Five-faced
Banned
Тема закрита
- Опис
- Classics / Generations / RTS / Universe 2.0 / United / Henkei / Prime трансформери на продаж
Останнє редагування:
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Fansproject CA-09 Car Crash Ох, цього дядька ФуРаю треба показали. Вiн до нього не байдужий.
А можна бiля нього Шестистрiла сфоткати. Цiкаво спiввiдношення. Може спокуситися, аж допоки ФП ще в перспективах.
вот это улыбка у него)) словно в Джокера)
) 
AxxeD,
если что - могу засветить Шестистріла - тем более. встреча ж намечается
но скажу сразу - рекомендовано брать: деревянный - копия G1, но зато реально все 6 трансформаций и упрощений по-моему минимум (если есть)
к слову, я рад своему и всем рекомендую

Five-faced, проверь личку, пожалуйста. Я уже всю ветку перечитал, вопросы остались те же.
+
United Scourge 360грн - без коробки і інструкції. правильний Скурдж для тих, хто хоче бачити свою полку з обманоїдами приблизно такою)
Justitoys WST Sixshot 360грн - є все, не трансформувався ні разу. шестистріл мені треба, дуже, але приблизно вояджер класу
Fansproject CA-09 Car Crash 550грн - є все. почав збирати якось менасора, але тепер сумніваюсь що колись зберу. тому на продаж
+
- приїхав донор коліс для структора (права нога Геркулеса). по розміру і по вигляду в принципі колеса підходять. проблема в тому, що для того щоб прикрутити ці колеса до структора, треба зняти старі, що виявилось досить складною задачею. тому від затії поки що відмовився, думаю колись оригінальне коліщатко структора таки на ібеях з"явиться. донор коліс додається до Геркулеса на випадок якщо покупець Геркулеса все ж захоче ті колеса замінити
- кулак приїде до кінця вересня
- завдяки Фураю знайшов більш менш правильний болджойнт для голови. після деяких нетривіальних маніпуляцій болджойнт був успішно прикручений до тушки. загалом виглядає і функціонує це все діло навіть краще оригінала) фотки якось пізніше викладу
Добавлено через 5 часов 49 минут
фотодоповнення до апдейта по Геркулесу)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ы. Это же тот странный Мегз... Кулак к слову отличный. Я пропустил момент когда и от кого его оторвали
это гегемон с пометкой В и у него странный окрас, странный комплект аксессуаров и честно говоря после того как я несколько раз подумал "стоит\не стоит" - так ничего и не надумал. С одной стороны вроде "бюджетный" вариант Мегза для линейки классикс, а с другой стороны - вариант далеко не идеальный и стит ли вкладывать в него стольник + расходы на краску? А вдруг выйдет ещё какой нибудь вариант по Г1 но размером с вояджера? Очень хотелось бы увидеть его вживую, да только у нас тут ни у кого нет и не планируется такой фигуркиДык, это обычный Гегемон. Только ноги как то криво покрашены.
да только у нас тут ни у кого нет и не планируется такой фигурки

та ваще, все с огнестрелами - на кривой козе не подкатишь...зато у нас...
Была у меня мысль его взять, но учитывая анонс Мегастила я остановился на винрарном Гальватроне. Кроме того, в обзоре у рецензента он весь буквально разваливался.это гегемон с пометкой В и у него странный окрас, странный комплект аксессуаров и честно говоря после того как я несколько раз подумал "стоит\не стоит" - так ничего и не надумал.
Ы. Это же тот странный Мегз... Кулак к слову отличный. Я пропустил момент когда и от кого его оторвали
это гегемон с пометкой В и у него странный окрас, странный комплект аксессуаров и честно говоря после того как я несколько раз подумал "стоит\не стоит" - так ничего и не надумал. С одной стороны вроде "бюджетный" вариант Мегза для линейки классикс, а с другой стороны - вариант далеко не идеальный и стит ли вкладывать в него стольник + расходы на краску? А вдруг выйдет ещё какой нибудь вариант по Г1 но размером с вояджера? Очень хотелось бы увидеть его вживую, да только у нас тут ни у кого нет и не планируется такой фигурки
знаю, согласен с твоими доводами. Про продажу говорил Егор, но и с этим я тоже согласен. Однако отсутствие свободных денег вынуждает меня не брать некоторые вещи в которых я сомневаюсь. Мне бы вот шарктиконов и Вилли взять в краткосрочной перспективе...ти знаєш..
Мне бы вот шарктиконов и Вилли взять в краткосрочной перспективе...

когда? 
чтобы продать что-то хорошее, надо сначала купить что-то хорошее, а у нас денег нет 
акція! геркулес до кінця жовтня - $300
акція! геркулес до кінця жовтня - $300
І чого це ти так прагнеш його продати? _
осєнь кусать хоцецца, тугрики нузни))
Якби в тебе не було тугриків - ти би й не закупив це все добро )
А так - враховуючи шо там, хоть і руками дороблено, але всьо на місці.. шось підозріло дешево. Чи там все-ж таки не все на місці ? _
Там колёса у одного из ботов - левые.
Якби в тебе не було тугриків - ти би й не закупив це все добро )
А так - враховуючи шо там, хоть і руками дороблено, але всьо на місці.. шось підозріло дешево. Чи там все-ж таки не все на місці ? _
Я ж і кажу - хоч і руками дороблено, але все на місці(вроді) _
Там колёса у одного из ботов - левые.
не на місці (тупо нема) оригінальної голови і одного колеса в одного бота
Таке практикується. Але якшо когось не запре - і він тобі поверне, тугрики за транспорт сплавляються.якщо є потреба то можна організувати манібек, купив, отримав, провірив, не підійшло - відправив назад і повернув гроші. все вирішується..)
Не то шоби я прям прицінююся, а порахував чомусь шо це дешево як для цілого геркулеса. Але сама така ціна по собі - це дофіга, як для іграшки(даже крутої).
Ну я бачив шо голови ізначально не було. Але ти ж якусь туда поставив, та ще й на болл-джойнт. Звідки вона ? _