Чемпионат мира по футболу 2014

• Автор теми Автор теми Chrome
  • Дата створення Дата створення

Chrome

Allspark
Ім'я
Егор
Стать
чоловік
Вік
43
Адреса
Москва
Повідомлення
4 927
Репутація
623
Ну что, прощай Испания.. :facepalm:

сраний сопкаст заглючив так, що я аж 2 гола пропустив((((((((

Добавлено через 1 минуту
пітьорка)))) жесть

Что это, япона вошь, такое? Как? В смысле... Как?!

ахаха :))))
какая бооооль, какая боооль :))))

Супер!! Немцы красавцы!!! как нож сквозь масло проходят! :up::up:

сім палочок :)

:facepalm::facepalm::up::up::up:

Добавлено через 27 секунд
Хочу финал Германия - Голландия! :up:

Поддерживаю. Голландцьі по совокупности всех ЧМ уже давно на золото наиграли, но такая Германия... хотя тут скорее такая Бразилия.

Поддерживаю. Голландцьі по совокупности всех ЧМ уже давно на золото наиграли, но такая Германия... хотя тут скорее такая Бразилия.

ЯКЕ?!?!? німці награли, а не голандці

2006 3-е место 3 7 5 1 1 14-6
2008 Финалист 2 6 4 0 2 10-7
2010 3-е место 3 7 5 0 2 16-5
2012 Полуфинал 3 5 4 0 1 10-6

голандія хай курить матч за третє місце. аргентина-німеччина і хай переможе найкращий!

ЯКЕ?!?!? німці награли, а не голандці

2006 3-е место 3 7 5 1 1 14-6
2008 Финалист 2 6 4 0 2 10-7
2010 3-е место 3 7 5 0 2 16-5
2012 Полуфинал 3 5 4 0 1 10-6

голандія хай курить матч за третє місце. аргентина-німеччина і хай переможе найкращий!

Так німці вже тричі були золотими, а Голандці - жодного разу. Вони вже декілька разів програвали, коли всі вже думали, що вони ось-ось стануть чемпіонами. А Німці - навпаки ставали тоді, коли від них цього не дуже чекали. (Хоча до Італійців, які всі 4 свої золота виграли незорозуміло як їм ще далеко).

Так німці вже тричі були золотими, а Голандці - жодного разу. Вони вже декілька разів програвали, коли всі вже думали, що вони ось-ось стануть чемпіонами. А Німці - навпаки ставали тоді, коли від них цього не дуже чекали. (Хоча до Італійців, які всі 4 свої золота виграли незорозуміло як їм ще далеко).

воно то так, але це не є коректним аргументом: в голандців нема чашки, дайте їм чашку.
натомість німці останні 8 років стабільно показують як гру так і результат. ну мюлер скажімо ще буде мати можливість взяти золото в майбутньому. а от лам з клозе вже такої можливості можуть і не мати. як на мене вони чашку заслужили більше ніж всі голандці разом.
+ голандія не дуже виглядала і досить таки несправедливо пройшла мексиканців. мінус їм в футбольну карму
я згоден щоб голандія вийшла в фінал якщо ленс переможний гол заб"є, але не більше)

Five-faced, Wolverine Prime, не знаю парни, кто из них достойнее. мне обе каманды ОООЧЕНЬ нравятся! и Роббен енд Ко и Лам енд Ко. В обеих есть наикрутейшие ребята, для которых это последний чемпионат. Тот же Клозе красавчик, Роббен неверроятный :up:

Добавлено через 31 секунду

А что за Аргентина?
не, не слышал :o:o

Схоже сьогодні знову буде серія пенальті

закономірно)
але рівень гри зовсім не ок

какие Голландцы умнички!! :up::up:

IMG_0561.jpg

Тяжело. Заслуженно. Браво!! :up::up::up:

Бразилия ещё не сгорела?

Назад
Зверху