Група автоботів і обманоїдів шукає собі нову домівку)

Classics / Generations / RTS / Universe 2.0 / United / Henkei / Prime трансформери на продаж
  • Автор теми Автор теми Five-faced
  • Дата створення Дата створення
Re: [update 14.09.2014] Група автоботів і обманоїдів шукає собі нову домівку)

Fansproject CA-09 Car Crash Ох, цього дядька ФуРаю треба показали. Вiн до нього не байдужий.:idea:
А можна бiля нього Шестистрiла сфоткати. Цiкаво спiввiдношення. Може спокуситися, аж допоки ФП ще в перспективах.

PC270004JP_2367371_13838464.jpg

Добавлено через 35 секунд
вот это улыбка у него)) словно в Джокера)

то такий звєріний оскал) є ще змінна морда без рота взагалі)

AxxeD,
если что - могу засветить Шестистріла - тем более. встреча ж намечается
но скажу сразу - рекомендовано брать: деревянный - копия G1, но зато реально все 6 трансформаций и упрощений по-моему минимум (если есть)
к слову, я рад своему и всем рекомендую

Круто. Я со среды возвращаюсь в Киев, пересечемся - поглядим. (в отместку принесу Краша - ну чтоб и ты не расслаблялся:lol:)
Короче говоря - друг дружку будем уговаривать выкупить у Пятиликого всю новую партию:oh-yeah:

Добавлено через 4 минуты
И раз такая пьянка пошла - Скурдж этот тоже, имхо, очень хорош. Меня лично он весьма радует. (Только на стопах суставы слабоваты немного)

AxxeD,
если что - могу засветить Шестистріла - тем более. встреча ж намечается
но скажу сразу - рекомендовано брать: деревянный - копия G1, но зато реально все 6 трансформаций и упрощений по-моему минимум (если есть)
к слову, я рад своему и всем рекомендую

А я так и не разбил его молотком перед камерой) Хотя еще прошлым летом должен был :rofl:

ціни переведені в доляри. думаю не треба пояснювати з чим пов"язано)
деякі ціни були чуть знижені, наприклад геркулес подешевшав одразу на $5)))

Five-faced, проверь личку, пожалуйста. Я уже всю ветку перечитал, вопросы остались те же.

Five-faced, проверь личку, пожалуйста. Я уже всю ветку перечитал, вопросы остались те же.

та, бачив. відпишусь через трохи

Добавлено через 11 часов 21 минуту
+
United Scourge 360грн - без коробки і інструкції. правильний Скурдж для тих, хто хоче бачити свою полку з обманоїдами приблизно такою)
Justitoys WST Sixshot 360грн - є все, не трансформувався ні разу. шестистріл мені треба, дуже, але приблизно вояджер класу
Fansproject CA-09 Car Crash 550грн - є все. почав збирати якось менасора, але тепер сумніваюсь що колись зберу. тому на продаж

+
- приїхав донор коліс для структора (права нога Геркулеса). по розміру і по вигляду в принципі колеса підходять. проблема в тому, що для того щоб прикрутити ці колеса до структора, треба зняти старі, що виявилось досить складною задачею. тому від затії поки що відмовився, думаю колись оригінальне коліщатко структора таки на ібеях з"явиться. донор коліс додається до Геркулеса на випадок якщо покупець Геркулеса все ж захоче ті колеса замінити
- кулак приїде до кінця вересня
- завдяки Фураю знайшов більш менш правильний болджойнт для голови. після деяких нетривіальних маніпуляцій болджойнт був успішно прикручений до тушки. загалом виглядає і функціонує це все діло навіть краще оригінала) фотки якось пізніше викладу

Добавлено через 5 часов 49 минут
фотодоповнення до апдейта по Геркулесу)

PC27004JPG_4103444_13837034.jpg
PC27003JPG_6587992_13837033.jpg

PC27002JPG_6570133_13837032.jpg
PC27001JPG_6725556_13837030.jpg

IMG1729JPG_4077553_14002670.jpg

IMG1730JPG_6941654_14002671.jpg

IMG1731JPG_6187811_14002672.jpg

IMG1733JPG_4361091_14002673.jpg

IMG1734JPG_1361047_14002674.jpg

IMG1735JPG_6420219_14002675.jpg

IMG1736JPG_3236615_14002676.jpg

IMG1737JPG_3840592_14002677.jpg

IMG1738JPG_7078900_14002678.jpg

IMG1739JPG_7203475_14002679.jpg

IMG1740JPG_1906513_14002680.jpg

кулачок геркулеса приїхав. хто на нього чекав - ставайте в чергу)
фотодоказ)

IMG1743JPG_5861881_14074349.jpg

Ы. Это же тот странный Мегз... Кулак к слову отличный. Я пропустил момент когда и от кого его оторвали

Ы. Это же тот странный Мегз... Кулак к слову отличный. Я пропустил момент когда и от кого его оторвали

Дык, это обычный Гегемон. Только ноги как то криво покрашены.

Дык, это обычный Гегемон. Только ноги как то криво покрашены.
это гегемон с пометкой В и у него странный окрас, странный комплект аксессуаров и честно говоря после того как я несколько раз подумал "стоит\не стоит" - так ничего и не надумал. С одной стороны вроде "бюджетный" вариант Мегза для линейки классикс, а с другой стороны - вариант далеко не идеальный и стит ли вкладывать в него стольник + расходы на краску? А вдруг выйдет ещё какой нибудь вариант по Г1 но размером с вояджера? Очень хотелось бы увидеть его вживую, да только у нас тут ни у кого нет и не планируется такой фигурки

это гегемон с пометкой В и у него странный окрас, странный комплект аксессуаров и честно говоря после того как я несколько раз подумал "стоит\не стоит" - так ничего и не надумал.
Была у меня мысль его взять, но учитывая анонс Мегастила я остановился на винрарном Гальватроне. Кроме того, в обзоре у рецензента он весь буквально разваливался.

кулак рідненький. тепер в геркулеса з "серйозних" недоліків залишилась тільки відсутність одного колеса. все решта ок)

Добавлено через 6 минут
это гегемон с пометкой В и у него странный окрас, странный комплект аксессуаров и честно говоря после того как я несколько раз подумал "стоит\не стоит" - так ничего и не надумал. С одной стороны вроде "бюджетный" вариант Мегза для линейки классикс, а с другой стороны - вариант далеко не идеальный и стит ли вкладывать в него стольник + расходы на краску? А вдруг выйдет ещё какой нибудь вариант по Г1 но размером с вояджера? Очень хотелось бы увидеть его вживую, да только у нас тут ни у кого нет и не планируется такой фигурки

ти знаєш.. мегатрон далеко не ідеальний і я теж думав чи брати його (а раптом болд формс щось хороше таки народить)). остаточним аргументом "за" був коментар чи то від тебе чи то від Єгора, що в разі чого, якщо болд формс не родить мишу а таки Мегатрона, завжди можна буде цього продати. його ціна 100-110, можна знайти з доставкою. перед перевипуском його ціна на ібеях була на рівні 200. і якщо тираж перевипуску не був дуже великим, то з великою ймовірністю можна буде очікувати зростання ціни до 150+.

тому при потребі легше буде цього мегатрона потім продати і втратити на цьому пару десятків доларів, ніж потім купляти і переплатити за нього півтора рази у випадку, якщо інших нормальних мегатронів не буде.
ввечері (поки Фурай свого не отримав)) накидаю міні огляд

Останнє редагування:

знаю, согласен с твоими доводами. Про продажу говорил Егор, но и с этим я тоже согласен. Однако отсутствие свободных денег вынуждает меня не брать некоторые вещи в которых я сомневаюсь. Мне бы вот шарктиконов и Вилли взять в краткосрочной перспективе...

Варп, Five-faced, Я? про продажу? :cranky::cranky: когда? :lets_think:
а главное :no: чтобы продать что-то хорошее, надо сначала купить что-то хорошее, а у нас денег нет :hz:

прикупив лот з врекерами, буде в мене два сендсторма і роудбастер, який мені не подобається, тому +

Generations Sandstorm $22 - прекрасний стан, без коробки, є інструкція
Generations Roadbuster $24 - прекрасний стан, без коробки, є інструкція

сендсторм продається вже, роудбастер буде до кінця жовтня
курс такий як курс продажу тут, а не 14.53, що прийшлось мені заплатити(

Я заберу Роадбастера, если полностью комплетованный и с наклейками.

Re: [update 5.10.2014] Група автоботів і обманоїдів шукає собі нову домівку)

акція! геркулес до кінця жовтня - $300

осєнь кусать хоцецца, тугрики нузни))

Якби в тебе не було тугриків - ти би й не закупив це все добро )

А так - враховуючи шо там, хоть і руками дороблено, але всьо на місці.. шось підозріло дешево. Чи там все-ж таки не все на місці ? _

А так - враховуючи шо там, хоть і руками дороблено, але всьо на місці.. шось підозріло дешево. Чи там все-ж таки не все на місці ? _

Там колёса у одного из ботов - левые.

Я ж і кажу - хоч і руками дороблено, але все на місці(вроді) _

не на місці (тупо нема) оригінальної голови і одного колеса в одного бота. я планував в ньому поміняти всі колеса, але поки що передумав.

щодо дешево:
новий з адоном і шипом - 475уе
б-у з адоном на ібеях - 300-350 + шип
в мене за 300, бо ж має бути для покупця якась замануха і компенсований шип - це досить таки вагома економія)

а тугриків завжди мало)

Добавлено через 1 минуту
Я ж і кажу - хоч і руками дороблено, але все на місці(вроді) _

ти так випитуєш ніби прицінюєшся, а?)
якщо є потреба то можна організувати манібек, купив, отримав, провірив, не підійшло - відправив назад і повернув гроші. все вирішується..)

Добавлено через 32 секунды

мали бути лівими, але не ліві, передумав міняти

не на місці (тупо нема) оригінальної голови і одного колеса в одного бота

Не то шоби я прям прицінююся, а порахував чомусь шо це дешево як для цілого геркулеса. Але сама така ціна по собі - це дофіга, як для іграшки(даже крутої).

Ну я бачив шо голови ізначально не було. Але ти ж якусь туда поставив, та ще й на болл-джойнт. Звідки вона ? _

якщо є потреба то можна організувати манібек, купив, отримав, провірив, не підійшло - відправив назад і повернув гроші. все вирішується..)
Таке практикується. Але якшо когось не запре - і він тобі поверне, тугрики за транспорт сплавляються.
Всьо таки якшо він такий поєздатий... шось дивно шо ти його толкнути хочеш. А собі шо брати будеш? Грін гаянта? _

Не то шоби я прям прицінююся, а порахував чомусь шо це дешево як для цілого геркулеса. Але сама така ціна по собі - це дофіга, як для іграшки(даже крутої).

Ну я бачив шо голови ізначально не було. Але ти ж якусь туда поставив, та ще й на болл-джойнт. Звідки вона ? _

з адон сета від tfc

Назад
Зверху