[solved!] подаааайте колесо для девастатора..

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
геркулесу потрібна пара-дві коліс для повноцінного функціонування)) кулак і голова не рахуються гг
треба знайти щось максимально подібне по розміру і зовнішньому виду на таке:

2012-01-12%2BAF%2B010.JPG

якщо не важко, прогляньте свої колекції, чи в ваших машинок трансформерів і не-трансформерів є схожі колеса. потрібний діаметр - 30мм, ширина - 10мм. якщо щось подібне є - просто вкажіть назву бота в коментарях. дякую!

Останнє редагування:
Re: [need help] подаааайте колесо для девастатора..

Five-faced,
ти ж зауваж, шоб не резинове і не пвх було

тю йопт, так а шо ж ти голову морочив тоді - я ж знайшов тобі два варіанта

я думав ти шось про своє резинове..
нє, резинові колеса не підходять

Можно попробовать сделать реплику из пластика.
Только надо более детальные ТТХ и до Украины я доберусь только к концу августа...

Можно попробовать сделать реплику из пластика.
Только надо более детальные ТТХ и до Украины я доберусь только к концу августа...

wow.. це, думаю, буде занадто складно) як на мене, то в тих колесах насправді нема нічого такого особливого, щоб потрібно було вкладати великі зусилля для того щоб робити репліку. достатньо буде знайти пару досить подібних по формі і по розміру. тим більше, що прецендент є - в hercules heavy labor'a передні колеса відрізняються від задніх по формі і по ширині

як варіант можна на ринку поритись в дитячих машинках, там щось підходяще може знайтись)

як варіант можна на ринку поритись в дитячих машинках, там щось підходяще може знайтись)

можна, рився. на ринку великий вибір легкових автомобілів і відповідних коліс, які само собою не підходять. вибору як такого нема особливо.
серед трансформер-ботів знайшов вже два варіанти, які в крайньому випадку можна було б використати. варто пошукати ще

я подразумеваю что врятли, но вот такие как у белого не подойдут? диаметр 14мм. http://piccy.info/view3/6433063/e2159d678b2b311d51703b5f6e50682c/orig/

діаметр треба 30мм+/-3мм. більші колеса не влізуть, а з меншими машинка буде пузом по землі соватись)

Добавлено через 7 часов 46 минут
еее... ніхто нічого подібного немає? я ж не прошу продати) тільки заміряти і назву вказати)

а я только хотел тебе писать, насчет передачки )
Ну напиши, напиши ) Буду знать к чему готовиться :p

Добавлено через 55 секунд
wow.. це, думаю, буде занадто складно) як на мене, то в тих колесах насправді нема нічого такого особливого, щоб потрібно було вкладати великі зусилля для того щоб робити репліку. достатньо буде знайти пару досить подібних по формі і по розміру. тим більше, що прецендент є - в hercules heavy labor'a передні колеса відрізняються від задніх по формі і по ширині

Ну смотри, наше дело предложить ... :cool:

на рынках и в интернете сейчас много таких ботов. к сожалению у меня ниодного покаместь нет, но думаю от одного из них колеса должны бы подойти
Их всего четверо(как и в мульте), один на гусеницах и одного тут нет(не помню у него колеса или гусеницы)
http://baby-toys.com.ua/jce/igrushki-dlya-malchikov/transformery/1026-transformer-stroika-detail
http://baby-toys.com.ua/jce/igrushki-dlya-malchikov/transformery/1021-transformer-transport-detail

Добавлено через 43 секунды
может у кого-то оригиналы есть, чтоб замерять колеса и потом искать

на рынках и в интернете сейчас много таких ботов. к сожалению у меня ниодного покаместь нет, но думаю от одного из них колеса должны бы подойти
Их всего четверо(как и в мульте), один на гусеницах и одного тут нет(не помню у него колеса или гусеницы)
http://baby-toys.com.ua/jce/igrushki-dlya-malchikov/transformery/1026-transformer-stroika-detail
http://baby-toys.com.ua/jce/igrushki-dlya-malchikov/transformery/1021-transformer-transport-detail

Добавлено через 43 секунды
может у кого-то оригиналы есть, чтоб замерять колеса и потом искать

оо, по загальному вигляду - дуже підходять, але здається вони трохи малуваті( по пропорціях діаметр коліс виходить 25мм. а ле це треба якось перепровірити. дякую!

всегда рад. если еще что увижу дам знать.

http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/transformer-hummer-h2-sut-124-ID9onGN.html#1cf8369e06
Судя по масштабу 1\24 тебе могут подойти его колеса. (ну или от такого) опять же можно позвонить продаввану, пущай перемеряет

Добавлено через 2 минуты
И чудесный Щит в подарок (shit):facepalm:

http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/transformer-hummer-h2-sut-124-ID9onGN.html#1cf8369e06
Судя по масштабу 1\24 тебе могут подойти его колеса. (ну или от такого) опять же можно позвонить продаввану, пущай перемеряет

Добавлено через 2 минуты
И чудесный Щит в подарок (shit):facepalm:

трохи не те. колеса в геркулесівських ботів, хоч вони і дуже різні по розміру, але виконані в одному стилі - малюнок на шинах і форма дисків, таке приблизно і потрібно.

А ваша Галя - балувана

ага, не корысти ради, а токма волею пославшей мя супруги! (с) :)

ііі..... схоже ми маємо переможця!
признавайтесь в кого є щось з цього щоб заміряти колеса:

Energon Sledge

sledge015.jpg

Energon Bonecrusher

bonecrusher017.jpg

Classics Bonecrusher

bonecrusher010.jpg

неа, нет ни одного :(

неа, нет ни одного :(

балін((
проспамив двом десяткам селерів на ібеї питання: який діаметр і ширина одного колеса?
отримав 3 відповіді
1. 2см і 1см відповідно
2. 3см і 0.8см відповідно
3. "такі самі як і інших коліс"(с))))))

і де правда?!

балін((
проспамив двом десяткам селерів на ібеї питання: який діаметр і ширина одного колеса?
отримав 3 відповіді
1. 2см і 1см відповідно
2. 3см і 0.8см відповідно
3. "такі самі як і інших коліс"(с))))))

і де правда?!

а ты уверен, что тебе все продавцы размеры в см давали, а не в дюймах?

а ты уверен, что тебе все продавцы размеры в см давали, а не в дюймах?

та, вони так і писали: або в см або в дюймах. просто міряли і писали очевидно на око, дуже приблизно

та, вони так і писали: або в см або в дюймах. просто міряли і писали очевидно на око, дуже приблизно

да какие у них тогда блин глазомеры???
разница между 2 и 3 см - пропасть!!

о, четвертий варіант прийшов))

2,8см і 0.6см )))

Five-faced, тебе надо на tfw2005 в теме про геркулеса спросить, там ответят точно

Назад
Зверху