з третім ОПом всьо сложно)
якщо взяти і подивитись на окремі частини молда - нічого особливо не вражає, а часом дуже навіть бісить. але разом воно сприймається зовсім інакше, цілісно + таки хороша артикуляція.
не те щоб я прямо дуже його хотів, просто за 100 баксів він виглядав цілком навіть вартий того
але)
коли він приїхав і я його взяв в руки, першим же бажанням було позбутись його чим швидше)) якість КОшки цілком ок, від оригінала відрізняється тільки відсутністю фарби, по суті. але щось заважало. і це щось пропало через кілька днів. поставивши його на полицю в якусь не дефолтну позу - внєзапно він став виглядати добре. що сталось - не знаю, що змінилось за кілька днів - не знаю. поки що буде стояти як є, а там видно буде
трансформація це пісєц тупняк. такара іпанулась, бо та хєрь яка відбувається при трансформації ніг - це просто ад і ізраїль. і саме гірше, що результат в жодному моді не вартує таких ізвратів
вердикт. свою сотку молд вартує, але ніхєра не більше. тих хто відвалив 4 сотні за оригінал вважаю неадекватами