Шукаю бажаючих щось замовити з TFSource.com

• Автор теми Автор теми Five-faced
  • Дата створення Дата створення

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
Панове,
робитиму замовлення в кінці цього тижня або на початку наступного з TFSource.com
на даний момент назбиралось добра на 150-200уе
є ціль дозбирати до 300-350уе і розділити зекономлений шипмент по-братськи)
тому якщо в вас є бажання щось дрібне або не дуже дрібне собі замовити і трохи зекономити на доставці - пишіть в тему або мені в приватні повідомлення

я бы взял такой сет(Kabaya Wave 2), но 8 фигурок мне не надо, только 2-3, если кому-то еще они нужны, тогда можно заказать... и я не пойму как узнать цену доставки..

я бы взял такой сет(Kabaya Wave 2), но 8 фигурок мне не надо, только 2-3, если кому-то еще они нужны, тогда можно заказать... и я не пойму как узнать цену доставки..

мені видає, що доставка до Львова першим класом цього сета буде 26.76. в мене зараз по доставці є на 52.92.
загальний шипмент цього всього добра вийде десь 56-58. третина від цієї суми твоя, 2 третіх - мої. десь за таким принципом

мені видає, що доставка до Львова першим класом цього сета буде 26.76. в мене зараз по доставці є на 52.92.
загальний шипмент цього всього добра вийде десь 56-58. третина від цієї суми твоя, 2 третіх - мої. десь за таким принципом

Я же говорю что мне весь сет не нужен(только 2 - 3шт), знаю кто еще 1-го Магнуса может взять... и все, а куда остальных?
Еще и не понятно сколько каких персонажей они кладут в коробку...
Вобщем я на себя могу взять не больше половины, если найдется кто-то на вторую половину, то я в деле.

ап
бажаючі, зголошуйтесь)

ще раз)

такое впечатление, что очередная волна кризиса накрыла цивилизацию!
мне одному кажется, что наступил период затишья на форуме, причем не только в теме купли-продажи?

такое впечатление, что очередная волна кризиса накрыла цивилизацию!
мне одному кажется, что наступил период затишья на форуме, причем не только в теме купли-продажи?

угу) тут он долар потихеньку рости починає, якраз пора вкладати гроші в надійні активи - фігурки) а тут все тихо)

угу) тут он долар потихеньку рости починає, якраз пора вкладати гроші в надійні активи - фігурки) а тут все тихо)

а прикинь, лет через 10 будут куркулями считать тех, у кого есть хотя бы один мастерпис )))
наверное либо все отходят от отдыха летом - отпуск, море и тп
либо готовятся к зиме - тулупчиком запастись и тп

тфсорс калькулятор розрахував доставку тільки твого замовлення як 47уе
доставка всього добра буде приблизно 60-65уе
з них твоя доля буде десь не більше 25уе. точно можна буде сказати коли замовлення буде сформоване

Добавлено через 3 минуты
а прикинь, лет через 10 будут куркулями считать тех, у кого есть хотя бы один мастерпис )))
не факт) враховуючи темпи появи нових фігурок, перевипуски ітд. мастерпіси цілком можуть обезцінитись) наприклад МП-1 впав в ціні, дуже багато пропозицій на нього і нікому він нафіг такий здоровий зараз не потрібен якщо можна купити МП-10 або десь знайти igear faith leader.

тфсорс калькулятор розрахував доставку тільки твого замовлення як 47уе
доставка всього добра буде приблизно 60-65уе
з них твоя доля буде десь не більше 25уе. точно можна буде сказати коли замовлення буде сформоване

Шось я запутався )

Шо з цих чисел я повинен буду заплатити за доставку в цілому? :confused:

Ясно. Вобщем 90% шо я в тємі - наразі рішаю шо саме брати.

Ти вже заказував звідти?

а я все жду компанию на ББТ - энергон нужен

Так там дороговато все

да нет, не все, некоторые вещи как раз дешевле - вон мою тему с продажей Джаза почитай ))

Добавлено через 1 минуту
там как раз коллективный заказ и меняет все дело, а для одного доставка - да, дороговато (энергон 35 долларов+шип в Укр минимум 25 еще)

Добавлено через 1 минуту
Five-faced, может все же с ББТ закажем, тогда я тоже в теме? ))

Five-faced, может все же с ББТ закажем, тогда я тоже в теме? ))
нема хрома фанспроджектовського там, і не буде. так шо нє, дяк)

Добавлено через 28 секунд
Тоді шось я поочковую, відверто кажучи ...
хм, чого?)

ще є вільні місця)
з замовленням до 100уе - велкам!

лишилось 2 дні до моменту коли робитиму замовлення
зголошуйтесь, ще час є)

хочу Фоллена взять от Мейктойс, но он все еще в предпродаже

вопрос, кто знает:
если в оплаченном заказе есть предзаказ и нормальные игрушки, то когда оно все придет- когда предзаказ появится, или по частям - то, что есть сейчас, а потом предзаказ, и как при этом меняется стоимость доставки?

Назад
Зверху