Five-Faced's Collection

• Автор теми Автор теми Five-faced
  • Дата створення Дата створення

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
DSC01838jp_1487133_20475838.jpg

DSC01839jp_4045689_20476002.jpg

DSC01840jp_2528877_20476003.jpg

DSC01841jp_1763509_20476005.jpg

DSC01842jp_5025463_20476010.jpg

DSC01851sj_4808943_20475843.jpg

DSC01858sj_4862732_20475844.jpg

Останнє редагування:
ще фоточка) G1 He-He

IMG1759JPG_2661639_14132196.jpg

Що це за Мегатрон?
Не можу знайти його на ББТС.

это Hegemon от Toyworld

прикупив кулачки в асортименті. гегемончику непогано пасують, але не задоволений ними на всі 100.
може колись підвернеться краща альтернатива, а поки що так. на фото мало що видно, хоча суть повинна бути яснА)

IMG1764JPG_6532118_14193773.jpg

Five-faced, ты тоже голени крась, как Серёга :up:

IMG1783JPG_5935820_14747945.jpg

Springer and Sandstorm. обоє в мене раніше були, але в даному випадку підвернулась ця пара з наклейками від репролейблс. в альт модах боти виглядають значно живіше. в робомодах - не так щоб сильно краще, але теж нічо. по 10-15 баксів за сет наклейок я б не платив, звичайно, а так то вийшов доволі вигідний варіант.
Darkmount. персонажа не знаю взагалі і брати його не збирався. передумав тоді коли покрутив в руках Нукового скалгріна - реально дуже класний делюкс з хорошою трансформацією, деталізованими і повноцінними обидвома модами. в порівнянні з падєлкамі хасбро останніх часів і скоріш за все найближчого майбутнього, я б сказав що рівень даркмаунта - це рівень якісного делюкса однієї з топ 3rd party компаній. і це печально(
iGear Shark Attack Squad. прикольні такі акулки. тільки от в фас вони не на акулки а на скажених кроликів схожі. дуже проста трансформація, дуже якісно зроблені. з недоліків молда - пустотілі ноги і форма частини голови, де знаходяться очі, що власне і робить акулку схожою на кроля)) в сеті їх троє, своєї ціни варті. принаймні одного в колекції варто мати

Five-faced, классный апдейт! особо повезло с вояджерами в наклейках)

Что про специалиста скажешь?

Five-faced, классный апдейт! особо повезло с вояджерами в наклейках)

Что про специалиста скажешь?

про мед спеціаліста? скажу, що він там просто стоїть на фоні і я його описував пару місяців тому)

Отличное пополнение! :beer:
а я вот всё посматриваю на акулку.. но так себя и не могу убедить, что надо бы её взять.. :lets_think:

тю, я думал у тебя его не было. А нафига тогда с панталыку сбиваешь?))):cranky:

тобто як так ти міг думати? не лякай мене)
в цій же темі пару сторінок назад ти ще від спеціаліста хотів пушку в мене купити:lets_think:

прикупив ОПу ручки з пушкою. зразу оцінки
ручки: 4-
пушка: 5-

я звичайно розумію, що для kfc заробіток дуже важливий, але промазати з кольором там, де колір дуже і дуже важливий - це відверта халтура. можна було вже якось краще пластик підібрати, ітого -1 бал.
мінус ручкам за великий (а точніше замалий) безтолковий палець, в ОПа і так руки довгі, а через диспропорцію пальців - він тепер мавпа натуральна:stupid:, що не може зробити так - :up:
з другого боку пальці позабільні, з аббадоном ОП поручкається нормально, та і пушка в руках добре сидить

пушці мінус за невисоку акуратність виготовлення в деяких місцях і за те, що ніяк не пегується до оригінальних рук. в усьому іншому:up:

Останнє редагування:
вітаю!
зачьотні руки, тай пушка нічо так
у пушки найбільший + в тому, шо вона реально скейл фіт для МП-10, в порівнянні з комплектною
я, правда, брав свою для Оріона ТВ - чекає переробки

а недурно выглядит! мне нра! :applouse:

ну так шутки про Праймала как раз в тему)) Поздравляю с минипополнением - как раз интересно было что в итоге народ про эти руки скажет

ну загалом, мені трохи шкода 20ку, яку я заплатив)
якби хоча б колір рук співпадав, або форма рук була чуть краща, то було б ок, а так то "мучусь, караюсь, але не каюсь") не знаю як попали по кольору для інших ОПів: такарівського, чорного, конявого. може там краще. а тут фігово. і це ж я ніби то огляди якісь дивився, фотки дивився, спеціально звертав увагу на зауваження по кольору: "фрікін осам! колор метч із пріті клоуз". цуки такі))

от пушка сама по собі дуже непогана. я так зрозумів якість виготовлення може гуляти. ну мені, в певній мірі, пощастило - в одному місці срібна деталізація вилізла трохи за межі дозволеного і ще в одному відкушене лиття неакуратно (за рукояткою, те місце рука прикриває).

якби це все було за 10ку - без питань, варте, а так то на любітєля)

приїхав МП вілджек. мі - хепі:happy:

фарба і загальна крепкість - на 5, чуть вище загального дуже хорошого рівня машинок мастерпісів
позабіліті - на 5-, поворот ноги вперед в бедрі трохи апасний
трансформація - на 5+, дуже і дуже добре

при всіх переглянутих оглядах він трохи позитивно здивував, дірки при стопах не так вже й паскудно виглядають)
склалось враження, що йому бракує деякої деталізації на білих деталях

фотки напевно зроблю на вихідних разом з іншими МП

Добавлено через 1 час 15 минут
п.с. мінус в позабіліті - це я його недотрансформував, так що там ок)
девайс-чемоданчик хотілося б купити, але поки що зажав за нього грошей

приїхав МП вілджек. мі - хепі:happy:

фарба і загальна крепкість - на 5, чуть вище загального дуже хорошого рівня машинок мастерпісів
позабіліті - на 5-, поворот ноги вперед в бедрі трохи апасний
трансформація - на 5+, дуже і дуже добре

при всіх переглянутих оглядах він трохи позитивно здивував, дірки при стопах не так вже й паскудно виглядають)
склалось враження, що йому бракує деякої деталізації на білих деталях

фотки напевно зроблю на вихідних разом з іншими МП

Добавлено через 1 час 15 минут
п.с. мінус в позабіліті - це я його недотрансформував, так що там ок)
девайс-чемоданчик хотілося б купити, але поки що зажав за нього грошей

Еі! круте поповнення! мої вітання! :super:
стосовно деталізації - знаю, ти не фанат змінювати шось, шоб потім продати можна було. але коли я навів "пенеллайнінг" - розшивку сірим гандам маркером - реально краще стало (то на фотках просто наче бруднувате)

Мої вітанння. :congratulations:
Вілджек чудова модель, як на фото і в відеооглядах.
Нажаль я вживу жодного мастерпіса не бачив, тому більше нічого сказати)))

Отличное приобретение! :up:
Но ноги я бы ему укоротил :rofl:

Еі! круте поповнення! мої вітання! :super:
стосовно деталізації - знаю, ти не фанат змінювати шось, шоб потім продати можна було

продати.. отак ти погано про мене думаєш(
я не люблю робити зміни тому, що кривими руками зі змінами цілком може стати гірше ніж було)

е, всім по спасібі, а мені? рука в шоколаді? )))

Назад
Зверху