[нова посилка на відправку в липні] спільне замовлення/аукціон з eBay і не тільки

• Автор теми Автор теми Five-faced
  • Дата створення Дата створення

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
пишіть в скайп

Останнє редагування:
Re: [нове!] спільне замовлення/аукціон до 26.05.2014 - мастерпіси

плюшки приїхали, перевіряються
причетним - бути готовим до прийому)

Five-faced, мне на ту же новую почту, остались данные?)

Five-faced, мне на ту же новую почту, остались данные?)

все є. якщо встигну - завтра зранку відправлю

Добавлено через 11 секунд
так із-за цього і не беру в тебе "оупенд" ))

шуточькі в строю!

• Like
Реакції: Nook

получил своих пацанов, всеми доволен, спасибо :up:

Тоже все получил, сижу любуюсь). Спасибо!!

привіт всім)
тут он камрад Фурай підкинув сцилку на мегалот пошкодженого, дефективного і не дуже добра http://www.ebay.com/itm/111385387679?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
прямо скажемо це буде досить важкий фінансово лот ібо в ньому багато дуже хороших речей в досить пристойному стані, але все таки помріяти, прикинути шанси і віртуально поділити це все діло можна)
одним словом відпишіться кому що може треба і скільки кровних грошенят ви готові за бажане віддати, а ближче до кінця аукціона буде видно чи будемо ми це все купувати чи ні

Re: [нове!] спільне замовлення/аукціон до 25.06.2014 - мастерпіси

Я бы не прочь забрать МП-10 и МП-11.

на 10го я теж цілюсь)
Хорошо, готов взять забрать Старскрима, если найдутся покупатели на всё остальное (и Опыча, если ты передумаешь).

думаю над Родимусом,но не указана ревизия. ... боязно

називайте суми тут, або в приватні
бо я наприклад теж готовий взяти весь лот собі скажімо за 120 баксів) тільки хто ж мені дасть)

Five-faced, спасибо!
аж два заказа разом!
я полон счастья! :up::up:

привіт всім)
тут он камрад Фурай підкинув сцилку на мегалот пошкодженого, дефективного і не дуже добра http://www.ebay.com/itm/111385387679?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
прямо скажемо це буде досить важкий фінансово лот ібо в ньому багато дуже хороших речей в досить пристойному стані, але все таки помріяти, прикинути шанси і віртуально поділити це все діло можна)
одним словом відпишіться кому що може треба і скільки кровних грошенят ви готові за бажане віддати, а ближче до кінця аукціона буде видно чи будемо ми це все купувати чи ні

поточна ціна лота 455, якщо врахувати що доставка буде біля сотні, то доцільність купляти цей лот прямує до нуля. на жаль.

потрібні напарники для спільного замовлення в цього селера Items for sale by zeomare | eBay
в цього дядька є на продаж фенспроджектовські хедмастери, стантикони, стілкор ворбот (здається хтось колись шукав його) і зелений гігант.

якщо комусь щось потрібно - кажіть. схема та сама, що і раніше. шип від селера до мене буде 10уе на будь-якого бота крім зеленого гіганта (20уе) і мотормастера (15уе).
боти, наскільки можна судити, не в запакованих коробках, але в повних комплектах і в дуже хорошому стані.

Re: [нове!] спільне замовлення/аукціон з eBay

ще один донор для спільного замовлення) Items for sale by shonmurphy2004 | eBay
+доставка в Україну - 5-10уе в залежності від розміру коробки

так як тут buy it now аукціони, то замовляти бажано все разом. буду собі замовляти сьогодні ввечері. приєднуйтесь якщо комусь щось треба

крутяк, там квинтесон-ученый есть - рекомендую брать!

десь через тиждень буду собі шипити посилку з штатів. є трохи місця, якщо комусь щось треба від штатівських селерів з ібея - кажіть

десь через тиждень буду собі шипити посилку з штатів. є трохи місця, якщо комусь щось треба від штатівських селерів з ібея - кажіть

ещё один змей! :cool: где столько денег брать!? :D:D

ещё один змей! :cool: где столько денег брать!? :D:D

та тю...) хіба я тебе змушую чи вмовляю (як нєкатариє))?) просто даю можливість зекономити)
можеш скористатись, або можеш щиро порадіти за того, хто скористається і зекономить купу грошенят на доставці замість тебе...))

та тю...) хіба я тебе змушую чи вмовляю (як нєкатариє))?) просто даю можливість зекономити)
можеш скористатись, або можеш щиро порадіти за того, хто скористається і зекономить купу грошенят на доставці замість тебе...))

от чертяка языкастый. и прав ведь. :D:D

если по тебе, то спасибо большое!! надо срочно взглянуть на корзину отложенных. :up:

ще один донор для спільного замовлення) Items for sale by shonmurphy2004 | eBay
+доставка в Україну - 5-10уе в залежності від розміру коробки

так як тут buy it now аукціони, то замовляти бажано все разом. буду собі замовляти сьогодні ввечері. приєднуйтесь якщо комусь щось треба
заказ отсюда неактуален уже?

заказ отсюда неактуален уже?

замовлення актуальні від всіх штатівських селерів, в тому числі і від цього) кажи, що треба

та я думаю) но наверное никого не буду таки

Назад
Зверху