Закрома Родіни!

• Автор теми Автор теми Спалах
  • Дата створення Дата створення

Спалах

Scout
Повідомлення
112
Репутація
14
1. Купа на продаж. ОП і Гротеска забрали, павермастера забили. Все в нормальній кондиції, крім двох конструктиконів, які подоривались до Оверлорда і залишились побитими. Ціну пропонуйте.

2. Купа претендерів. Не всі в повній комплекції, але в пристойній формі. Ціну теж пропонуйте.

Старі пропозицї.

Черговий Октан. Юзаний, але нормальний. Навіть наклейки не дуже подерті. Йде без причандалів. Хочу за нього 250 грн.

А також цього:
ОП павермастер баз великої голови і самого павермастера. Хочу за нього лише 150 грн.

О, і ще одне. Краще всього мені писати або викликати через пошту onion989@gmail.com. На форумі я не дуже часто буваю, тому марна справа дізватися мене тут.

І ще трошки:
1. Магнус. В дуже хорошій формі і немає лише одного великого кулачка. 400 грн.

2. Грімлок. Юзаний, трохи розхитаний з потертим хвостиком, потертими динозаврячими ручками і без своєї двустволки. Трансформується нормально. Хочу 300 грн.
3. Квіксвіч. В хорошій формі, лише права нога трохи розхитана. Немає потертості, вигляд дуже свіжий. Також я немаю його закрилок-пістолетів. Хочу 350.
4. Два лаптя на передньому плані. Один з них Рукус, а другий ееее робот-нога %). Обміняю їх на 50 гривен.
5. Ультра Магнус в режимі нудиста. Потерті труби, без кулаків, але в усьому іншому нормально. Навіть жовтизни немає. Як бонус, до нього можу дати роздовбаний причеп. 70 грн.

Останнє редагування:
Спалах, что-то еще будет в будущем?)

Эм...еще продается?

Треба звільнити шухляди\полиці\балкон від деяких дублів. Хочу їх просто кудись пристроїти, тому пропонуйте адекватну ціну.

Бригада «Б.Р.У.Х.Т.». Списані ветерани, місцями трохи покоцані, але цілі. Жоден не має аксесуарів, хіба Айронхайд (сірий гаммер) має одну зі своїх пукалок. До речі, його інерційний механізм працює через раз. Сандервінг трохи вицвів, Лідер 1 в пилюці, а робот-годинник не працює, хоча трансформується.

Сержант піКап. Новісінький в упаковці, чистий МІСБ.

Знаменитий претендер Янукович. У нього відсутній ствол, зате у динозавра є хвостик. Сама шел потерта, але тримається добре. Динозаврик в хорошому стані.

ОП та ОП альбінос. Альбінос має тугі шарніри. Обидва в пристойній кондиції.

Джаз претендер. В хорошому стані, але без аксесуарів. Покупець може обрати одну з формочок.

Бомб-якось-його-там.В повному комплекті. Має всі причандали. Не юзаний та не потертий.

Двоголов. Практично без причандалів. Кондиція так собі.

Довгозуб. В чудовій формі, але загубив маленький пістолетик робота і сам робот не повний. Зате є ствол для самого шелу.

Дальній родич Кутулу. Практично в повному комплекті, лише немає своєї лазерної рушниці. Щит і пояс на місці. В чудовому стані. Чорт, я потер ще дві фотки, тому можу надати тільки ось цю:

Всіляка дрібнота. В чудовому стані.

cкока за пиКапа? почем старый вояка, старые предложения кстати говоря в силе еще?

спалах что за ОПа хочешь белого и красного?)

Спалах, з поверненням!!!
"Лідер 1 в пилюці" за скільки віддаси?

Ммм, обміняю на кофє з молоком чи якесь капучіно.

Думаю, домовимось тоді. )))
До речі, Онслот ще в тебе є?
Просто в мене є якісь Комбатікони - ще з 90-х. Схоже на НокОф, але якість ніби дуже нічогенька. Та в мене є підозра, що вони трохи Оверсайз... якраз Онслота не вистачає щоби приміряти. Якщо підійдуть - то ймовірно мені захочеться його придбати. Ось, до речі їх фото в компанії деяких оригінальних ТФ:
img1583wx.jpg

Бомб-якось-його-там.В повному комплекті. Має всі причандали. Не юзаний та не потертий.
Двоголов. Практично без причандалів. Кондиція так собі.
Довгозуб. В чудовій формі, але загубив маленький пістолетик робота і сам робот не повний. Зате є ствол для самого шелу.
Дальній родич Кутулу. Практично в повному комплекті, лише немає своєї лазерної рушниці. Щит і пояс на місці. В чудовому стані. Чорт, я потер ще дві фотки, тому можу надати тільки ось цю:
Спалах, это кто такие? Я так понимаю притворщики? фотки кинь (вернее если не в лом то перезалей их куда нить, тока не на пикки). Если там Бомбёрст то я обговорю. Рад твоему возвращению)

Схоже на НокОф, але якість ніби дуже нічогенька.
Это не нокофф. Это переиздание оригинального Брутикуса. Крайне смахивает на G2. Если это они то считай у тебя раритет). Нынешние КО комбайнеры даже в самых крупных вариантах всё равно меньше оригинальных. Поэтому размер тут как раз нормальный.

Спалах, это кто такие? Я так понимаю притворщики? фотки кинь (вернее если не в лом то перезалей их куда нить, тока не на пикки). Если там Бомбёрст то я обговорю. Рад твоему возвращению)
Они, они родимые. Там Лонгтуз, Даблхэдэр и бэтман ванна би. И еще Гримлок с Джазом. Ну и тушки от Лэндмайна, Пинчера, Скалгрина.

Э... Ответ уже получила не здесь, спасибо Спалаху)

Останнє редагування:
Доброго времени суток!
Интересует:
- "Бригада «Б.Р.У.Х.Т.»." powerglide и 4-й слева(не знаю кто такой)
- Джаз
- Бомб-якось-його-там.
- Всіляка дрібнота. В чудовому стані. (оба)
Скажите пож. сколько за каждого???

svarozhich, ты малость опоздал)) Бомбёрст уже куплен мною, а про набор "брухт" я частично протестую)) При моём скором проезде через Киев из него должны уйти пара ребят (Айрон и G2 авто). Лонгтус и Дарквинг - мои фавориты. Пока что договаривался с ним "на словах" так что тут от Спалаха зависит кому он таки продаст.

svarozhich, ты малость опоздал)) Бомбёрст уже куплен мною, а про набор "брухт" я частично протестую)) При моём скором проезде через Киев из него должны уйти пара ребят (Айрон и G2 авто). Лонгтус и Дарквинг - мои фавориты. Пока что договаривался с ним "на словах" так что тут от Спалаха зависит кому он таки продаст.

вообще то в "БРУХТ"е меня интересовали только двое
просто не все обговаривается в теме, по сему уследить за чем либо не возможно

вообще то в "БРУХТ"е меня интересовали только двое
просто не все обговаривается в теме, по сему уследить за чем либо не возможно
верю)) Спалаха на форуме давно след простыл, потому и не отследить)

хах, ну мне он и в аське не отвечал
хм.. странно - мне отвечает. редко в онлайн выходит, но отвечает. Насколько мне известно у него просто щаз напряжная полоса в жизни затянулась. Типа вырос, выучился, устроился на работу - добро пожаловать во взрослую жизнь со всеми вытекающими. Учитывая специальность которую он (сдуру) выбрал - я его прекрасно понимаю. Как будет время я спрошу у него насчёт продаж.

Что за специальность ?

Paso4nik, юрист. У меня у самого смежная с юриспруденцией специальность. С весны до конца лета работал помошником юриста. Решил наконец попробовать себя в этой специальности. Жесть - никому не пожелаю. Думаю что Спалах тока через пару лет сможет легче себя почувствовать. Или просто уйдёт в другую сферу. Нервы дороже.

Трошки оновив наявний асортимент. За деякий час підкину ще, тому не переключайте на другий канал!:p

Оверлорда отдельно точно не продашь?)

Трошки оновив наявний асортимент. За деякий час підкину ще, тому не переключайте на другий канал!:p

Беру Претендеров!!!))

Добавлено через 46 минут
Оверлорда отдельно точно не продашь?)

А он что писал что продаёт всех 1дним комплектом?)).
Я бы от Оверлорда только маяк и Пауермастеров. А может и возьму!))

Назад
Зверху