Five-faced
Banned
Тема закрита
- Опис
- Classics / Generations / RTS / Universe 2.0 / United / Henkei / Prime трансформери на продаж
Останнє редагування:
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Generations Voyager Megatron 250грн - прекрасний стан, без коробки і інструкції, є фабричний дефект у вигляді перекошеного кулеметика на башті танка
Generations Deluxe Thundercracker 200грн - новий в запечатаній коробці
Henkei Deluxe Starscream 200грн - хороший стан, деякі суглоби на руках і трохи крила розхитані, фарба в 2 місцях потерта, є коробка і інструкція. фотки зроблю і викладу як тільки так зразу)
Universe Deluxe Starscream 150грн - прекрасний стан, без коробки і інструкції. нажаль ще й без зброї(
Generations Legends Motorbreath 75грн - новий в запечатаній коробці
чого продаю:
старскрімів зараз в мене є три і всі різні) після довгих виборів залишив все-таки собі 25th Anniversary Starscream
Thundercracker - дубль,
Megatron-самурай-яскравозелений танк просто не подобається, ну не Мегатрон це)
Universe Deluxe Starscream 150грн
Сумно.угу. без ракетниць і без ракет
Не знал. Думал хенкей, как всегда, кошерные и по мультовским цветам.Хенкей почти такой же бестолковый в плане окраса - сероватый, с невнятными цветными полосами и бестолковым хромом на орудиях.
Я понимаю.В общем я понимаю твоё желание срубить цену но совесть тоже надо иметь)
є варіант: якщо до старскріма візьмеш ще сандеркрекера або мегатрона зкину 50)
Отримав. Задоволений.Thundercracker + Starscream.
Henkei Deluxe Starscream 200грн бронь - хороший стан, деякі суглоби на руках і трохи крила розхитані, фарба в 2 місцях потерта, є коробка і інструкція. фотки зроблю і викладу як тільки так зразу)
Имя пользователя, магаз ограбил чтоль?))
Столько всего крутого, странно, что еще никто ничего не забрал.
у меня №22. у всіх вже все давно є)
Столько всего крутого, странно, что еще никто ничего не забрал.
Ну.... с момента моего появления на форуме в марте этого года, я напокупал столько что понял что могу разориться к чертям.. Потому у меня сейчас slow-down _
Ну.... с момента моего появления на форуме в марте этого года, я напокупал столько что понял что могу разориться к чертям.. Потому у меня сейчас slow-down _
Це що?
Universe Deluxe Galvatron
якщо це - то я бы узяв одненького.
Generations Voyager Megatron 150грн - прекрасний стан, без коробки і інструкції, є фабричний дефект у вигляді перекошеного кулеметика на башті танка
Generations Deluxe Thundercracker 200грн - новий в запечатаній коробці
Generations Deluxe Scourge 200грн - прекрасний стан, повний комплект
Generations Deluxe Wheeljack 250грн - новий в запечатаній коробці
Reveal The shield Deluxe Turbo Tracks 180грн - новий в запечатаній коробці
Reveal The Shield Battle in Space: Rodimus vs. Cyclonus 380грн - новий в запечатаній коробці
Prime Deluxe Wheeljack 250грн - новий в запечатаній коробці
Prime Deluxe Soundwave 250грн - новий в запечатаній коробці
Universe Deluxe Galvatron 250грн - прекрасний стан, повний комплект
Universe Deluxe Starscream 350грн - новий в запечатаній коробці
Universe Deluxe Cyclonus 350грн - новий в запечатаній коробці
Universe Deluxe Dinobot 350грн - новий в запечатаній коробці
Universe Commemorative Reissue Insecticons 550грн - новий в запечатаній коробці
Universe Voyager Blades 250грн - новий в запечатаній коробці
Wal-Mart Exclusive Deluxe Fracture 350грн проданий - новий в запечатаній коробці
Toys'r'Us Exclusive Ultra-class Jetstorm 400грн - новий Ан-225 "Мрія" в запечатаній коробці. якщо в вас є білий deluxe Astrotrain, то Jetstorm'а вам варто придбати хоча б для того щоб зробити отак)
саме він і є)