Five-faced
Banned
Тема закрита
- Опис
- Classics / Generations / RTS / Universe 2.0 / United / Henkei / Prime трансформери на продаж
Останнє редагування:
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
де речі, візуально геркулес в реалі складає значно краще враження ніж по фото і відео. по оглядам він якийсь надто "блоковий" і "дутий", як на мене. ну і не дивлячись на те, що він дуже масивний - він ще й дуже крепкий, чортяка. так що якщо хтось хоче його придбати, але має сумніви на рахунок вищеописаного, то з цим все ок.

Блин, чертяка языкастый, теперь вот хочется купить.
..но нет, не буду, денег нет на него![]()
Five-faced, АААААААААААААаааааааааааааааа!!!!
убери её, срочно!!!
Она ещё хуже, чем бандерос от Фурая![]()

Вибачай, друже, це лише жарт! Але ситуацію можна виправити ще й таким чином (і досить легко)
Я довго стримувався, та більше не можу.
P.S. Ціну давай, інтриган!!!![]()
і не збирався!))) міг би й зняти коліщатко.. жадінап.с. Five-faced, не дякуй мені ))
прям кружок "очумелые ручки"... Из чего ты его сделал то?)) Вопрос №2 - разве к Геркулесу не делался аддон в котором добавлялись какие то прицепики, заменявшие установленные кисти рук по умолчанию? Насколько я помню он по механике трансформы становился пахож с ним на Грин Гигантаконектор майже готовий
ексгрейвер (права рука геркулеса) був випущений з дефектом - в ковша було надто туге з"єднання, через що воно ламалось після кількох рухів того ковша. ця ж деталь була пофіксена і продавалась в комплекті з хеві лейбором (нижня частина тулуба геркулеса). пофіксену поставив на геркулеса, а дефективна пішла на запчасті за допомогою кухонного ножа)))прям кружок "очумелые ручки"... Из чего ты его сделал то?))
все так, тільки кулаки в адд-он не входять. там частини рук від локтя і до кистіВарп сказав(ла):Вопрос №2 - разве к Геркулесу не делался аддон в котором добавлялись какие то прицепики, заменявшие установленные кисти рук по умолчанию? Насколько я помню он по механике трансформы становился пахож с ним на Грин Гиганта
боюсь, що без використання купи термінології з підручника по важких психіатричних випадках я не зможу пояснити)))Варп сказав(ла):И я походу пропустил обоснуй по которому ты решил его продать. Мне всегда какзалось что потратив нехилое кол-во бабла за фигурку ты выбирал её очень основательно. Ладно я ещё с Мегзом МП лоханулся - купил и понял что ничего не понял - зачем купил? куда его девать?.. Но тут сумма по идее раза в два выше. Купить комбайнера просто чтобы глянуть нравится-не нравится это надо быть подпольным мильонером. На нас вроде ты не успел ещё разбогатеть...
Ничуть. Подобная картинка далеко не моя фишка,так что.............реДДог просто ридає мабуть ))))![]()
хоча, чесно кажучи, я вже потрохи починаю влюблятись в геркулеса, так що не виключено, що коли всі дефекти будуть виправлені я того геркулеса "куплю" собі назад)
Five-faced, сделай ему крюк вместо левой кисти и повязку на один глаз. Ну и попугайчика на плечо)) Будет говорить всем "Арррр, тысяча чертей!!!" Ну просто у меня мало вариантов как сделать обоснуй отсутствия кисти) Ещё вариант - если проблема найти в продаже именно его ладошку то попробуй найти ушатанного Юникрона - думаю у них размер один и вероятно должен подойти. Убитый Юник на запчати обычно за баксов 30-40 находится, зато сколько с него добра снять можно!
тогда это будет напоминать тот анекдот:
"Объявление в газете: Красивый, умный мужчина, в полном расцвете сил, преуспевающий, дом на багамах, мерседес и два порше.. ничего не продаю, просто хвастаюсь"![]()
Это голова без подсветки? Или просто экономишь электроэнергию?![]()
Five-faced, ща попробую тебе клиента кинуть. у нас тут нашелся казачок, на твой кулачок. А вообще ты ведь вроде оставить его себе хотел?))

Fansproject CA-09 Car Crash Ох, цього дядька ФуРаю треба показали. Вiн до нього не байдужий.![]()