Трансформери: Початок. Офіційний трейлер

• Автор теми Автор теми MazurV
  • Дата створення Дата створення
Перший україномовний трейлер нового анімаційного проекту по всесвіту Трансформерів. У оригіналі назва - Transformers One.
Судячи з того, що у ньому показано, ми побачимо Кіберторон, ключових персонажів у часи їхньої молодості, та історію зародження протистояння Оптімуса Прайма та Мегатрона. Основні персонажі по сюжету ще не вороги, майбутній лідер Автоботів ще носить ім'я Оріон Пакс, а майбутній Мегатрон - D-16. Окрім цього також присутні майбутній Бамблбі (В-127) та Еліта Один.

У трейлері також з'являються Квінтесони, тому сміливо можна очікувати, що у цьому фільмі ми побачимо протистояння головних персонажів з цією расою.

Також у трейлері на зовсім короткий час з'являються Дарквінг, Сентінел Прайм, Альфа Тріон, Шоквейв, Саундвейв, і Старскрім.

Серед акторів оригінальної озвучки - Кріс Хемсворт, Скарлетт Йогансон, і Джон Хемм.

По ролику видно, що автори мітять в першу чергу у дитячу аудиторію, маючи на меті залучити в кінотеатри дітей з батьками - у ньому багато гумору і динамічних сцен. Але це не означає, що і дорослим там буде не цікаво - є натяки на драматичні та більш похмурі за настроєм сцени.

І до слова - це перший анімаційний фільм по Трансформерам починаючи з 1986 року, який будуть показувати у кінотеатрах. Усі попередні анімаційні проекти виходили або на телебаченні, або на стрімінгах. Уже тільки через це він вартий уваги.

Тож чекаємо на прем'єру у жовтні ;););).

Вкладення

• 1.png
    1.png
    446.5 КБ · Перегляди: 2
  • 2.png
    2.png
    356.1 КБ · Перегляди: 2
  • 3.png
    3.png
    313.5 КБ · Перегляди: 3
  • 4.png
    4.png
    531.9 КБ · Перегляди: 3
  • 5.png
    5.png
    455.5 КБ · Перегляди: 3
Останнє редагування:
Хм... Вроде интересно, но это опять не то, чего я хочу) Блин, у них есть проверенный рецепт успеха - G1. Вместо этого они выдумывают всякую 3Д шляпу не каноничную, пытаясь изобрести велосипед.

Вон вышло продолжение Х-менов в оригинальном стиле - и сразу хит! Думаю, с ТФ бы было то же самое. А нас опять кормят чем-то в духе Прайма.

А вообще, я после того, как окунулся с головой во вселенную Вархаммер 40К, хочу Грим Дарк версию трансформеров. Это было бы эпично, но кто ж меня услышит-то?)

Однозначно підтримую ідею продовження оригінального мультсеріалу, з анімацією у старому стилі. Приклад з продовженням Х-men показує, що це має попит і може бути популярним. Але цей формат підійде для стрімінгів і телебачення, для великого екрану потрібно шукати щось інше

Фільм - супер. Анімація клас, персонажі продумані, історія досить цікава (хоч для фанів нового нічого не буде взагалі), туалетний гумор відсутній. Дуже класно зробили, жаль що в прокаті він особливо не збирає, але я точно схожу ще разок

Так, мені теж зайшов. Ходили разом з сином, 12 років, і дивились у 3D ;););)
Драйвовий і динамічний, з гарним описом всесвіту, і прикольними персонажами. Сподобалась еволюція Мегатрона по сюжету, зміни і мотивації цього персонажа показали справді достовірно

я сьогодні вже втретє сходив, продовжую отримувати позитивні емоції :)

останні фільми взагалі не було бажання передивлюватись повторно, а тут зовсім інша історія. друга половина - це взагалі топ, а момент де Мегатрон стає Мегатроном, а Оптімус Оптімусом просто шедевр. Хочеться вірити що буде продовження)

Назад
Зверху