складай, цей зазор ніяк і нікуда не дівається

Добавлено через 6 минут
Сразу контрвопрос, а как отличить? Мне б тоже такой пригодился.

признаки за якими можна відрізнити одне від другого - тут
звичайно в КО можуть бути чисто виробничі і дуже серйозні косяки (в тій темі дещо є описано), але вони одиничні і не є правилом для всіх. мені пощастило, я отримав мало не ідеально підробленого бота. ті відмінності які є - вони просто несерйозні, щоб на них звертати увагу)

зараз складається ситуація так, що оригінал на ібей дуже важко купити - легко можуть підсунути КО. оригінал можна взяти на ТФсорс, ББТС ітд. але блін, оригінал за 80 без доставки і КО за половину суми з доставкою це дуже серйозний аргумент)

Останнє редагування:
ще пару фоток КрОсавчега в альт-моді. дуже тішить що дверки/панельки/детальки настільки чотко і щільно складаються, наскільки уявити можна

IMG1400JPG_8115363_10479732.jpg
IMG1396JPG_6196565_10479731.jpg

IMG1392JPG_6820102_10479729.jpg
IMG1391JPG_5718849_10479728.jpg

IMG1389JPG_1878894_10479726.jpg
IMG1390JPG_5137899_10479727.jpg

в нормальному робо-моді і з протезами (кожного є по парі). до речі, якщо комусь треба один такий протез/викрутку - кажіть, подарую

IMG1404JPG_1539802_10479733.jpg
IMG1406JPG_8239759_10479734.jpg

знайшлась пара недоліків/відмінностей КО від оригінала:
- кабіна ззаду бота не фіксується. пег і отвір є, але вони різного розміру)
- наплічна ракета не фіксується. в отворах на плечах нема відповідних "бортиків"
- дуже легко ходить з"єднання в черепній коробці, через що сайдсвайп час від часу показує те, що робиться в його голові в прямому сенсі слова) але цим і оригінал може грішити

само собою це все не дуже суттєве)

мої останні добавки)
беру назад свої слова, що я казав на адресу останніх автоботів-мастерпісів) тепер хочу їх собі всіх - в першу чергу стріка, потім дочекатись вілджека.
ну а проул просто прекрасний, без варіантів. подаруйте йому хтось мініган, а?)

IMG1453JPG_7142774_11086444.jpg

смарт робін поки що самий-самий з лінійки function-x. якість, трансформація і все-все-все на найвищому рівні.
робив 20хв в-в-ж-ж-ж-ж-жжжж))

IMG1448JPG_8261862_11086443.jpg

ну і до купи, парочка фашиствующіх бЄндеровскіх молодчіков (зброя у вигляді свастики і козацькі вуса) вже зараз готові виїжджати в Крим!

IMG1446JPG_4272695_11086442.jpg

Останнє редагування:
Отличный ракурс!
Я вот тоже подумываю взять второго Гара..

так как по истории их там вообще куча была :)
и таком случае покупка не противоречит тому, что обычно я стараюсь не брать одинаковых молдов.

Отличный ракурс!
Я вот тоже подумываю взять второго Гара..

так как по истории их там вообще куча была :)
и таком случае покупка не противоречит тому, что обычно я стараюсь не брать одинаковых молдов.

по хорошему мне тоже хотелось бы такую банду)
но это в будущем, надеюсь..
но как минимум у Рек Гара должен быть его боевой конь))

Five-faced,
классный пополнямс!!!

до нас сьогодні приєдналась японська пара: тато мегатрон-сан, мама стрік-тян і всиновлений китайчик бейбі-бой - шестистрілчик))

IMG1458JPG_4667661_11862654.jpg

але важко сім"ї на новому місці, брудні гопнєги і тут не дають спокою))

IMG1460JPG_2482258_11862655.jpg

Останнє редагування:
але важко сім"ї на новому місці, брудні гопнєги і тут не дають спокою))

Го!... Тепер зрозуміло, хто краде ляди з люків!.. Тож нехай оці японці навчать ціх гопнегів розуму та відбируть ляди (чи лядів?.. ох, тяжко з цією мовою :( хм... тяжко чи важко - ось у чому питання :confused:)

черепахи отличные - сам на этих "мастерписов" смотрю и отгоняю желание взять)) Мегз вообще шикарный, только не пойму почему окрас такой? Вроде и на Юнайтеда не похож и не Хасбровский...

черепахи отличные - сам на этих "мастерписов" смотрю и отгоняю желание взять)) Мегз вообще шикарный, только не пойму почему окрас такой? Вроде и на Юнайтеда не похож и не Хасбровский...
черепахами кілька днів бавлюсь, на інші трансформер-обновки якось забив) дуже прикольні)
а мегз з rage for cybertron сета

Рейдж оф энергон. Паршивая раскраска, в реале он розоватый и у него прозрачная фиолетовая пушка. Не тру, совсем не тру.

мда:confused: а на фото выглядит вполне себе серым металликом

там тільки грудь і руки гламурно-рожеві, в основному годний такий мегз) не самий крутий окрас, але далеко не поганий

нові біженці з клятої оклахомщини)

IMG1515JPG_2604916_12098602.jpg

пара слів про них:
сайдсвайп 2нд реліз: брався на заміну ко-шному сайдсвайпу. ще раз мушу відзначити високу якість ко-шки, крім описаного в темі вище, різниці практично жодної. більше того, ко-шка краще окрашена)
грімлок 2нд реліз: я таки надумав його взяти! довго приглядався до ко-шки, так як 200уе за оригінал це закруто для мене. але підвернувся цей, за 150 з доставкою і з айгірівським ад-оном (який напевно продаватиму, бо він трохи безтолковий)) в комплекті і варіантів в мене вже не лишалось. крутий дядько, без питань)
дженерейшени: найбільше сподобався сендсторм, хоч він, сцуко, вперто відмовляється стояти більш менш рівно)

п.с. коли ніс додому коробку думав де сьогодні спатиму - чи на балконі чи в коридорі)) жона би попросила)) але коробку розбирали разом, трансформували разом і так слово за слово чую від неї:
- а стімпанкові дорожчі за динозавра?

я так розумію це офіційне добро мені на придбання MMC-шної стімпанківської лінії, з якої в мене нікого нема і не планувалось в принципі..)))) хороша тенденція))))

Добавлено через 1 минуту
п.п.с. банда кросавчегів))

IMG1517JPG_6869783_12098603.jpg

ільше того, ко-шка краще окрашена)
Гыыы;)
я так розумію це офіційне добро мені на придбання MMC-шної стімпанківської лінії, з якої в мене нікого нема і не планувалось в принципі..)))) хороша тенденція))))
К Егору (Хрому) обратись - он щаз выставить должен Старскрима по Хартс оф Стил

Добавлено через 3 минуты
Ну и в целом поздравляю с приобретением)) Всё очень гуд - сам вот жду не дождусь Гримлока, правда без аддонов)) Банда у тебя и впрямь уже приличная - Оп там слегка не в кассу, но он сам по себе годный. Кстати сделай на него обзорчик чтоли? Этого Фэйта вроде никто не тестил у нас

угу)) причому краска на вигляд - один в один. загалом все добре, але одна деталь ледь недофарбована, а на спойлєрі пляма від надлишкової фарби) ну таке)
до речі, наплічна ракета так само просто втикається в плече. просто в оригіналі розміри отвору і рукоятки відповідають один одному. нема там ніяких бортиків)

К Егору (Хрому) обратись - он щаз выставить должен Старскрима по Хартс оф Стил
це цікаво.. дяк)

Добавлено через 3 минуты
Оп там слегка не в кассу, но он сам по себе годный. Кстати сделай на него обзорчик чтоли? Этого Фэйта вроде никто не тестил у нас
Оп нормально там в касу, ну не мастерпіс по факту, але по пропорціях імхо дуже навіть ок. тут він трохи на задньому плані, ну може би чуть більшим зробити.

на відео обзор нема техніки, а писати мені ліниво якось) хіба що буде якось час і натхнення, то накарябаю пару слів

Красота. Поздравляю ) Тоже хочу МП Гримлока. Как кстати впечатления от фигурки?

Этого Фэйта вроде никто не тестил у нас
Оп нормально там в касу, ну не мастерпіс по факту, але по пропорціях імхо дуже навіть ок. тут він трохи на задньому плані, ну може би чуть більшим зробити.

А что это за ОП? я думал это МП...

я уже несколько раз написал здесь что это Faith leader от Perfect Effect, но браузеру поход - он просто выдаёт ошибку при отправке сообщения. в общем если пройдёт в пятый раз хорошо. это уменьшенная копия МП 1, с другой головой и из пластика.

я уже несколько раз написал здесь что это Faith leader от Perfect Effect, но браузеру поход - он просто выдаёт ошибку при отправке сообщения. в общем если пройдёт в пятый раз хорошо. это уменьшенная копия МП 1, с другой головой и из пластика.

То есть он размером где-то с МП10? а какова его цена?

від Igear

Добавлено через 1 минуту
То есть он размером где-то с МП10? а какова его цена?

менший на дві голови http://i855.photobucket.com/albums/...83-BB97-21BD9077EB6A-779-0000027498613224.jpg
якщо знайдеш за 150, то вважай що тобі дуже пощастило)

Назад
Зверху