Група автоботів і обманоїдів шукає собі нову домівку)

Classics / Generations / RTS / Universe 2.0 / United / Henkei / Prime трансформери на продаж
  • Автор теми Автор теми Five-faced
  • Дата створення Дата створення
де речі, візуально геркулес в реалі складає значно краще враження ніж по фото і відео. по оглядам він якийсь надто "блоковий" і "дутий", як на мене. ну і не дивлячись на те, що він дуже масивний - він ще й дуже крепкий, чортяка. так що якщо хтось хоче його придбати, але має сумніви на рахунок вищеописаного, то з цим все ок.

Блин, чертяка языкастый, теперь вот хочется купить. :facepalm:

..но нет, не буду, денег нет на него :(

Блин, чертяка языкастый, теперь вот хочется купить. :facepalm:

..но нет, не буду, денег нет на него :(

%D0%B3%D0%B8%D0%BF%D0%BD%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D0%B3%D0%B8%D1%84%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D1%91%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B5-869553.gif

купииии геркулесааа

Five-faced, АААААААААААААаааааааааааааааа!!!!
убери её, срочно!!!
Она ещё хуже, чем бандерос от Фурая :facepalm::facepalm:

так як в даний момент з фігурок по WFC в мене є тільки двоє, один з яких вже виставлений на продаж, то виставлю ще й другого - мегатрона. як це останнім часом в мене регулярно буває, цей теж без зброї:facepalm::p
мегатрон в мене має бути один! і ім"я йому - гегемон! (або той новенький, що був недавно анонсований)))

WFC Soundwave + Megatron 360грн - без коробок, інструкцій і зброї

п.с. підкорегував ціни, видалив лишнє з поста
п.п.с. вже є пара ідей як довести геркулеса до пуття. все буде чотко)

+

Generations Rhinox 300грн - без коробки, є інструкція
Generations Waspinator 300грн - без коробки, є інструкція

Вибачай, друже, це лише жарт! Але ситуацію можна виправити ще й таким чином (і досить легко)
Я довго стримувався, та більше не можу.
P.S. Ціну давай, інтриган!!!:mad:

Вкладення

• 5faced.jpg
    5faced.jpg
    31.2 КБ · Перегляди: 254
Вибачай, друже, це лише жарт! Але ситуацію можна виправити ще й таким чином (і досить легко)
Я довго стримувався, та більше не можу.
P.S. Ціну давай, інтриган!!!:mad:

ггг:up:
поки адд-он не приїде - ціни озвучено не буде)
до того часу якраз допиляю конектор і скоріш за все знайду пару адекватних коліс. ітого, з дефектів залишиться по суті тільки відсутній кулак)

Добавлено через 11 часов 47 минут
мініапдейт по геркулесу

конектор майже готовий! як тільки приїде голова - прикручу болджойнт і з цим проблем вже не буде

IMG1690JPG_3864654_13147817.jpg

IMG1691JPG_1354734_13147819.jpg

IMG1692JPG_8867955_13147820.jpg

п.с. може в когось завалявся непотрібний цей таваріщ, а?

конектор майже готовий
прям кружок "очумелые ручки"... Из чего ты его сделал то?)) Вопрос №2 - разве к Геркулесу не делался аддон в котором добавлялись какие то прицепики, заменявшие установленные кисти рук по умолчанию? Насколько я помню он по механике трансформы становился пахож с ним на Грин Гиганта

И я походу пропустил обоснуй по которому ты решил его продать. Мне всегда какзалось что потратив нехилое кол-во бабла за фигурку ты выбирал её очень основательно. Ладно я ещё с Мегзом МП лоханулся - купил и понял что ничего не понял - зачем купил? куда его девать?.. Но тут сумма по идее раза в два выше. Купить комбайнера просто чтобы глянуть нравится-не нравится это надо быть подпольным мильонером. На нас вроде ты не успел ещё разбогатеть...

прям кружок "очумелые ручки"... Из чего ты его сделал то?))
ексгрейвер (права рука геркулеса) був випущений з дефектом - в ковша було надто туге з"єднання, через що воно ламалось після кількох рухів того ковша. ця ж деталь була пофіксена і продавалась в комплекті з хеві лейбором (нижня частина тулуба геркулеса). пофіксену поставив на геркулеса, а дефективна пішла на запчасті за допомогою кухонного ножа)))
оце вона:

1309715059_newexgraver10.jpg

Варп сказав(ла):
Вопрос №2 - разве к Геркулесу не делался аддон в котором добавлялись какие то прицепики, заменявшие установленные кисти рук по умолчанию? Насколько я помню он по механике трансформы становился пахож с ним на Грин Гиганта
все так, тільки кулаки в адд-он не входять. там частини рук від локтя і до кисті

reduced-galery_image_3818_8368.jpg

до речі, всі три сабжа для порівняння

HsrJN.jpg

Варп сказав(ла):
И я походу пропустил обоснуй по которому ты решил его продать. Мне всегда какзалось что потратив нехилое кол-во бабла за фигурку ты выбирал её очень основательно. Ладно я ещё с Мегзом МП лоханулся - купил и понял что ничего не понял - зачем купил? куда его девать?.. Но тут сумма по идее раза в два выше. Купить комбайнера просто чтобы глянуть нравится-не нравится это надо быть подпольным мильонером. На нас вроде ты не успел ещё разбогатеть...
боюсь, що без використання купи термінології з підручника по важких психіатричних випадках я не зможу пояснити)))
от захотілось потримати його в руках, а під руки потрапив цей слєгка дефективний) купив. потримав. хароший, але не зовсім "моє") тепер продам. і розбагатію...
може ще через трохи захочу потримати в руках грін джайнта))) (то вам, київським і московським, добре. напроситись в гості до багаточисельних колєг-колекціонерів і помацати все, що цікавить - раз плюнути))) хоча, чесно кажучи, я вже потрохи починаю влюблятись в геркулеса, так що не виключено, що коли всі дефекти будуть виправлені я того геркулеса "куплю" собі назад)

Five-faced, сделай ему крюк вместо левой кисти и повязку на один глаз. Ну и попугайчика на плечо)) Будет говорить всем "Арррр, тысяча чертей!!!" Ну просто у меня мало вариантов как сделать обоснуй отсутствия кисти) Ещё вариант - если проблема найти в продаже именно его ладошку то попробуй найти ушатанного Юникрона - думаю у них размер один и вероятно должен подойти. Убитый Юник на запчати обычно за баксов 30-40 находится, зато сколько с него добра снять можно!

хоча, чесно кажучи, я вже потрохи починаю влюблятись в геркулеса, так що не виключено, що коли всі дефекти будуть виправлені я того геркулеса "куплю" собі назад)

тогда это будет напоминать тот анекдот:
"Объявление в газете: Красивый, умный мужчина, в полном расцвете сил, преуспевающий, дом на багамах, мерседес и два порше.. ничего не продаю, просто хвастаюсь" :o:o

Five-faced, сделай ему крюк вместо левой кисти и повязку на один глаз. Ну и попугайчика на плечо)) Будет говорить всем "Арррр, тысяча чертей!!!" Ну просто у меня мало вариантов как сделать обоснуй отсутствия кисти) Ещё вариант - если проблема найти в продаже именно его ладошку то попробуй найти ушатанного Юникрона - думаю у них размер один и вероятно должен подойти. Убитый Юник на запчати обычно за баксов 30-40 находится, зато сколько с него добра снять можно!

о, на рахунок юнікрона - це цікава ідея. по розміру кулаки дійсно підходять. хоч не дуже хотілося б бавитись з покраскою, але це дуже навіть непоганий варіант. дяк

Добавлено через 2 минуты
тогда это будет напоминать тот анекдот:
"Объявление в газете: Красивый, умный мужчина, в полном расцвете сил, преуспевающий, дом на багамах, мерседес и два порше.. ничего не продаю, просто хвастаюсь" :o:o

гии, таки схоже))

Эх а ещё одного комплектного Classics Rodimus комплектного у тебя не завалялось часом?

Pyron, У ФуРая вроде есть

Pyron, не, в мене давно вже нема. Фурай продає, правда не класікс, а РТС. ну і ще недавно Варп продавав

я продавал РТС версию, но это уже закрытая тема)

апдейт по геркулесу:

адон рейдж оф геркулес приїхав, запчасті прикручені до тушки, результат на фото зверху.
- голова поки що просто лежить на тушці, болджойнт буде підібраний і прикручений найближчим часом
- колеса для структора в дорозі. донор додається бонусом до геркулеса
- оригінального кулака і далі шукаю. на заміну, як тимчасова міра, була трансформована оригінальна пушка. вийшло не зле) вооружон і смєртєльно опасєн)) виявляється існує ще один адон, в якому є заміна одному кулаку у вигляді великого конусоподібного сверла. теж варіант, правда цінність на мою думку такого адона досить сумнівна

і саме головне! цьому всьому вєліколєпію є сформована ціна *фанфари*
$299.95 + 25% скидка на все, що є в даний момент в мене на продаж

налєтай!)

Это голова без подсветки? Или просто экономишь электроэнергию? ;)

ту-туту-ту-ту! знайшовся кулачок)
ціна на геркулеса зростає до 330. скидка лишається та сама. геркулес буде укомплектований приблизно через місяць. збираємо гроші і встаємо в чергу))

Five-faced, ща попробую тебе клиента кинуть. у нас тут нашелся казачок, на твой кулачок. А вообще ты ведь вроде оставить его себе хотел?))

Five-faced, ща попробую тебе клиента кинуть. у нас тут нашелся казачок, на твой кулачок. А вообще ты ведь вроде оставить его себе хотел?))

клієнт це завжди добре)
я не дуже розраховую на те, що він скоро продастся, а тому, до того часу, він мій і весь той час я ним трохи тішусь)
і якщо він не продастся за ціну вище, то залишиться моїм. в мене нема цілі його хоч би що продати, бо він таки хороший) але і не настільки хороший для мене щоб будь-що його залишати. фактично від його продажу, я зекономлю (заднім числом)) гроші на гегемона, майндвайпа, вілджека і бамблбі разом взятих, а це таки багато.
+ в мене нема під нього адекватної місця стоянки, зараз він розфасований в коробки і слугує фоном для деяких фоток) тому і розшукується людина, для кого геркулес значно потрібніший і доступніший)

+
United Scourge 360грн - без коробки і інструкції. правильний Скурдж для тих, хто хоче бачити свою полку з обманоїдами приблизно такою)
Justitoys WST Sixshot 360грн - є все, не трансформувався ні разу. шестистріл мені треба, дуже, але приблизно вояджер класу
Fansproject CA-09 Car Crash 550грн - є все. почав збирати якось менасора, але тепер сумніваюсь що колись зберу. тому на продаж

+
- приїхав донор коліс для структора (права нога Геркулеса). по розміру і по вигляду в принципі колеса підходять. проблема в тому, що для того щоб прикрутити ці колеса до структора, треба зняти старі, що виявилось досить складною задачею. тому від затії поки що відмовився, думаю колись оригінальне коліщатко структора таки на ібеях з"явиться. донор коліс додається до Геркулеса на випадок якщо покупець Геркулеса все ж захоче ті колеса замінити
- кулак приїде до кінця вересня
- завдяки Фураю знайшов більш менш правильний болджойнт для голови. після деяких нетривіальних маніпуляцій болджойнт був успішно прикручений до тушки. загалом виглядає і функціонує це все діло навіть краще оригінала) фотки якось пізніше викладу

Добавлено через 5 часов 49 минут
фотодоповнення до апдейта по Геркулесу)

PC27004JPG_4103444_13837034.jpg
PC27003JPG_6587992_13837033.jpg

PC27002JPG_6570133_13837032.jpg
PC27001JPG_6725556_13837030.jpg

Re: [update 14.09.2014] Група автоботів і обманоїдів шукає собі нову домівку)

Fansproject CA-09 Car Crash Ох, цього дядька ФуРаю треба показали. Вiн до нього не байдужий.:idea:
А можна бiля нього Шестистрiла сфоткати. Цiкаво спiввiдношення. Може спокуситися, аж допоки ФП ще в перспективах.

Fansproject CA-09 Car Crash Ох, цього дядька ФуРаю треба показали. Вiн до нього не байдужий.:idea:

а ти думаєш не бачив? ))

вот это улыбка у него)) словно в Джокера)

Назад
Зверху