Свежий рендер MP-?? Starscream 2.0

• Автор теми sin
  • Дата створення

sin

Scout
Стать
чоловік
Повідомлення
113
Репутація
29
На TFW2005 проскочила инфа, что некий магазин под названием LoopaZa (да, я тоже пошел смотреть в календарь, чтоб убедиться, что не первое апреля) выложил новые рендеры нового старскрима. Скажите, хасбро окончательно двинулись?

Figure-King-272-03.jpg

PS: MTRM-11 рулит

нет, это не рендер а фото прототипа
фото альт-мода тоже уже светили
полноценный анонс был месяц тому или раньше

п.с. и Метеор не рулит, увы, на деле оказалось все не таким прекрасным, как хотелось

не хасбро, а такара. і не двинулись, а баблішко це баблішко.. і поки будуть бажаючі платити по 300-400 уе за чергову версію вже існуючого бота - стільки і випускатимуть

стосовно нового старскріма. мене в2 більш ніж задовільняє. цього куплю тільки КО і за дуже смішні гроші, якщо воно мене чимось зачепить. точно так само як 3тього оптімуса купив

А можно узнать, чем зацепил молд третьего оптимуса?
Вопрос оттого, что, имхо, он реально проигрывает MS-01 по "мультяшности", а MP-10 - по "гламурности". Так что же?

з третім ОПом всьо сложно)
якщо взяти і подивитись на окремі частини молда - нічого особливо не вражає, а часом дуже навіть бісить. але разом воно сприймається зовсім інакше, цілісно + таки хороша артикуляція.
не те щоб я прямо дуже його хотів, просто за 100 баксів він виглядав цілком навіть вартий того

але)

коли він приїхав і я його взяв в руки, першим же бажанням було позбутись його чим швидше)) якість КОшки цілком ок, від оригінала відрізняється тільки відсутністю фарби, по суті. але щось заважало. і це щось пропало через кілька днів. поставивши його на полицю в якусь не дефолтну позу - внєзапно він став виглядати добре. що сталось - не знаю, що змінилось за кілька днів - не знаю. поки що буде стояти як є, а там видно буде

трансформація це пісєц тупняк. такара іпанулась, бо та хєрь яка відбувається при трансформації ніг - це просто ад і ізраїль. і саме гірше, що результат в жодному моді не вартує таких ізвратів

вердикт. свою сотку молд вартує, але ніхєра не більше. тих хто відвалив 4 сотні за оригінал вважаю неадекватами

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: sin
отаке)

Вкладення

• PXL_20201009_140134888.jpg
    PXL_20201009_140134888.jpg
    138.9 КБ · Перегляди: 37
  • Like
Реакції: sin
Спасибо, понял.
Интересовался как раз на случай, если есть цепляющее что-то в самой трансформации, чтоб ради этого купить кикофф и втихаря от дочки им играться :)

Fiv-fased, а можно поподробнее, что за третий Оптимус? В смысле фирма, название, а то очень интересно))

Спасибо! Я, честно сказать сам подумывал его себе взять и даже начал откладывать на его покупку, как только начали почвлятся первые фото с будущим молдом. Но потом на глаза попала фотка с какого то журнала, где четко была видна его спина с огромным "рюкзаком" на спине и все, прошла любовь завяли помидоры))) MS-овский чуть более зацепил, но его сейчас найти сложновато.

Назад
Зверху