Шукаю бажаючих щось замовити з TFSource.com

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
Панове,
робитиму замовлення в кінці цього тижня або на початку наступного з TFSource.com
на даний момент назбиралось добра на 150-200уе
є ціль дозбирати до 300-350уе і розділити зекономлений шипмент по-братськи)
тому якщо в вас є бажання щось дрібне або не дуже дрібне собі замовити і трохи зекономити на доставці - пишіть в тему або мені в приватні повідомлення

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
вопрос, кто знает:
если в оплаченном заказе есть предзаказ и нормальные игрушки, то когда оно все придет- когда предзаказ появится, или по частям - то, что есть сейчас, а потом предзаказ, и как при этом меняется стоимость доставки?

на тфсорс преордер ти не можеш оплатити доти доки він в наявності не буде.
сама оплата є тільки перед доставкою
вартість доставки залежить від ваги і розміру конкретної іграшки і більш ні від чого)

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
This is to notify you that Order 78743 has been shipped from our warehouse in central Minnesota.

ура!)

Fu Rai

Super Primus
Стать
чоловік
Адреса
Киев
Повідомлення
13 813
Репутація
2 289
This is to notify you that Order 78743 has been shipped from our warehouse in central Minnesota.

ура!)

я ж перший на оглад одного бійця, памятаєш? ))
доречі, чогось митниця чи прикордонники затримують зараз багато посилок - чи шось шукають, чи бабулєса хочуть
і ще, розповідали що в Києві працівників однієї з логістичних компаній "попросили" написати за свій рахунок, здається, до жовтня (новина 2-3-х недільної давності)
молимось за наші посилки!!!

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
я ж перший на оглад одного бійця, памятаєш? ))
доречі, чогось митниця чи прикордонники затримують зараз багато посилок - чи шось шукають, чи бабулєса хочуть
і ще, розповідали що в Києві працівників однієї з логістичних компаній "попросили" написати за свій рахунок, здається, до жовтня (новина 2-3-х недільної давності)
молимось за наші посилки!!!

все буде ок. не бачу ніяких причин для хвилювання)

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
статус апдейт: наша посилка вже в Україні!
всім зацікавленим бути готовим приймати замовлене вже з наступного понеділка)

Fu Rai

Super Primus
Стать
чоловік
Адреса
Киев
Повідомлення
13 813
Репутація
2 289
статус апдейт: наша посилка вже в Україні!
всім зацікавленим бути готовим приймати замовлене вже з наступного понеділка)

бляха-муха, как чувствовал - тока что потратил половину того, что договаривались с тобой, но тема в силе

AxxeD

Godmaster
Ім'я
Алексей
Стать
чоловік
Адреса
Киев
Повідомлення
1 225
Репутація
264
Вывожу из шоппинговой зависимости. Дорого. Вредно. Метод - введение в запой ( материалы заказчика ).
А по теме - шустренько они, приятно. При новых обострениях зависимости списываемся тут?

Scamper

Autobot
Стать
чоловік
Повідомлення
975
Репутація
179

Fu Rai

Super Primus
Стать
чоловік
Адреса
Киев
Повідомлення
13 813
Репутація
2 289

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
Вывожу из шоппинговой зависимости. Дорого. Вредно. Метод - введение в запой ( материалы заказчика ).
А по теме - шустренько они, приятно. При новых обострениях зависимости списываемся тут?

та, можна й тут. а там буде видно

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
бляха!!!11
посилка вже на пошті з самого ранку, а я не у Львові((

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
ітого
суцільно позитивний експірієнс роботи з тфсорс. 10 днів доставки, трекінг по всьому шляху доставки а не тільки по штатам, таки куленепробивна упаковка, все чотко і акуратно. цікаво і дуже корисно те, що цінність замовлення на 360 баксів була вказана як 48 баксів, можна було ще дозамовляти і дозамовляти. і певно через таку вказану цінність ніяка нагла морда на митниці не всовувала своє рило в коробку)

наразі все замовлене форумівцями їм же і розіслане, замовлений фанпроджектовський хромдом зібраний, розібраний і не один раз (крутий, та))

тема ця ще пригодиться точно)

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
Получив посилку. З Хедмастерами все ок.

У Персептора ні трубки ні launcher'а нема.
При тому шо там же ж написано As Shown!
http://tfsource.com/products/view/product_id/3723/

:mad:

фігово.
було б добре щоб всі тут відписались чи в своїх замовленнях все на місці.
треба тфсорсу вказати на всі косяки які є

Fu Rai

Super Primus
Стать
чоловік
Адреса
Киев
Повідомлення
13 813
Репутація
2 289
так, очковать уже я начинаю ))

Добавлено через 49 секунд
уверенности придает наклейка ТФсорса на упаковке ))

AxxeD

Godmaster
Ім'я
Алексей
Стать
чоловік
Адреса
Киев
Повідомлення
1 225
Репутація
264
А я как на зло себе командировочку организовал. Один день не дождался. Думаю послезавтра забирать. Но там вроде как все видно было? Главный вопрос как те руки подойдут по размерам

Варп

Primus
Ім'я
Славка
Стать
чоловік
Вік
36
Адреса
Moscow, Russia
Повідомлення
7 840
Репутація
1 192

фігово.
було б добре щоб всі тут відписались чи в своїх замовленнях все на місці.
треба тфсорсу вказати на всі косяки які є

Народ, фотки для лотов СТОКОВЫЕ. Т.е. это фотография скорее всего сделана когда то давным давно и используется как наиболее подходящая. Читать следует именно описание к фигурке - там вся правда. Это информация непосредственно от поддержки ТФСорса, а не мои домыслы.
Подтверждение тому описание под фотками: This vintage G1 Perceptor comes as shown with moderate chrome, slight play. Only includes launcher. Как видно описание не соответствует фоткам. И раз нет даже его пушки то в данном случае это косяк.

От себя же отмечу что подобные косяки у них и впрямь случаются. У меня уже 6 заказов в этом магазине и в двух были "проблемные" фигурки. Вопросов не задавал т.к. косяки были несерьёзные. К тому же мне попросту неудобно какие то предъявы кидать тем кто держит мой стафф почти год и скрипя зубами оформляет неполные заказы без предоплаты.

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
Народ, фотки для лотов СТОКОВЫЕ. Т.е. это фотография скорее всего сделана когда то давным давно и используется как наиболее подходящая. Читать следует именно описание к фигурке - там вся правда. Это информация непосредственно от поддержки ТФСорса, а не мои домыслы. От себя же отмечу что косяки у них и впрямь случаются. У меня уже 6 заказов в этом магазине и в двух были "проблемные" фигурки. Вопросов не задавал т.к. косяки были несерьёзные. К тому же мне попросту неудобно какие то предъявы кидать тем кто держит мой стафф почти год и скрипя зубами оформляет неполные заказы без предоплаты.

мало того що нема ні трубки ні лаунчера, які є на фото і без яких персептор вже по суті не персептор.
так ще й в описі є таке: Only includes launcher. подвійна і досить серйозна найопка.

ми коли з Нео обговорювали що є в комплекті в цього персептора (див. лінк вище) зійшлись на думці, що є лаунчер але нема тільки ракет. про те що бракуватиме ще й трубки - якось в голову жодному з нас не прийшло.
претензію не претензію, але вказати на таке треба.

до речі, а що кажуть на неповні закази? я так розумію це про те, щоб відмовитись від частини стаку, що тфсорсом ніяк не вітається.

Добавлено через 9 минут
А я как на зло себе командировочку организовал. Один день не дождался. Думаю послезавтра забирать. Но там вроде как все видно было? Главный вопрос как те руки подойдут по размерам

та ніби все на місці було, кулаки - 2шт, пальців - 10шт. але я їх особо не перераховував, затупив. якось не прийшло в голову що щось таке як з замовленням Нео реально може статись

Fu Rai

Super Primus
Стать
чоловік
Адреса
Киев
Повідомлення
13 813
Репутація
2 289
забрал своего фанспроджектовца
ну что я вам скажу, панове, Вирдвульф просто АХР...ННЫЙ!!!
теперь другой вопрос: где ж денег набрать на Хрома???

Файв-фейсед риспект!!!

AxxeD

Godmaster
Ім'я
Алексей
Стать
чоловік
Адреса
Киев
Повідомлення
1 225
Репутація
264
Five-faced, Успел я забрать руки еще сегодня. Все на месте, все в порядке. Большое спасибо. Ща пару фоток скину в тему с нашими коллекциями.

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
Получив посилку. З Хедмастерами все ок.

http://tfsource.com/products/view/product_id/3723/

:mad:
тфсорс відповів;)

We are sorry to hear of the issue with your G1 Perceptor figure. I am not sure as to how you received the figure and it not being as listed.
We will send you the replacement parts for Perceptor with your next order. Or if you would like we can send these parts off to you this week. Please let me know for sure which you would like to do.
Truly sorry for the inconvience

Fu Rai

Super Primus
Стать
чоловік
Адреса
Киев
Повідомлення
13 813
Репутація
2 289
тфсорс відповів;)

We are sorry to hear of the issue with your G1 Perceptor figure. I am not sure as to how you received the figure and it not being as listed.
We will send you the replacement parts for Perceptor with your next order. Or if you would like we can send these parts off to you this week. Please let me know for sure which you would like to do.
Truly sorry for the inconvience

(y)

Зверху