Група автоботів і обманоїдів шукає собі нову домівку)

Classics / Generations / RTS / Universe 2.0 / United / Henkei / Prime трансформери на продаж
  • Автор теми Автор теми Five-faced
  • Дата створення Дата створення
Re: [Поповнення 11.5.2014] Група автоботів і обманоїдів шукає собі нову домівку)

ну у него же вроде гарпун встроенный был

Re: [Поповнення 11.5.2014] Група автоботів і обманоїдів шукає собі нову домівку)

+
Generations Springer 250грн - без коробки, є інструкція
Generations Blitzwing 250грн - без коробки і інструкції, в деяких місцях чуть пошкоджена фарба

додаю цих двох моїх. якщо ці продадуться, то нові в коробках залишу собі. і навпаки)

жирррррне одиночне поповнення

Takara Masterpiece Prowl + Dr.Wu add-on 750грн - прекрасний стан, повний комплект (без колекційної монети), набір ракет від доктора ву. по бажанню ракети можуть бути змінені на омега лаунчер.

Останнє редагування:

Я возьму Турбо Тракса.

Останнє редагування:

від сьогодні і до кінця червня діють наступні маленькі скидки:

- фрішип на все
- 5% на суми покупок від 250 до 500 грн
- 10% на суми покупок від 500 до 1000 грн
- 15% на суми вище 1000 грн

крім того, дані скидки будуть діяти якщо боти будуть заброньовані до кінця червня і викуплені до 15 липня цього року. десь так)

Re: [Скидка 5-15%!] Група автоботів і обманоїдів шукає собі нову домівку)

так ты Ранамука отдаешь за 500?

Доброго дня! Если успеваю, проула хочу забрать. В личке можем обсудить условия.

Доброго дня! Если успеваю, проула хочу забрать. В личке можем обсудить условия.

ставити на бронь?
ракети будеш брати від др. ву чи омега лаунчер?

Так, бронь. Давай омега лаунчер.

Забираю Generations Springer (за 250) + RTS Optimus G2
Це буде 380 вірно? І скинь будь ласка реквізити для оплати

І мені, будь ласка, реквізити та умови

iknnkv, DartEngel, відписався в приватні

Боти приїхали, все добре, спасибі)

найближчим часом буде виставлений fansproject warbot defender
стан мав би бути загалом непоганий, але нажаль відсутні пістолети і меч/гвинт
крім того зломане з"єднання ноги з тулубом
ціна буде відповідна) майте на увазі

Добавлено через 15 секунд
DartEngel, добре що все добре)

Оп и Проул уже на полке. Спасибо!

+
Fansproject Warbot Defender 350грн - хороший стан, але на жаль відсутні коробка, інструкція і зброя.

якщо пістолети, в принципі, можна досить безболісно замінити іншими, то відсутність меча/гвинта відчутніша. крім того, суглоб однієї ноги надломаний. це було так сяк "підправлено" так, що бот на ногах нормально стоїть, але дьоргати сильно за ту ногу таки не варто)
одним словом, якщо накастомити зброю, то вийде цілком пристойний спрінгер)

Five-faced, наверное твои друзья делают распродажи на Ебэе и магазах)) Там тоже акции именно тогда когда бабла вообще сто рублей)) Вроде и можно было бы что нибудь урвать, да как обычно:facepalm:

Five-faced, наверное твои друзья делают распродажи на Ебэе и магазах)) Там тоже акции именно тогда когда бабла вообще сто рублей)) Вроде и можно было бы что нибудь урвать, да как обычно:facepalm:

)) так ти кажи чим зацікавлений, може можна буде індивідуальні умови акції організувати як постійному клієнту))

скоро на продаж))

lp3h072rjp_2732583_12830728.jpg

Five-faced, Геркулес?!

ну объявишь с ценой и всеми подробностями, будет видно)

эх, вот Грин Гиганта бы... а Геркулесы увы не интересны((

Отримав Не-Сверва. Як новенький! Все ОК, Дякую! (Ну і той міні-Фотоапарат з ібея теж прикольний).
П.С. Я відразу не догнав, що фотоапарат заникався до сверва - розпотрошив коробку, в якій була посилка, потім ще раз всі шматочки передивився, а лише потім зазирнув :)

приїхав геркулес. мене дома не було коли кур"єр привіз пакунок, тому я не зміг вберегти геркулеса від ненажерливого грімлока(
та скотина встигла зжерти голову, один кулак і одне колесо((

IMG1687JPG_3659307_13040681.jpg

як я вже казав геркулес має дефекти. правда я думав проблем буде менше( точніше це навіть не дефекти, а відсутність деяких (іноді дуже важливих) деталей.
1. незначне: відсутність 4ох карток і 3ох інструкцій. без цього можна прожити
2. середньої важкості: відсутнє одне колесо на нозі і оригінальна голова. те що голови нема, це не така вже й проблема тому, що додаткова голова зараз їде до мене з адд-оном rage of hercules. це той, в якому голова, правильні г1 руки і додаткова пушка. погано, але не смертельно
3. капут: на жаль нема не тільки голови, але й конектора, на який та голова чіпляється. також нема лівого кулака. одним словом - капут

звичайно, можна було б докупити 2 бота в комплект яких входить голова, конектор і кулак. тільки от 145уе платити ну зооовсім не комільфо, тим більше що присутні фігурки в прекрасному стані.

тому ситуація наступна: десь через тижні 2 приїде адд-он. можливо тоді з ціною щось придумаю, бо зараз важко прикинути її так, щоб вона була адекватною присутнім дефектам. може за той час вдастся знайти десь на просторах ібеїв кулак або конектор, на ібеях запчастини час від часу попадаються, хоча і дуже рідко.

з другого боку, якщо когось цікавить навіть такий проблемний геркулес і той хтось готовий вже його забрати і доукомплектувати його самостійно - пропонуйте вашу ціну тут або в приватні повідомлення. мало лі, а раптом я погоджусь)

приїхав геркулес. мене дома не було коли кур"єр привіз пакунок, тому я не зміг вберегти геркулеса від ненажерливого грімлока(
та скотина встигла зжерти голову, один кулак і одне колесо((
Вот прожорливый Гримлок!
Зараза такая!! ато ему!!

Five-faced, отпиши продавцу - объясни ситуацию. Если это магазин то они должны помочь точно, ну а если это частник то хотя бы попроси компенсацию что ли... Просто это реально полный аут когда нет весьма заметных кусков игрушки. Я щаз с замиранием сердца читаю новости о Кроносе, который уже где то в России ошивается, и просто искренне надеюсь что как и остальным мне смогут помочь в случае если там полный некондишн окажется.

Five-faced, отпиши продавцу - объясни ситуацию. Если это магазин то они должны помочь точно, ну а если это частник то хотя бы попроси компенсацию что ли... Просто это реально полный аут когда нет весьма заметных кусков игрушки. Я щаз с замиранием сердца читаю новости о Кроносе, который уже где то в России ошивается, и просто искренне надеюсь что как и остальным мне смогут помочь в случае если там полный некондишн окажется.

насправді те, що не буде голови, кулака і колеса я знав. це було очікувано. лот продавався "as is" тому там могли бути інші косяки. і наприклад якби там бракувало кількох мініпушок, які складаються в одну, то це теж було б нормально, бо пушку теж можна замінити адд-онівською так само як і голову. неприємним сюрпризом виявилась відсутність конектора. така, здається, маленька і незначна деталь, але досить таки неприємна.

Добавлено через 2 часа 4 минуты
де речі, візуально геркулес в реалі складає значно краще враження ніж по фото і відео. по оглядам він якийсь надто "блоковий" і "дутий", як на мене. ну і не дивлячись на те, що він дуже масивний - він ще й дуже крепкий, чортяка. так що якщо хтось хоче його придбати, але має сумніви на рахунок вищеописаного, то з цим все ок.

Назад
Зверху