Five-faced
Banned
Останнє редагування:
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
это Hegemon от Toyworld

и он даже уже не единственный в Украине - МУ-ХА-ХА-ХА
в отличии от МП Вилджека МУ-ХА-ХА-ХА (номер два)![]()
Five-faced, классный апдейт! особо повезло с вояджерами в наклейках)
Что про специалиста скажешь?
тю, я думал у тебя его не было. А нафига тогда с панталыку сбиваешь?)))про мед спеціаліста? скажу, що він там просто стоїть на фоні і я його описував пару місяців тому)

тю, я думал у тебя его не было. А нафига тогда с панталыку сбиваешь?)))![]()

моя много работать, моя забыватьв цій же темі пару сторінок назад ти ще від спеціаліста хотів пушку в мене купити

а я вот всё посматриваю на акулку.. но так себя и не могу убедить, что надо бы её взять..![]()
Извиняюсь , что не по теме , но вот скидка на сет Шарктиконов , если Хрому понадобится.BigBadToyStore - Page Not Found
, що не може зробити так - ну так шутки про Праймала как раз в тему)) Поздравляю с минипополнением - как раз интересно было что в итоге народ про эти руки скажетвін тепер мавпа натуральна
ну так шутки про Праймала как раз в тему)) Поздравляю с минипополнением - как раз интересно было что в итоге народ про эти руки скажет

приїхав МП вілджек. мі - хепі
фарба і загальна крепкість - на 5, чуть вище загального дуже хорошого рівня машинок мастерпісів
позабіліті - на 5-, поворот ноги вперед в бедрі трохи апасний
трансформація - на 5+, дуже і дуже добре
при всіх переглянутих оглядах він трохи позитивно здивував, дірки при стопах не так вже й паскудно виглядають)
склалось враження, що йому бракує деякої деталізації на білих деталях
фотки напевно зроблю на вихідних разом з іншими МП
Добавлено через 1 час 15 минут
п.с. мінус в позабіліті - це я його недотрансформував, так що там ок)
девайс-чемоданчик хотілося б купити, але поки що зажав за нього грошей

Еі! круте поповнення! мої вітання!
стосовно деталізації - знаю, ти не фанат змінювати шось, шоб потім продати можна було