MP10 Optimus Prime от Хасбро)

Optimus

King of Darkness
Ім'я
Андрюха
Стать
чоловік
Адреса
Ukraine - Kyiv
Повідомлення
1 291
Репутація
94

Не уверен знают ли все, но я увидел информацию о том что выпущен Оптимус Мастерпис от Хасбро с ценой в районе 199$? хотя вроде будет понижение цены

Как игрушка сойдет, но как Оптимус для коллекции - не-а.

Ну чому... Дивлячись шо для тебе означає "для колекції". В режими тягача він справді не дуже, але в режимі робота він дуже навіть нічого, краще за оригінальний Convoy 80'х. Він, як можеш бачити, виконаний теж по прототипу з мультика - що особисто мені, дуже до вподоби.

Я вот сам хочу МП-10 или Хасбровского, но всё никак не решусь ничего не покупать и просто накопить нужную сумму.

Я походу не достатньо все-ж-таки просвітлений в моделях. Виходить те що ти називаєш "МП-10" - це суто Такарівський, а "Хасбровська" модель - виходить не називається "МП-10" ? _

Ну чому... Дивлячись шо для тебе означає "для колекції". В режими тягача він справді не дуже, але в режимі робота він дуже навіть нічого, краще за оригінальний Convoy 80'х. Він, як можеш бачити, виконаний теж по прототипу з мультика - що особисто мені, дуже до вподоби.

А те, що він не в масштабі з іншими Делюксами?

Я походу не достатньо все-ж-таки просвітлений в моделях. Виходить те що ти називаєш "МП-10" - це суто Такарівський, а "Хасбровська" модель - виходить не називається "МП-10" ? _[/QUOTE]

То в Такари фішка кодувати трансформерів. Може в Хасбро і є якісь коди, незнаю, але зазвичай в них просто по іменам + іноді якась приставка типу "Stealth Bumblebee", "Turbo Tracks".

Не сдержался. Заказал. Надоело ежедневно на его картинки смотреть :)

Причем, подумал-подумал и осознал что маленький MP-10 мне подходит куда больше чем 4.

Назад
Зверху