тьху на тебе)) не каркай))
а шо я? я нічо)) це Бей а не я знімає фільми про пісающого бамблбі і яйця девастатора))
це ще добре, якщо це дійсно буде Грімлок. а може це не Грімлок, а новий альт мод Мегатрона?
або це все ж Грімлок, але буде він хедмастером, а ОП крім тягача ще й трансформуватиметься в голову Грімлока.
з другого боку, якщо ОПу потрібно осідлати Грімлока, то значить боротися вони будуть з чимось великим - наприклад з Мегатроном у вигляді якогось змія-горинича)
Бей він такий, цей може))
Добавлено через 14 минут
от є фільм про роботів - паціфік рім. великі роботи, монстри, бої і видовище ітд. вроді все є потрібне для успіху, але фіг там, в прокаті провал, бо фільм просто нереально тупий. дивитись це дуже важко.
що саме дивне, режисер там дуже класний. а вся біда в сценарії.
власне я точно не піду в кіно на 4-ті ТФ, просто подивитись на умовні "взриви вертольотів" і на умовні "вертольоти верхом на танках", мені цього мало і для мене це буде нудно.
та й фільми Бей не для умовного мене знімає, а для жуючого попкорн американця, якому треба розказати про героїв військових, про авіа новинки на озброєнні в дяді сема і про останні камаро з корветами, які треба якось продавати.