Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
ти порівнюєш масовий 35-доларовий продукт - вояджер клас - з преміум 20+ сантиметровою статуйкой від Флейм Тойс?! (я не помиляюсь, це він за 4 сотні?)Вибачайте, хлопці, але в мене є одна статуетка, і це Тарн від Flame Toys, бо іншого нормального MP-scale Тарна не існує (а от для DLX scale комбайнер від Iron Factory дуже класно ставиться поряд з Мегатроном у версії Monocrat)
так, в Хасбро цікаві трансформації останнім часом, але не думаю що хтось проти)до речі, пам'ятаю коли обговорювали Тарна від ММС, то хтось сказав щось на зразок "не думаю, що Хасбро колись зробить щось подібно, бо комікс був для дорослих - з жорстокістю /і тп/, а Хасбро робить дитячі іграшки"
а тепер "та-дааам!" )
так, в Хасбро цікаві трансформації останнім часом, але не думаю що хтось проти)
Ага, той самий. 400 за статуетку, пробачте дурня Я просто фанат цього персонажа, і я до останнього сподівався, що під маскою буде старскрімти порівнюєш масовий 35-доларовий продукт - вояджер клас - з преміум 20+ сантиметровою статуйкой від Флейм Тойс?! (я не помиляюсь, це він за 4 сотні?)
я навіть не знаю чи варто додати щось
Пропорції у Флейм Тойс ті самі, що й в MMC, тільки руки довші, але ж так, мабуть, більш show(comic?)-accurate. Ну й може на 2-3 см вищий. За посиланням на showz якась стиснута фотографія.Тарн від Флейм Тойс дуже крутий, але по пропорціям він теж мимо оригінала. Реально Айрон Фекторі зробили самого крутого.
тобто іншими словами: Хасбро має покласти балик наАга, той самий. 400 за статуетку, пробачте дурня Я просто фанат цього персонажа, і я до останнього сподівався, що під маскою буде старскрім
І я не порівнюю ціну, я порівнюю те, що "змогли". Це так само, як при совку плюватися на "сімку" в порівнянні з мерсом. Так, вона дешевша, але це не показник того, що автопром турбується про покупців, а лише того, що зліпили гівно. Хасбро зміг зробити MP-36, який, імхо, не має конкурентів. І тому виправдання про Тарна "то це ж вояджер" тут не підходять. Він не тому вийшов гівном, що вояджер, а тому вийшов вояджером, що зробили гівно.
вище ти кажеш, що Хасбро Тарн фігня, а статуя за 4 сотні шикарна, а далі порівнюєш 2 дешевих масових продуктиЧому ж одразу статуї? Порівняй ROTF Leader Optimus і SS Leader Optimus