Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Також була в вересні в кінотеатрі. Змусила піти з собою свого чоловіка. Він трохи страждав, бо не фанат і я його цією темою підзадовбала. А от я навіть витерла набігаючі сльози. Мені сподобалося.Так, мені теж зайшов. Ходили разом з сином, 12 років, і дивились у 3D
Драйвовий і динамічний, з гарним описом всесвіту, і прикольними персонажами. Сподобалась еволюція Мегатрона по сюжету, зміни і мотивації цього персонажа показали справді достовірно
Навзаєм. А чому тут так мало активу? Невже всі перейшли на телеграм канали? Там я зустрічаю багато творчих людей ,що працюють з цією франшизою.приємно бачити, що нові поціновувачі франшизи заходять сюди, а не тількт боти
вітаємо, @Erika_MD89 !
кинь кілька каналів, цікаво глянути що тамНавзаєм. А чому тут так мало активу? Невже всі перейшли на телеграм канали? Там я зустрічаю багато творчих людей ,що працюють з цією франшизою.
ммм....Навзаєм. А чому тут так мало активу? Невже всі перейшли на телеграм канали? Там я зустрічаю багато творчих людей ,що працюють з цією франшизою.