Продам Трансформеров (ROTF, Generations и др.)

• Автор теми Автор теми Doublecross
  • Дата створення Дата створення

Doublecross

Triple Changer
Стать
чоловік
Адреса
Украина Одесса
Повідомлення
356
Репутація
46
Всім привіт!

Давно мене тут не було, сподіваюся, у всіх старожилів усе добре, наскільки це можливо в наших умовах.

Так вийшло, що зараз доводиться розпродавати свою колекцію.
Не буду вдаватися в подробиці, чому і як — більш-менш усі все розуміють.

На продаж:

1)Transformers G1 Weirdwolf – KO Reissue 1500 грн.

Фігурку було розпаковано та трансформовано кілька разів, але загалом вона перебуває у відмінному стані.
Зверніть увагу: голова не тримається міцно на шиї. Коробка має сліди зношення від часу.
Ймовірно, виготовлено на фабриці Zhong Jin — це високоякісна репродукція оригінального релізу G1

2)Transformers G1 Springer – Triple Changer KO Reissue 2000 грн.

Фігурку було розпаковано та трансформовано лише один раз, вона все ще у відмінному стані. Коробка має значні сліди зношення від часу.
Ймовірно, виготовлено на фабриці Zhong Jin — це високоякісна репродукція оригінального релізу G1.
Якщо у вас є запитання або потрібні додаткові фото — не соромтеся писати мені

3)Transformers G1 Gnaw Sharkticons – KO Reissue 1200 грн.

У мене чотири такі фігурки, і тільки одну з них трансформували один раз. Ціна за 1 штуку.
Усі були розпаковані. Усі фігурки залишаються у відмінному стані. У комплекті лише дві коробки, обидві в поганому стані через свій вік.
Ймовірно, виготовлено на фабриці Zhong Jin — це високоякісні репродукції оригінальних релізів G1

4)Transformers G1 Scourge (Sweeps) – KO Reissue 1300 грн.
Ціна за 1 штуку.У мене три такі фігурки.
Одна фігурка була відкрита та трансформувалася один раз; дві інші ніколи не трансформувалися. Усі перебувають у відмінному стані. Коробки мають незначні сліди зношення від часу, але загалом виглядають добре. Ймовірно, виготовлено на заводі Zhong Jin — це якісні копії оригінальних фігурок G1

5)Transformers G1 Reflector – KO Reissue 2500 грн.
Фігурка була відкрита та трансформувалася лише один раз, збереглася у відмінному стані. Коробка має незначні сліди зношення від часу, але загалом виглядає добре. Ймовірно, виготовлена на заводі Zhong Jin — це високоякісна копія оригінального випуску G1.

6)Transformers G1 Red Alert – KO Reissue 1500 грн.

Фігурка була відкрита та трансформувалася двічі, але залишається у відмінному стані. Коробка у кращому стані порівняно з більшістю, має лише невеликі сліди зношення від часу. Ймовірно, виготовлено на заводі Zhong Jin — це високоякісна копія оригінального випуску G1

7)Transformers G1 Triple Changer Octane KO Reissue 1500 грн.

Фігурка була відкрита та трансформувалася лише один раз, але залишається у відмінному стані. Коробка, однак, знаходиться у дуже поганому стані через свій вік. Ймовірно, виготовлено на заводі Zhong Jin — це високоякісна копія оригінального випуску G1.

8)Transformers G1 KO Insecticons Bombshell, Shrapnel и Kickback 2000 грн.

Усі трансформери нові та ще запаковані. Коробки мають сліди часу, але фігурки всередині перебувають у відмінному стані. Це старіша KO-версія, ймовірно виготовлена на заводі Zhong Jin — за якістю та зовнішнім виглядом ідентична оригінальним випускам

Якщо у вас є якісь питання щодо фігурок — пишіть у темі або в особисті повідомлення, всім відповім. Якщо потрібні додаткові фото, теж пишіть

Останнє редагування:
Новинки в первом посте!
Появятся вопросы задавайте.

А IDW Megatron самого по себе?

Позицию 8 заберу щас,а на 13 поставь бронь пожалуйста

Добавлено через 7 минут
Не, отбой на 13 позицию оптимуса

Добавлено через 7 минут
12 позицию на бронь вместо оптимуса,спасибо, за 8ю позицию завтра кину денежку, а за 12 в ближайшее время как получится - идет?

Позицию 8 заберу щас,а на 13 поставь бронь пожалуйста

Добавлено через 7 минут
Не, отбой на 13 позицию оптимуса

Сорри Optimus,8-ой увели,я просто не успел написать.Но там человеку нужна треть,он так сказал.Если захочет выйдет с тобой на связь,мож раздерибаните вместе.
С бронью 12-го всё ок.

Ладно буду довольствоваться только мегги)) пасиб завтра кидану денежку

Ладно буду довольствоваться только мегги)) пасиб завтра кидану денежку

Я так понимаю во мне затык. Насчет трети это я погорячился)) Мне оттуда нужны запчасти род базы микромастеров (как и они сами)и экшн мастеры и катилла (или кто там - не вижу). Это где то наоборот 2/3 от того что там выложено.

ну Doublecross постарался
такой ажиотаж ))
прям как "там в гастрономе кур выбросили" ))

ну Doublecross постарался
такой ажиотаж ))
прям как "там в гастрономе кур выбросили" ))

Та просто редкие селлеры выставляют на продажу стафф тех лет. Я искренне благодарен Даблкроссу за возможность добавить себе пусть и не всегда (но зачастую) самые желанные вещицы по приемлемым ценам. Думаю Оптимус будет в восторге от Мегза не меньше моего - я даже постараюсь поискать у себя лишнюю ракету. Вроде была одна в одном из таких лотов.

Я так понимаю во мне затык. Насчет трети это я погорячился)) Мне оттуда нужны запчасти род базы микромастеров (как и они сами)и экшн мастеры и катилла (или кто там - не вижу). Это где то наоборот 2/3 от того что там выложено.

Да,это Чаинклав,а не Катилла))

Медведь тоже сойдёт))

Какое состояние и комплектация Мегатрона? И кстати, это не КО?

В принцепе Варп всё ответил))
Или ты имел ввиду,что Мегатрон КО-шный?

Мегз даже не трансформировался.

Возможно скоро появится Бамблби этой же серии в продаже.

Бронируй, буду дома - расплачусь. Бамбли тоже кстати возьму, если будет целый.

Бронируй, буду дома - расплачусь. Бамбли тоже кстати возьму, если будет целый.

ок!

Добавлено через 4 часа 7 минут
Мегатрон и Бамбл проданы,инсектиконы завтра снова будут в продаже.
Inferno G2 цена снижена (позиция №11)

Инсектиконы в продаже уже не появятся.
АКЦИЯВсе кто купит позиции 1,2,4 или 5 скидка 50 грн.Сея акция действует до 31 числа этого месяца.

хм... взять чтоли у тебя Инфёрно на запчасти... есть идея на скорую руку замутить Г1 обвес для классикс вояджера. Правда жалко этого - он ведь целый и очень классный... а я ведь от него оторву лестницу, "капюшон" и белые антенны...

хм... взять чтоли у тебя Инфёрно на запчасти... есть идея на скорую руку замутить Г1 обвес для классикс вояджера. Правда жалко этого - он ведь целый и очень классный... а я ведь от него оторву лестницу, "капюшон" и белые антенны...

Поправочка...одну антенну))

Слушай, а у тебя еще кто-то будет появляться в ближайшем будущем? Думаю, может Газзла взять)

Nook, забавно было бы если б ты хотел купить что-то, а тебе селлер так с прищуром отвечает - ты ведь решил завязать на время? неее, тебе не продаааам...
Ну ты понял меня думаю))) тебе то не особо забавно, но сама ситуация выглядела бы ржачно))

Назад
Зверху