Відеоогляд Transformers LEGACY Evolution Voyager Class TARN

Fu Rai

Super Primus
Стать
чоловік
Адреса
Киев
Повідомлення
13 848
Репутація
2 305

F7205_DIO_TRA_GEN_LEGACY_VOY_TARN_0001_Online_2000SQ_2000x.jpg

F7205_DIO_TRA_GEN_LEGACY_VOY_TARN_0002_Online_2000SQ_2000x.jpg

F7205_DIO_TRA_GEN_LEGACY_VOY_TARN_0003_Online_2000SQ_2000x.jpg

F7205_DIO_TRA_GEN_LEGACY_VOY_TARN_0004_Online_2000SQ_2000x.jpg

F7205_DIO_TRA_GEN_LEGACY_VOY_TARN_0005_Online_2000SQ_2000x.jpg

F7205_DIO_TRA_GEN_LEGACY_VOY_TARN_0006_Online_2000SQ_2000x.jpg

F72055X00_main_22_Online_2000SQ_2000x.jpg

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Nook
до речі, пам'ятаю коли обговорювали Тарна від ММС, то хтось сказав щось на зразок "не думаю, що Хасбро колись зробить щось подібно, бо комікс був для дорослих - з жорстокістю /і тп/, а Хасбро робить дитячі іграшки"
а тепер "та-дааам!" )

чесно - краще б і не робили, бо справді, давати малюкам оцю гидоту - то є надто жорстоко. Кулаки майже з плечей ростуть (ага, ви ж знаєте, які руки в тарна насправді), панелька на грудях майже перетворена на абстрактний прямокутник, а маска прийшла з логотипу не трансформерів, а телепузиків.
Я дуже не любив версію від MMC за те, як вони його прямолінийно, ледь не "на відʼїбись" зробили. Але хазбро, як завжди, знайшло нове дніше, і його успішно пробило з розгону.
Вибачайте, хлопці, але в мене є одна статуетка, і це Тарн від Flame Toys, бо іншого нормального MP-scale Тарна не існує (а от для DLX scale комбайнер від Iron Factory дуже класно ставиться поряд з Мегатроном у версії Monocrat)

додав в перший пост промо фото

Вибачайте, хлопці, але в мене є одна статуетка, і це Тарн від Flame Toys, бо іншого нормального MP-scale Тарна не існує (а от для DLX scale комбайнер від Iron Factory дуже класно ставиться поряд з Мегатроном у версії Monocrat)
ти порівнюєш масовий 35-доларовий продукт - вояджер клас - з преміум 20+ сантиметровою статуйкой від Флейм Тойс?! (я не помиляюсь, це він за 4 сотні?)

я навіть не знаю чи варто додати щось

так, трохи різні категорії)))

Тарн від Флейм Тойс дуже крутий, але по пропорціям він теж мимо оригінала. Реально Айрон Фекторі зробили самого крутого.

Я апгрейднув ММС-ного новою головою + адаптером для його пушки і він тепер виглядає набагато набагато краще

Ну і творіння від Хасбро на свої гроші дуже навіть непогане

до речі, пам'ятаю коли обговорювали Тарна від ММС, то хтось сказав щось на зразок "не думаю, що Хасбро колись зробить щось подібно, бо комікс був для дорослих - з жорстокістю /і тп/, а Хасбро робить дитячі іграшки"
а тепер "та-дааам!" )
так, в Хасбро цікаві трансформації останнім часом, але не думаю що хтось проти)

ти порівнюєш масовий 35-доларовий продукт - вояджер клас - з преміум 20+ сантиметровою статуйкой від Флейм Тойс?! (я не помиляюсь, це він за 4 сотні?)

я навіть не знаю чи варто додати щось
Ага, той самий. 400 за статуетку, пробачте дурня :) Я просто фанат цього персонажа, і я до останнього сподівався, що під маскою буде старскрім :)

І я не порівнюю ціну, я порівнюю те, що "змогли". Це так само, як при совку плюватися на "сімку" в порівнянні з мерсом. Так, вона дешевша, але це не показник того, що автопром турбується про покупців, а лише того, що зліпили гівно. Хасбро зміг зробити MP-36, який, імхо, не має конкурентів. І тому виправдання про Тарна "то це ж вояджер" тут не підходять. Він не тому вийшов гівном, що вояджер, а тому вийшов вояджером, що зробили гівно.

Останнє редагування:
Тарн від Флейм Тойс дуже крутий, але по пропорціям він теж мимо оригінала. Реально Айрон Фекторі зробили самого крутого.
Пропорції у Флейм Тойс ті самі, що й в MMC, тільки руки довші, але ж так, мабуть, більш show(comic?)-accurate. Ну й може на 2-3 см вищий. За посиланням на showz якась стиснута фотографія.
А айрон фекторі - так, що малий, що великий - ідеальні. Зробив би хтось оверсайз малого до MP Scale - і оце було б воно.

Ага, той самий. 400 за статуетку, пробачте дурня :) Я просто фанат цього персонажа, і я до останнього сподівався, що під маскою буде старскрім :)

І я не порівнюю ціну, я порівнюю те, що "змогли". Це так само, як при совку плюватися на "сімку" в порівнянні з мерсом. Так, вона дешевша, але це не показник того, що автопром турбується про покупців, а лише того, що зліпили гівно. Хасбро зміг зробити MP-36, який, імхо, не має конкурентів. І тому виправдання про Тарна "то це ж вояджер" тут не підходять. Він не тому вийшов гівном, що вояджер, а тому вийшов вояджером, що зробили гівно.
тобто іншими словами: Хасбро має покласти балик на нормальний дешевий мейнлайн і робити тільки статуї по 4 сотні,
і як тільки вони почнуть це робити - ну і якість підвищиться звісно - за цим товаром черга вишикується, так?

a98c8e9e-f9f4-4bc8-81c3-24a1411331c7_text.gif

Останнє редагування:
Чому ж одразу статуї? Порівняй ROTF Leader Optimus і SS Leader Optimus. Черги були за обома, ціни були десь поряд, але в другому випадку Хазбро зробила гівно и лишила собі трохи бабосику у вигляді маржі. До речі, це ж офіційно роки з півтора сама Хазбро на якомусь івенті підтвердила: економитиме шляхом зменшення інженерної складності іграшок (навіть не скористалися відмазкою, що дітям таке складно трансформувати, що було б правдою).

Чому ж одразу статуї? Порівняй ROTF Leader Optimus і SS Leader Optimus
вище ти кажеш, що Хасбро Тарн фігня, а статуя за 4 сотні шикарна, а далі порівнюєш 2 дешевих масових продукти

я трохи не розумію схему розмови

ok, по пунктах:
1. Хазбро тарн фігня, я очікував кращого.
2. Вони ж могли зробити краще, просто зараз роблять фігню. Приклад - масовий продукт хазбро до навмисного заниження якості проти масового продукта такого ж класу після.
3. Особисте ниття про те, що не бачу на ринку реально класного тарна в MP scale, а так хотілося, що аж купив статуетку. Ми ж тут не вікіпедія, особистим думкам теж є місце.

Назад
Зверху