Five-faced
Banned
Тема закрита
- Опис
- Classics / Generations / RTS / Universe 2.0 / United / Henkei / Prime трансформери на продаж
Останнє редагування:
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
хех, хоч би процентік хто накинув за старанія ))

а де старанія? от як наженеш трафік покупців, оце старанія)
а розхвалювання мене там, де особливо не вимагається - це підлабузництво![]()

Міраж навіть в кращому стані, ніж уявлялось
Наступна бронь на пушки для Проула від Dr. Wu, Але то вже точно на кінець місяця))
а что там у него в сете? сколько голов?KFC EAVI Metal - Mugan Scope $50 - персептор з сету, повний комплект. таки залишаю собі РТС персептора і цілюсь в анонсованого мастерпіса. три персептора ніяк не вписуються в мої плани)
4 голови, 2 пістоля, 2 ножа, снайперка, коробка, інструкція, карткаа что там у него в сете? сколько голов?
очень хочется, но блин как подумаю о том сколько ждать и как с баблом быть, то аж закрыть вкладку охота чтоб не растраиватьсяCombiner Wars Legends Bombshell $17.5 - новий в коробці, буду через пару тижнів
Можно мне резерв на Generations Red Alert на след месяц?
поставь пожалуйста броньку на него
Забронь за мной Поверглайда.
Привіт.
Бронь на Скайварпа на кінець місяця)
Вся банда якось не влазить в бюджет.
В тебе там випадково Дріфт generations не завалявся зайвий?)
Не налякав)май на увазі, що у скайварпа на одній руці дуже ослаблені суглоби. в принципі для хенкеївських сікерів це майже норма)
Henkei Mirage $30 - той що з 3 in 1 перевипуску, без коробки і інструкції

ась? я смотрю в 1С и в эксель преимущественно. После полусрача с тобой у меня нет желания участвовать в качестве совести в таких дискуссиях.!!! куда смотрит Варп???!!!
ась? я смотрю в 1С и в эксель преимущественно. После полусрача с тобой у меня нет желания участвовать в качестве совести в таких дискуссиях.
угомонитесь с этими ценами уже

*** $ по курсу продажу Прівєтбанка
Так, принаймні, рахувати зручніше будеце від сьогодні неактуально)
"курс" в мене буде власний, встановлюватись буде на місяць вперед
курс на весь лютий 2015го - 20 грн/$1