Five-Faced's Collection

• Автор теми Автор теми Five-faced
  • Дата створення Дата створення

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
DSC01838jp_1487133_20475838.jpg

DSC01839jp_4045689_20476002.jpg

DSC01840jp_2528877_20476003.jpg

DSC01841jp_1763509_20476005.jpg

DSC01842jp_5025463_20476010.jpg

DSC01851sj_4808943_20475843.jpg

DSC01858sj_4862732_20475844.jpg

Останнє редагування:
парни, ну я чесслово не знаю что тут подтверждать, но в оригинальном мульте у них реально всего 2 пальца на ногах. И у фигурок тоже. И у меня тоже были рисунки черепах везде где только можно и где нельзя:facepalm:

парни, ну я чесслово не знаю что тут подтверждать, но в оригинальном мульте у них реально всего 2 пальца на ногах. И у фигурок тоже. И у меня тоже были рисунки черепах везде где только можно и где нельзя:facepalm:

да, Варп, я тупонул - у моих таки 3 пальца на ногах - мутанты мля :facepalm:
вот как теперь жить с этим?!!!

що робити в першу чергу після отримання посилки?
перевірити стан і цілісність?
перевірити трансформацію?
написати міні огляд?
...
неее.. в першу чергу треба сфоткати і похвалитись!)

IMG1716JPG_3103535_13437464.jpg

написати міні огляд?
...

МЕГАульот! :up:

У него в пушке фонарик ?

написати міні огляд?
...

Да!!
Хорош!
второй окрас, мне кажется, лучше и мягче и более тру :up:

ну дуавай, рассказывай уже, не тяни)) как ощущения от него?

кстати, а ты будешь ему "щель" на плавках убирать? :rolleyes::facepalm:

Либо это проделки Юникрона ,либо ребятки из юник тойс постарались .:facepalm::D

Сколько ещё тем с коллекцией уже зафлужено .:D:facepalm:

значить так. злощасна олдскульна рпг-шка мене трохи відпустила, з п"ятниці, сцука така, тримала так, що гальватрона я перший раз трансформував тільки сьогодні.

буду критикувати в стилі тих, про яких кажуть, що якщо не вмієш зробити краще - стань критиком, чи щось таке. благо, видозмінений стан сприйняття реальності, частоково від простуди, що зловила мене під час відпустки, а частково від коньяку, яким я намагаюсь відігнати простуду... еее ...стан сприйняття реальності дозволяє мені в даний момент це зробити)

спочатку мінуси. в більшості випадків - просто придирки) починаю знизу ввверх.
1. дизайнеру треба вбити цвях в голову і запрограмувати на те, щоб він був попрощє.
- це в першу чергу стосується незрозумілого візерунку на наколінниках. якесь недолуге накопичення ліній. для чого? так важко намалювати червоний шестикутник? і тут справа навіть не в тому що "не червоний шестикутник - неканон!!!11" незрозуміло для чого це ускладнення.
- як наслідок з попереднього. дизайнер продовжив керуватись принципом "я так бачу і нііпьот" і влупив значок рено разом з наколінниками ще й на причинне місце. вийшло м"яко кажучи неоднозначно. буржуйські обзорщики в таких випадках кажуть "looks OFF", тобто виглядає взагалі не в касу.
2. "сумки для патронів" по боках. я не знаю що це, але назву так) до них як таких по вигляду нема претензій. просто їх треба було зробити з такого ж синього пластика, тоді б і фарбувати не треба було і фарба не була б підібрана гівняно. ну це вже зовсім мінорна придирка.
3. три круглі фіговінки на передпліччях. нафіга?! дайте дизайнеру ще один цвях. сотку!
4. отвори на руках хвилястої форми. тут забаяню: нафіга?! дайте дизайнеру ще один цвях. сотку!
5. тепер серйозніше: пушка. ніби й добре, але таки вона мені муляє око. і хромовані частини і задня частина пушки, яка взагалі завелика і не витримує критики. хоча тут же варто зазначити, що колір і покраска помаранчевої частини - на крутому рівні. лазер - однозначно +++. ще одне: пушка не виглядає гармонійною, якщо так можна сказати, частиною бота, вона візуально "відвалюється".
6. багато говорилось про те, що в гальватрона руки горили і що wrist swivels потрібні як повітря. це так і це печально. більш менш непогана поза виходить тоді, коли руки вивернуті долонями вперед. ще гірше те, що накастити нові руки навряд чи вийде. умільці, звичайно, знайдуться, але масового адд-она тут навряд чи можна чекати. як варіант міг би зійти випадок, коли рука повертається чуть нижче локтя. це тим більше важливо, бо в такому випадку пушку можна вивернути на бік руки або наверх руки і гальватрон при цьому не був би схожий на каліку з розладами рухового апарату.
це ВСІ мінуси, на мою імху, які він має в робо-моді.

в альт-моді мінусів більше, точніше вони суттєвіші, і стосуються вони не дизайнерських рішень, а інженерії:
1. прекрасна передня частина мега пушки, вбивається просто тупою трансформацією рук і розміщенням голови в альт-моді. просто не було куда приткнути, тому зробили як зробили. видно, що в першу чергу робили ставку на хороший вигляд робо-мода, при цьому пожертвували альт-модом.
2. трансформація дуууже нетривіальна. трансформувалось це все діло важко, трохи з нервами. але признаю: товариш jizai (кажуть, що це він придумав таку трансформацію) - молоток! така трансформація і мінус і одночасно плюс. майже впевнений, що трансформувати ще раз мені більше ніколи не захочеться))
напевно це все по мінусах.

по плюсах:
1. коли кілька місяців тому вийшла перша версія фіолетового кольору, чесне слово, в мене днів 3-4 була міні-депресія. нервовий крикливий гальватрон був і залишається одним з моїх улюблених персонажів і таке фрівольне рішення вибило мене з колії. аж дружина дивувалась від мого тодішнього настрою)
кольорорішення даного випуска.. як би це сказати.. я відкрив коробку і отримав хороший такий wow-ефект. це далеко не 100% попадання, але наскільки ж класне попадання. сірий для ніг і синій для тіла, я якби міг за секунду змінити ці кольори - я б не міняв. дужедужедуже.
2. ще пункт про колір) окремо про маленькі срібні і червоні вставки. класно. і елегантно. love it! взагалі дуже подобаються боти, в яких деталі не фарбовані, а просто з кольорового пластику з мінімальними вставками для підкреслення деталізації. тут саме такий випадок.
3. загальний вигляд гальватрона. я б сказав, що класичний g1 гальватрон, це матьорий дядька років 40-50, здоровий такий, трохи з лишньою вагою. а цей - його 30-річна версія, яка ще й регулярно ходить качатись в спортзал) це реально дуже вдала класікс-версія класичного персонажа.
4. окремим пунктом про деталізацію. тут коротко: якщо не зважати на мінуси вище, то все класно і все дуже подобається. не просто добре, а дуже добре.
5. якість покраски і виконання. на 5 з мінусом. незначні помарки при фарбуванні і буквально дві-три деталі, що не складаються так чотко як мали б. слабкуваті п"ятки, про які писав Стас, вони таки слабкуваті, але не так щоб сильно.

резюме: в руках він справляє однозначно краще враження ніж на фото. на фото зазвичай він в дурнуватих позах, які є наслідком обмеження рук. загальна оцінка - 5-, де мінус символізує цвях в голову дизайнеру, який "облагорожував" те, що мудрі люди придумали і реалізували. модифікацій йому ніяких не планую, не бачу що реально можна було б суттєво покращити крім рук і пушки. а тут я зовсім не чарівник)
значок "рено" забирати не буду, хай вже буде, фіг з ним. десь на tfw2005 проскакувала інфа і наброски адд-он сета для гальватрона. там нова голова, задня частина пушки і труси. якщо випустять - обов"язково куплю. з ними (може крім голови, вона і так хороша) фігурка однозначно виграє. текст ховаю під кат, бо шота задофіга як на п"яну голову)

Добавлено через 15 минут
та, ще одне. коли в мене з"являться адекватні полиці, то скоріш за все класікс гальватрон (який мені все рівно подобається) буде з класіками, а маньякінг стане разом з фанспроджектовськими хедмастерами. туди він добре впишеться. і та, скурджа з циклонусом від юнік тойс було б дуже круто колись отримати, якби такі були)

Five-faced, обзор хороший, честный, но как по мне скорее негативный)) Согласен с тем что указанные тобой вещи имеют место быть, но как по мне - многое можно даже и не брать в расчёт. Трансформа тяжёлая - я вчера впервые решил собрать альтмод и делал это на протяжении всей серии Макросс 7 (щаз решил посмотреть эти сериалы). В общем у меня реально много времени ушло на то чтоб понять что нужно делать с ногами и то насколько тонки штыри в коленях на которых нога разворачивается, меня слегка пугает. Так же есть сложность с вставкой задницы в разъём на спинной части в альтмоде - на это ушло ещё минут 10 т.к. подобраться туда никак, а прилагать лишнее усилие на ноги стрёмно. У меня какая то проблема с пушкой - воткнуть её в пазы для альтмода почти нереально, но в один я таки попал. Итог по трансформе - это мини вариант мастерписа. По сложности такой же как и Родимус, но из-за того что он меньше стало заметно проблемнее собирать.

Относительно внешнего вида - я доволен обоими режимами. Да, торчащая под "лафетом" голова мальца обламывает, но тут уж и я не волшебник. Меня скорее и впрямь напрягают руки. Отсутствие подвижности в кистях раздражжает ОЧЕНЬ. Есть у меня задумки на этот счёт, но они требуют кардинального вмешательства, а пока лень. На счёт пушки - вроде нормальная. Гальв в принципе глупо смотрится в позе "моряка" - хоть с пушкой хоть без - но если поставить в атакующую то всё гуд.

Общая лично моя оценка - 4+. Полбалла я снял за кисти и за то что данный Гальватрон был бы идеален в линейке МП за счёт более крупных деталей и при нынешнем росте его трансформа слишком геморойна.

Five-faced, обзор хороший, честный, но как по мне скорее негативный)) Согласен с тем что указанные тобой вещи имеют место быть, но как по мне - многое можно даже и не брать в расчёт. Трансформа тяжёлая - я вчера впервые решил собрать альтмод и делал это на протяжении всей серии Макросс 7 (щаз решил посмотреть эти сериалы). В общем у меня реально много времени ушло на то чтоб понять что нужно делать с ногами и то насколько тонки штыри в коленях на которых нога разворачивается, меня слегка пугает. Так же есть сложность с вставкой задницы в разъём на спинной части в альтмоде - на это ушло ещё минут 10 т.к. подобраться туда никак, а прилагать лишнее усилие на ноги стрёмно. У меня какая то проблема с пушкой - воткнуть её в пазы для альтмода почти нереально, но в один я таки попал. Итог по трансформе - это мини вариант мастерписа. По сложности такой же как и Родимус, но из-за того что он меньше стало заметно проблемнее собирать.

Относительно внешнего вида - я доволен обоими режимами. Да, торчащая под "лафетом" голова мальца обламывает, но тут уж и я не волшебник. Меня скорее и впрямь напрягают руки. Отсутствие подвижности в кистях раздражжает ОЧЕНЬ. Есть у меня задумки на этот счёт, но они требуют кардинального вмешательства, а пока лень. На счёт пушки - вроде нормальная. Гальв в принципе глупо смотрится в позе "моряка" - хоть с пушкой хоть без - но если поставить в атакующую то всё гуд.

Общая лично моя оценка - 4+. Полбалла я снял за кисти и за то что данный Гальватрон был бы идеален в линейке МП за счёт более крупных деталей и при нынешнем росте его трансформа слишком геморойна.

оо, я з роз"ємом теж намахався. але все не так страшно, у всякому випадку назад в робомод складається легше. і пушка в мене теж не вставлялась в ноги. допомогло пару раз вставити і зняти її в кожну ногу окремо. але тримається вона там не дуже надійно.

Добавлено через 3 часа 5 минут
IMG1728JPG_6427937_13509788.jpg

мда, мне очень нравится квадрупл - хочу его купить, но почему то жаба не даёт. Говорит - не торопиииись, иваааанушка - подождиии фоток от ToyWorld... И я покорно жду, вздыхая.

Мне в принципе и FP Брейншторм нравится, но жаба и тут влезла - говорит - нахрена оно тебе надо, когда хасбровский хороший и раза в 4 дешевле?.. И я вновь закрываю глаза на этого дэлюкса и так же как и в прошлом случае вздыхая смотрю на его фотки((

Утрирую конечно, но примерно так оно и выходит

пара слів про гегемона. від мінусів до плюсів

1. в нього тільки один дуже суттєвий мінус - він не пасує по зросту до мого ОПа(((
йому тупо бракує по кілька міліметрів в довжині ніг, рук і тулуба. ну і до всього ще голова замаленька (чи в ОПа завелика?)
порівняння по зросту з класіками вважаю некоректними, бо він таки значно кручє класіків

IMG1746JPG_7921933_14090378.jpg

2. нюанси які не дозволяють дозволяють його назвати однозначним шедевром
- і перше - це фірмовий шафообразний стиль від тойворлдс. гегемон, оріон, їх хедмастери в цьому плані мають дуже багато спільного. в цьому випадку цей стиль найменш НЕвиправданий, бо коренастий боєць-гладіатор це якраз про мегатрона
- панельки. погано не те, що вони є. погано те, що вони заважають - разом з коренастістю сковують рухи фігурки
- трансформація. чисто суб"єктивно не подобається рух частин тіла на тонких перемичках, це якась половинчата трансформація. хоча альт мод дуже непоганий

3. нюанси які могли бути кращими, але загалом не шкодять
- кулаки могли б бути краще відлитими. не кажу вже про те, що вони могли б відкриватись чи індивідуальні пальці, але можна було їх зробити не такими "дубовими"
- ширина ніг. я б не назвав це недоліком. така ширина добре пасує до потужного торса, але якби їм забрати по міліметру-два по боках, було б не зле
- не дуже добре фіксуються руки в передпліччях, під вагою пушки рука постійно намагається опуститись

4. плюси: це - мегатрон! на даний час найкращий, без варіантів
- сам стиль фігурки. строгі лінії, витриманий, "холодний" дизайн - це є і сприймається цілісно
- дрібні дизайнерські рішення і їх покраска дуже подобаються. достатня кількість підкреслена в основному червоною фарбою. також сподобались, якщо так можна сказати, полоси на ногах. на фото вони виглядають лишніми, в реальності - хороше доповнення до загального стилю.. хз, я не дуже розбираюсь в дизайнерських штуках і стилях (правда добре можу робити вигляд що розбираюсь)), але мені здається що це саме в цю касу
- суглоби - ок. збірка - ок. матеріал - ок. бачив фотки умільців, що пофарбували гегемона в срібний колір. виглядає круто, хоча рідний колір теж хороший. багатьох нервують тонкі лінії на сірому пластику. я думав колись що це фігово вилитий пластик, але потримавши в руках двох гегемонів мені здається що це так задумано, типу бетл демеджд мегатрон, ці лінії в обох мегатронів були один в один схожими

5. всяке різне
- курок і дуло на мою думку реалізовані нормально. не погано і не добре. на такий розмір фігурки це напевно максимум на що можна було сподіватись. між ногами не торчить, пальці не виламує щоб все чітко скласти - ну і добре)
- гегемон дуже добре виглядає з геркулесівськими конструктиконами, якщо звичайно мати бажання тримати конструктиконів в формі ботів а не в формі геркулеса)

ніби все. тверда четвірка. -1 бал в основному за пункт 1 і частково пункт 2 вище

йому тупо бракує по кілька міліметрів в довжині ніг
если этот минус тебя смущает то купи комплект с лаптями - они как раз дадут где то полсантиметра. но как по мне они пропорциями не вяжутся друг с другом. головы - самый яркий пример
якби їм забрати по міліметру-два по боках, було б не зле
я одно время думал спилить аккуратно внутреннюю поверхность голени. желательно придумав как её обратно пристыковывать. однако учитывая что ноги полые внутри - придется напрячь воображение

Добавлено через 1 минуту
спасибо за обзор - понимаю что скорее всего пропущу его т.к. просто не хватает поводов для покупки

если этот минус тебя смущает то купи комплект с лаптями - они как раз дадут где то полсантиметра. но как по мне они пропорциями не вяжутся друг с другом. головы - самый яркий пример

ой нє, сет з шльопанцями виглядає дуже паскудно. ще в розробці є один сет від іншої компанії, який реально видовжує ноги на сантиметр. от цей би міг підійти, проблема тільки буде в верхній частині ніг, які будуть закороткі

я одно время думал спилить аккуратно внутреннюю поверхность голени. желательно придумав как её обратно пристыковывать. однако учитывая что ноги полые внутри - придется напрячь воображение

мені здається, що по боках при бажанні міліметр-два реально було б зняти. там добрий такий запас в товщині стінок є

Five-faced, так выходит что ты ему светлые полосы на ногах перекрашивать не будешь? А брюхо разрисовывать? И станешь ли покупать наклейки (щаз ведь выпущен сет с наклейками под Г1 - очень хорошо смотряться на этом Гегемоне)?

Добавлено через 3 минуты
и есть ещё одна просьба небольшая - сфоткай его в толпе всяких дэлюксов и вояджеров по классикс так чтобы он позади всех стоял. Меня очень интересует насколько он вменяемо будет смотреться в толпе, но так чтобы фигурки шли как бы лесенкой (в этом случае не так будет бросаться разница в росте между слишком крупными и слишком мелкии персонажами)

полоси перекрашувати точно не буду. брюхо і наклейки - можливо, але напевно не зараз
ок, сфоткаю завтра

Five-faced, так выходит что ты ему светлые полосы на ногах перекрашивать не будешь? А брюхо разрисовывать? И станешь ли покупать наклейки (щаз ведь выпущен сет с наклейками под Г1 - очень хорошо смотряться на этом Гегемоне)?

Добавлено через 3 минуты
и есть ещё одна просьба небольшая - сфоткай его в толпе всяких дэлюксов и вояджеров по классикс так чтобы он позади всех стоял. Меня очень интересует насколько он вменяемо будет смотреться в толпе, но так чтобы фигурки шли как бы лесенкой (в этом случае не так будет бросаться разница в росте между слишком крупными и слишком мелкии персонажами)

сфоткав тих, що були під руками. може Фурай нафоткає трохи своїх з гегемоном
серед вояджерів гегемон виглядає дуже добре. з делюксами (з сікерами особливо) не дуже добре, хоча якщо делюкси поставити на передній план, то все не так погано

IMG1749JPG_6943876_14106727.jpg
IMG1750JPG_5828121_14106728.jpg

IMG1751JPG_6849408_14106729.jpg
IMG1752JPG_6521314_14106730.jpg

нуууу дааа... возможно и впрямь если спрятать его за толпой то некий смысл в Гегемоне есть. Вот только есть и одна проблемка - я щаз глянул на полку с десептиконами серии классикс/дженерейшнс и там в плане вояджеров шаром покати. Да, у меня есть таковые в загашнике Винницы - там лежит Блицвинг, Онслот, Дропшот и Лагнат. Но это всего 4 фигурки и Мегз будет выше некоторых из них (Блицвинга к примеру). К ожалению нормальных и что самое важное новых (читай уникальных) молдов для десептиконов не особо жалуют. Полка с автоботами уже по численности раза в 2 превышает стоящих под ними десептиконов и среди этой весьма разреженой толпы дылда Гегемон будет как дуб среди кустов. Во всяком случае мне почему то так думается...

Однако опять повторю - твои фотки слегка пригасили эти мои думки. Вижу что в принципе есть шанс воткнуть его хоть как то сыграв чисто на ступенчатости полки.

Назад
Зверху