Наклейки Transformers від Kent 57-...

Продовження серії наклейок від жуйок 90-х років, з іншими персонажами
  • Автор теми Автор теми MazurV
  • Дата створення Дата створення
  • Теги Теги
    stickers

MazurV

Minicon
Повідомлення
59
Репутація
80
ГОЛОВНЕ ФОТО.jpg

Всім привіт.

Майже рік тому, напару з одним талановитим дизайнером (Андрій, вітання, якщо ти читаєш цей текст) ми затіяли продовження багатьом відомої серії наклейок Transformers від Kent, яка побачила світ у 1993 році. Багато хто їх збирав, як і я. І саме з цих наклейок у багатьох, і у мене в тому числі, почалось захоплення Трансформерами.

Ще тоді здавалось дивним і трохи несправедливим, що у серію цих наклейок включили так мало персонажів. У оригінальну серію включили всього 56 штук. За бортом залишили десятки важливих персонажів, які б там точно були не зайві.

Усі арти, які були основою цієї серії - це роботи талановитих художників, які робили їх у першу чергу для дизайну упаковок іграшок Transformers, і рекламної продукції, з ними пов'язаної (плакати, каталоги, буклети, і т.д.). І їх за ці роки назбиралось кілька сотень.

Найбільша база цих артів була свого часу систематизована на ось цьому ресурсі: BotchTheCrab.com. Також багато артів взято з відкритих джерел у мережі. Для пошуку деяких артів, яких просто немає у вільному доступі у гарній якості, були придбані тематичні артбуки, з яких вони і були відскановані у максимальній якості.

Всього у серію включено 396 нових персонажів, тепер серія доповнена до 452-го номера.

Викладаю фото своєї колекції, де є оригінальні наклейки 90-х років, і нові. Для порівняння. У старих наклейках 90-х років замінено підкладку на таку, як у нових наклейках, білого кольору.

Дивіться фото, залишайте коментарі і запитання, буду радий відповісти.
У описі теми одне фото, але більше фотографій у кращій якості можна побачити за цим посиланням: Трансформери НАКЛЕЙКИ Kent – Google Drive

P.S. Станом на зараз є готових 5 комплектів.
Якщо після перегляду фото і обговорення комусь буде цікаво придбати собі комплект - це можна буде організувати. Є бажання зараз допомогти нашим ЗСУ, і усі кошти, виручені за ці 5 комплектів наклейок, будуть передані на потреби нашої армії.

Але для того, щоб взагалі розуміти, чи ця тема комусь цікава, прошу залишити свій коментар у цій темі.

Дякую :):):)

Опис
Продовження серії наклейок від жуйок 90-х років, з іншими персонажами
Останнє редагування:
ух бліна, ностальжи таке!
я хз, але вони мені подобались дуже в сій чай
ми навіть навчились видивлятись де був приз і завжди просили продавців на лотках дозволити вибрати самим - пластикові динозаврики ще досі є, показував сину і розповідав як вони важко давалися :LOL:

Всім привіт. У цей шалений день викладаю трохи інформації щодо того, які оновлення плануються в рамках цього проекту у найближчому майбутньому.

Поки йде робота над репліками 1-56, уже попередньо відібрані ще 44 арти з новими персонажами, які увійдуть у наступний, уже 10-й лист. Починаючи з 8-го листа у цьому проекті почали з’являтись реально унікальні арти, які ми спеціально відновлюємо для включення у цю серію. Не стане виключенням і наступний, 10-й лист.

У оригінальній серії з 90-х років під номером 27 знаходиться персонаж під іменем Double Pounch. Арт з цим персонажем прикрашав свого часу упаковку іграшки з серії Action Master Elites UK. Робота по відновленню наклейки саме з цим персонажем уже виконана, її можна оцінити на кілька повідомлень вище.

Але у серії іграшок Action Master Elites UK цей персонаж був не один. Їх було 4.

Ось ці персонажі:

• Omega Spreem;
  • Windmill;
  • Turbo Master;
  • Double Ponch;
І так як з цих 4-х у серію свого часу було включено тільки одного з них, було прийнято рішення виправити цей недолік, і включити у серію їх усіх. Ось фото упаковок всіх 4-х персонажів, де можна частково роздивитись їхні арти

Вкладення

• Omega Spreem.jpg
    Omega Spreem.jpg
    111.7 КБ · Перегляди: 17
  • Windmill.jpg
    Windmill.jpg
    60.6 КБ · Перегляди: 16
  • Turbo-Master.jpg
    Turbo-Master.jpg
    41.2 КБ · Перегляди: 17
  • Pouble Punch.jpg
    Pouble Punch.jpg
    68.8 КБ · Перегляди: 19
  • Action Master Elites - UK.jpg
    Action Master Elites - UK.jpg
    123.8 КБ · Перегляди: 19
Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Nook
Але хочу зазначити, що відновлення артів цих трьох персонажів – це ще та задача :););). Справа в тому, що починаючи роботу над попередніми артами, які ми реставрували, ми мали значно більше якісного матеріалу. І це реально спрощувало роботу над ними. Як тепер стало зрозуміло :):):). Але по цим трьом персонажам візуальних матеріалів в мережі вкрай мало – є лише не дуже якісні фото упаковок іграшок, де більш-менш чітко можна роздивитись лише невелику частину образу персонажа, або ціле зображення з каталогу, але вкрай низької якості (у прикріплених файлах є ці зображення, можна роздивитись під збільшенням). Зображення з каталогів не придатні для детального відновлення арту, але були використані для реставрації цільного образу – мова йде про вірне розташування кінцівок при зображенні пози, розташування зброї, і підбір вірних пропорцій між елементами, які відновлювались з нуля. До того ж, усі арти персонажів цієї серії іграшок містять багато дрібних і нестандартних елементів, які теж потребували якісного пропрацювання. А зробити це з такими вихідними файлами було вкрай непросто. Ось базові файли одного з персонажів (Windmill), з якими велась робота, для наочності.

Вкладення

• Windmill 1.jpg
    Windmill 1.jpg
    41.1 КБ · Перегляди: 19
  • Windmill 2.gif
    Windmill 2.gif
    51.2 КБ · Перегляди: 19
  • Windmill 3.jpg
    Windmill 3.jpg
    50.6 КБ · Перегляди: 18
  • Windmill КАТАЛОГ 2.jpg
    Windmill КАТАЛОГ 2.jpg
    89.7 КБ · Перегляди: 18
  • Windmill КАТАЛОГ.jpg
    Windmill КАТАЛОГ.jpg
    437.1 КБ · Перегляди: 20
Останнє редагування:
З усіх цих крихт художник промальовує спочатку цільний образ без деталізації, штрихами. А потім починається кропітка робота над мілкими деталями, промальовуються бліки, і відновлені з нуля елементи. Викладаю для ознайомлення фінальний результат реставрованого Windmill, для оцінки.

P.S. Робота над аналогічною реставрацією ще двох персонажів з цієї серії іграшок - Turbo Master і Omega Spreem уже почалась. Але їхні відновлені арти я у публічний доступ викладати не планую, побачити їх можна буде уже на готових наклейках, коли вони будуть завершені.

Вкладення

• Windmill ЕСКІЗ 1.jpg
    Windmill ЕСКІЗ 1.jpg
    120.1 КБ · Перегляди: 25
  • Windmill ЕСКІЗ 3.jpg
    Windmill ЕСКІЗ 3.jpg
    108 КБ · Перегляди: 20
  • Windmill ЕСКІЗ 4.jpg
    Windmill ЕСКІЗ 4.jpg
    125.9 КБ · Перегляди: 25
  • Windmill ВІДНОВЛЕНИЙ.jpg
    Windmill ВІДНОВЛЕНИЙ.jpg
    342.4 КБ · Перегляди: 28
Також викладаю невеликий звіт по коштах і проробленій роботі у рамках цього проекту.

У самому першому повідомленні у цій темі я зазначив, що в наявності є 5 комплектів, які готові на продаж. Усі кошти з їх реалізації планувалось передати на потреби наших збройних сил. І так як робота над проектом ще триває, і планів на доповнення серії ще маса, то ті люди, які придбають комплекти наклейок, надалі будуть отримувати доповнення до них безкоштовно. Ціна за один комплект – 10 000грн.

Станом на сьогодні:

• Продано 4 з 5 цих комплектів;
  • Ті люди, які придбали комплекти, вчасно отримали доповнення, як і було обіцяно. І будуть отримувати їх надалі, поки робота над цим проектом триватиме;
  • На потреби ЗСУ з отриманих коштів віддано в цілому 30 000грн. Вони пішли на купівлю тепловізорів, і автомобіля для одного з підрозділів на передовій. Фото усіх платіжок додаю у це повідомлення;
  • Кошти, виручені з продажу одного комплекту у розмірі 10 000грн., були витрачені на оплату роботи художника по відновленню артів для попереднього листа (персонажі Punch і Counterpunch, Reflector, Doubleclouder, і усіх трьох персонажів лінійки Rescue Force). Це було зроблено на прохання одного з покупців, який таким чином висловив бажання підтримати роботу над цим проектом. Я з радістю виконав це прохання, так як відновлення цих артів – задоволення не з дешевих, і до цього я витрачав на це власні кошти. А додати деяких персонажів у серію дуже хотілось, як і відновити деякі арти з оригінальної серії. По суті вийшов такий собі донат, в обмін на один набір. Як на мене – це гарна угода ;);););
  • Проведена систематизація усіх тих персонажів і їхніх артів, які уже були використані у серії (в одному файлі зібрана інформація про серію іграшки, для упаковки якої було свого часу створено арт, країна, де ця іграшка виходила, рік випуску, і тому подібне). Це було зроблено у рамках підготовки до подальшої роботи, і для чіткого розуміння того, які ще арти не були нами використані, яких персонажів ще можна додати, і який об’єм підготовчої роботи потрібен для того, щоб арт конкретно взятого персонажа можна було додати у цю серію. Персонажі, яких ми ще тільки плануємо додати у цю колекцію, також систематизовані подібним чином. І для них створена база зображень, на основі яких можна проводити реставрацію окремо взятих артів. За цю систематизацію у форматі «все чітко по полицях» – щира подяка Nook ;););). У такий спосіб значно легше планувати роботу над продовженням, і робити це системно і поетапно, додаючи у серію справді цікавих і унікальних персонажів;

Вкладення

• IMG_20220602_150524_981.jpg
    IMG_20220602_150524_981.jpg
    52.8 КБ · Перегляди: 4
  • IMG_20220602_150650_538.jpg
    IMG_20220602_150650_538.jpg
    33 КБ · Перегляди: 3
  • IMG_20221010_183258_014.jpg
    IMG_20221010_183258_014.jpg
    95.6 КБ · Перегляди: 4
  • IMG_20221010_183300_946.jpg
    IMG_20221010_183300_946.jpg
    226.8 КБ · Перегляди: 5
Останнє редагування:
Станом на сьогодні на продаж залишився один комплект. Кошти з нього я також хочу передати на потреби оборони нашої країни. Враховуючи події сьогоднішнього ранку (повідомлення написане 10.10.2022р.) планую їх передати на спільний збір, який оголосив фонд С.Притули і С.Стерненко, на закупівлю ударних дронів для наших підрозділів на «передку». Або на інший волонтерський фонд, якщо цього захоче потенційний покупець.

Враховуючи той факт, що кількість наклейок у цій серії постійно збільшується, ціна у розрахунку на одну наклейку постійно падає. Зараз вона складає близько 25 грн. за наклейку. Плюс – покупець гарантовано буде отримувати доповнення, коли вони будуть виходити.

Тож якщо у вас є бажання підтримати обороноздатність України, і попутно отримати у колекцію комплект цих наклейок – пишіть у приват, організуємо.

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    378.1 КБ · Перегляди: 12
  • 2.jpg
    2.jpg
    334.3 КБ · Перегляди: 11
  • 3.jpg
    3.jpg
    355.4 КБ · Перегляди: 12
  • 4.jpg
    4.jpg
    303.4 КБ · Перегляди: 11
Останнє редагування:
Я свої наклейки в дитинстві довго збирав і таки наклеїв. Шкодую досі. І от, власне, почав займатися тим самим: знайшов сайт краба, відмалював градієнти, почав компонування. Знайшов цей форум випадково - бо перелопатив інтернет в пошуках rescue force тріо в гарній якості. Але ж ви пішли амбіційно і розширили серію! Я маю дуже важливе питання: чи побачимо ми весь проект в pdf чи це так і залишиться приватним надбанням? Бо робота проведена неймовірна і дуже не хочеться, щоб власники бренду її прикрили бо діло пішло до продажу.
P.S. Я іще працюю над наклеками динозаврів - dunkin Dinosaur Planet. Як закінчу - викладу сюди файл для друку, щоб кожен міг повернути втрачене.

SligVader, привіт.
Ні, планів викладати у мережу всі вихідні файли цього проекту у нас немає. Як і віддавати їх копії у будь-якому форматі для друку на платній основі. Робота над цими наклейками - це більше хоббі, і бажання заробити на ньому у мене немає.
Завів цю гілку на форумі в першу чергу для того, щоб фіксувати інформацію про те, що уже було зроблено, і для публічного обговорення. Насправді уже після того, як інформація була викладена сюди, і я отримав перші відгуки і коментарі, знайшлось кілька критичних помилок, які ми допустили у дрібних деталях, і це обговорення дозволило їх виправити. тож це виявилось дуже корисним, насправді.

А наклейки Dinosaur Planet від Dunkin теж круті ))). Уся серія є у колекції. Ваші репліки теж гарно виглядають, і якісну цифрову версію глянув би їз задоволенням ))).
Але насправді не назвав би їх втраченими - зараз при бажанні можна спокійно зібрати серію. На OLX і тематичних форумах їх можна знайти, люди періодично продають.

Останнє редагування:
У Flash'а (номер 1) не вирізали білий фон між рукою і тулубом. Те саме з Scorch - білий фон не вирізаний.
Це так зроблено спеціально.
Бо ми хочемо повторити вигляд оригінальних наклейок, з їхніми дрібними косяками у дизайні.
А у оригінальних наклейках саме так і було :):):).
Там у описі про репліки я це все зазначив.

Останнє редагування:
Все зрозуміло. Бажаю успіхів з проектом - дизайнеру і художнику привіт!
P.S. Вибачаюсь за оффоп, я тут іще один малий проект маю)

Вкладення

• Commando 2022-10-10 102308.jpg
    Commando 2022-10-10 102308.jpg
    323 КБ · Перегляди: 13
Чи не плануєте Ви продаж наклейок поштучно??? Не кожен має можливість купити 452 наклейки..., але по нитці й сорочку можна зшити... Подумайте над цим...Я б і сам не проти прикупити кілька рідкісних наклейок трансформерів....

Чи не плануєте Ви продаж наклейок поштучно??? Не кожен має можливість купити 452 наклейки..., але по нитці й сорочку можна зшити... Подумайте над цим...Я б і сам не проти прикупити кілька рідкісних наклейок трансформерів....
На жаль, так продавати їх у нас не вийде.
В першу чергу через особливості їх друку. Я друкую не окремо кожну наклейку, а загалом лист. І якщо мова йде про друк одного набору, то зараз він складається з 9-ти листів А2-формату. Якщо я замовлю друк, і потім зроблю порізку цих 9-ти листів (або навіть одного листа, де є наклейка, яка Вам цікава), то у мене не вийде дублів. У мене після цього залишиться як мінімум кілька десятків наклейок, які будуть незрозуміло для чого надруковані. А якщо віддрукую всі 9 листів, і з них витягну кілька наклейок, то залишиться неповна серія, з якою потім незрозуміло що робити.

Треба розуміти, що масовий друк наклейок, коли жуйка виходить серійно, і лік тиражу йде на десятки тисяч - це одна історія, а друк у рамках фанатського проекту, коли зацікавлених мати цю колекції значно менше - це зовсім різні речі ;););).

Тому відповідь на Ваше запитання однозначна - окремо наклейки продавати ми не плануємо, продається вся серія разом. По-іншому не вийде

Останнє редагування:
Всім привіт :):):).
У темі тривалий час не було оновлень, настав день, коли можу викласти кілька новин.

Перше - завершено роботу над якісними репліками наклейок під номерами 1-56. Вони уже віддруковані і порізані.
Для того, щоб зробити цю роботу по-справжньому якісно, повністю відреставровані у цифровому вигляді усі персонажі серії Rescue Force. Також у цифровому вигляді максимально точно, наскільки це було можливо, відтворені оригінальні наклейки (розташування персонажів на них, співвідношення написів і логотипів, враховано усі елементи, які мають попасти під обрізку на етапі друку, щоб було так само, як у оригіналах, і т.д.). Відтворили оригінальну серію максимально близько і якісно.

Тепер уся колекція, над якою ми працюємо, виглядає цільно, починається з 1-шого номера (а не з 57-го, як було раніше), надрукована на парпері одного типу, з однаковою підкладкою. І з максимальною повагою до наклейок оригінальної серії, які надихнули свого часу почати роботу над її продовженням.

Кілька фото для наочності

Вкладення

• ФОТО 1.jpg
    ФОТО 1.jpg
    773.1 КБ · Перегляди: 16
  • ФОТО 2.jpg
    ФОТО 2.jpg
    874.7 КБ · Перегляди: 16
  • ФОТО 3.jpg
    ФОТО 3.jpg
    628.9 КБ · Перегляди: 16
  • ФОТО 4.jpg
    ФОТО 4.jpg
    971.3 КБ · Перегляди: 15
Останнє редагування:
Ось так виглядають порізані репліки і оригінальні наклейки

Вкладення

• ФОТО 5.jpg
    ФОТО 5.jpg
    361.5 КБ · Перегляди: 12
  • ФОТО 6.jpg
    ФОТО 6.jpg
    332.5 КБ · Перегляди: 12
Також для порівняння викладаю фото готових реплік поряд з наклейками оригінальної серії. У процесі роботи над репліками зібралось багато дублів оригіналів, які були придбані свого часу для того, щоб якісно відтворити їх у репліках. Вони від серії до серії теж відрізняються деякими нюансами. І за час підготовки до роботи над репліками назбиралось три повних серії оригіналів. Тож було з чим порівнювати :):):).

Вкладення

• TORNADO.jpg
    TORNADO.jpg
    726.7 КБ · Перегляди: 21
  • STALKER.jpg
    STALKER.jpg
    633.9 КБ · Перегляди: 19
  • RESCUE FORCE 1.jpg
    RESCUE FORCE 1.jpg
    731.1 КБ · Перегляди: 22
  • FLASH.jpg
    FLASH.jpg
    661.4 КБ · Перегляди: 22
Останнє редагування:
Цими репліками ми нарешті об'єднали наше продовження з оригінальною серією, і навели лад з нумерацією

Вкладення

• ФОТО 7.jpg
    ФОТО 7.jpg
    494.1 КБ · Перегляди: 11
Разом з репліками 1-56 ми паралельно працювали і над подальшим продовженням серії, з новими персонажами. І це оновлення також готове, віддруковане і порізане. Додано ще 48 нових персонажів, і загалом станом на сьогодні серія продовжена до номера 500 ;););).

Додано масу цікавих персонажів

Вкладення

• ФОТО 8.jpg
    ФОТО 8.jpg
    873.4 КБ · Перегляди: 13
  • ФОТО 9.jpg
    ФОТО 9.jpg
    752.2 КБ · Перегляди: 13
Окремим повідомленням.
У цьому оновлені, як і планувалось, додано усіх персонажів з серії Action Master Elites UK.
Як я писав раніше, ми мали плани відновити арти трьох персонажів цієї серії, і включити їх у колекцію. Один з них уже був влючений у нею, під номером 27, Double Ponch.

У компанію до нього відновлено і трьох інших з цієї серії:
  • Omega Spreem;
  • Windmill;
  • Turbo Master;
І тепер персонажі з цієї серії іграшок нарешті усі у зборі у одній колекції ;););).

Вкладення

• ФОТО 11.jpg
    ФОТО 11.jpg
    303.7 КБ · Перегляди: 24
  • ФОТО 10.jpg
    ФОТО 10.jpg
    326.2 КБ · Перегляди: 37
  • Action Master Elites - UK.jpg
    Action Master Elites - UK.jpg
    123.8 КБ · Перегляди: 20
Останнє редагування:
І кілька фото з-за лаштунків, так би мовити.
Саме так виглядає процес порізки

Вкладення

• ФОТО 12.jpg
    ФОТО 12.jpg
    489.6 КБ · Перегляди: 19
  • ФОТО 13.jpg
    ФОТО 13.jpg
    547.4 КБ · Перегляди: 19
  • ФОТО 14.jpg
    ФОТО 14.jpg
    432.7 КБ · Перегляди: 18
  • ФОТО 15.jpg
    ФОТО 15.jpg
    558.4 КБ · Перегляди: 19
  • ФОТО 16.jpg
    ФОТО 16.jpg
    640.9 КБ · Перегляди: 23
  • Like
Уся серія, від №1 до №500 зараз виглядає так

Вкладення

• ФОТО 17.jpg
    ФОТО 17.jpg
    389.3 КБ · Перегляди: 11
  • ФОТО 18.jpg
    ФОТО 18.jpg
    370.5 КБ · Перегляди: 12
  • ФОТО 19.jpg
    ФОТО 19.jpg
    340.9 КБ · Перегляди: 11
  • ФОТО 20.jpg
    ФОТО 20.jpg
    416.7 КБ · Перегляди: 12
  • Like
Ну і так як уся серія тепер починається з №1, з'явилась можливість пристойно організувати зберігання цієї колекції, і розкласти все у файли, і сшити у теку

Вкладення

• ФОТО 21.jpg
    ФОТО 21.jpg
    441.6 КБ · Перегляди: 23
  • ФОТО 22.jpg
    ФОТО 22.jpg
    430.4 КБ · Перегляди: 20
  • ФОТО 23.jpg
    ФОТО 23.jpg
    431.7 КБ · Перегляди: 19
  • ФОТО 24.jpg
    ФОТО 24.jpg
    454.7 КБ · Перегляди: 19
  • ФОТО 25.jpg
    ФОТО 25.jpg
    475.9 КБ · Перегляди: 20
Останнє редагування:
Завжди радують ці оновлення! :)

Треба б тоже свою колекцію розмістити по файлах, розглядати одне задоволення

капець, краще не заходити сюди - реально хочеться придбати!
молодці! робота зроблена грандіозна просто! :applouse:

капець, краще не заходити сюди - реально хочеться придбати!
молодці! робота зроблена грандіозна просто! :applouse:
Fu Rai, дякую за оцінку, приємно читати такі відгуки.

Закликаю не стримувати себе, і придбати за нагоди набір 😉😉😉. Кошти з однієї добірки ми досі маємо намір задонатити на потреби армії, тож ще й добру справу зробимо 🙂🙂🙂.

Ну і до слова. Ми роботу не зупиняємо, є плани додати ще кілька персонажів, робота по відновленню потрібних для цього артів уже у процесі. Маю плани на днях окремо про це написати, з описом персонажів і зображеннями, які ще будуть у цій серії у майбутньому.

Тож відслідковуйте періодично тему, у нас оновлення хоч і не часті, але завжди по факту виконаної роботи, як то кажуть.

Можливо коли уже закінчимо усю колекцію, і додамо усіх персонажів, яких плануємо, тоді і придбаєте усе разом, якщо матимете бажання 🙂🙂🙂.

Fu Rai, дякую за оцінку, приємно читати такі відгуки.

Закликаю не стримувати себе, і придбати за нагоди набір 😉😉😉. Кошти з однієї добірки ми досі маємо намір задонатити на потреби армії, тож ще й добру справу зробимо 🙂🙂🙂.

Ну і до слова. Ми роботу не зупиняємо, є плани додати ще кілька персонажів, робота по відновленню потрібних для цього артів уже у процесі. Маю плани на днях окремо про це написати, з описом персонажів і зображеннями, які ще будуть у цій серії у майбутньому.

Тож відслідковуйте періодично тему, у нас оновлення хоч і не часті, але завжди по факту виконаної роботи, як то кажуть.

Можливо коли уже закінчимо усю колекцію, і додамо усіх персонажів, яких плануємо, тоді і придбаєте усе разом, якщо матимете бажання 🙂🙂🙂.
Как можно купить копию коллекции 1-56?
Напишите в лс

Оставьте ваш телефон или напишите в ЛС хотелось бы поговорить с вами, есть несколько вопросов.

Всім привіт ;););).

Більше року у цій темі не було оновлень щодо роботи над нашим проектом. І прийшов час це виправити.

За той час, що минув, робота не припинялась, хоча ми мали певні труднощі і затримки. За ці місяці було відновлено ще кілька унікальних артів, і на основі наявного готового матеріалу готується до друку оновлення серії до 520-го номеру. Так як переважну більшість доступних артів ми уже використали у попередніх оновленнях, на завершення залишились справді важкі для відновлення і реставрації малюнки. Тому нехай оновлення і не таке об'ємне, як минулі, але буквально кожен з тих персонажів, які є у ньому, потребував доопрацювання перед включенням його у серію.

Але про все по порядку ;););)

Останнє редагування:
Orion Pax та Dion.

Згідно офіційного синопсису всесвіту Трансформерів, Оріон Пакс - молодий робот, якому судилося згодом стати Оптимусом Праймом і очолити Автоботів. Близько 9 млн. років тому Оріон був робітником у доках і разом зі своїм найкращим другом Діоном та іншими Автоботами займався розвантаженням транспортних суден в одному з доків на Кібертроні. На них напали Десептікони, які потребували енергії для своєї армії, і під час цього нападу Оріон був тяжко поранений Мегатроном, його тіло довелося повністю переробляти. Таким чином, Оріон став Оптимусом Праймом.

Тобто цей персонаж є попередником/предком/першим втіленням (потрібне підкреслити) Оптимуса Прайма, одного з ключових персонажів всесвіту Трансформерів, і додати його у цю серію було просто необхідно. І на щастя, був арт, з якого можна було його відновити. Більше того, на цьому арті персонаж не сам, а у компанії з вищезгаданим Діоном, якого ми теж відреставрували, і додали у серію. Ось оригінальний арт у посередній якості, який ми знайшли у мережі, і кілька зображень персонажа, на які ми орієнтувались при його реставрації, зокрема при відновлені вигляду його ніг

Вкладення

• Orion Pax and Dion.jpg
    Orion Pax and Dion.jpg
    351.5 КБ · Перегляди: 13
  • Orion Pax 3.jpg
    Orion Pax 3.jpg
    119.1 КБ · Перегляди: 8
  • Orion Pax 4.jpg
    Orion Pax 4.jpg
    136.4 КБ · Перегляди: 7
  • Orion Pax 1.jpg
    Orion Pax 1.jpg
    32.9 КБ · Перегляди: 8
Останнє редагування:
Під час реставрації арт цього персонажа був повністю промальований у цифровому форматі по контурах, щоб надати йому більшої чіткості і виразності. Окрім цього були ретельно промальовані бліки, щоб надати персонажу відчутного об'єму і рельєфу - через низьку якість вихідного зображення і недостатню деталізацію на оригінальному малюнку обидва персонажі виглядали не так контрастно і об'ємно. Всі ці моменти гарно видно, якщо порівняти поетапну роботу над його відновленням (див. фото). Ну і насамкінець, відновлено вигляд його ніг, які на оригінальному малюнку були частково перекриті написом і логотипами

Вкладення

• Orion Pax ЕСКІЗ 1.png
    Orion Pax ЕСКІЗ 1.png
    421.5 КБ · Перегляди: 14
  • Orion Pax ЕСКІЗ 2.png
    Orion Pax ЕСКІЗ 2.png
    351.1 КБ · Перегляди: 11
  • Orion Pax ЕСКІЗ 3.png
    Orion Pax ЕСКІЗ 3.png
    393.2 КБ · Перегляди: 11
  • Orion Pax ЕСКІЗ 4.png
    Orion Pax ЕСКІЗ 4.png