- Ім'я
- Анатолій
- Стать
- чоловік
- Вік
- 36
- Адреса
- Kyiv, Ukraine
- Повідомлення
- 5 068
- Репутація
- 2 557
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Замітка: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
хм, так может можно будет просто пролезть к кому-то, кто будет туда-сюда что-то слать. коробочка там то маленькая
пересилка айронфіста звичайною поштою з України в Росію - 43грн (менше 3$)
пересилка айронфіста звичайною поштою з Росії в Україну - 182руб (4$)
як на мене то не самий поганий варіант якщо інших нема в наявності
так пождите
я ж в понедельник, вроде, кого-то должен встретить для дальнейшей пересылки Сварожичу, не?...
чуть більше - під 60 грн - до 4 баксів - перевірено, піднялися тарифи
ноуп. калькулятор на оф сайті каже 43. коробка мініатюрна
наівний
Добавлено через 3 минуты
в мене збереглися 2 чеки по Укрпошті
Москва - вага 102г = 51грн
Мінськ - вага 294г = 69.66грн
бляха.. хочеться інколи тебе прибити злегка
яка категорія відправлення і спосіб пересилання?
бандероль, наземний
пздцп.с. тебе також прибити часом не завадило б: я тобі говорю по факту відправлення, а ти твердиш те, шо подивився на самому найбільш швидкооновлюваному сайті державної служби - ти точно в Україні, чи може десь в діаспорі живеш і віриш, шо тут все так прекрасно як написано на сайтах?!
Добавлено через 53 секунды
а, точно, можна ж відправити як звичайний лист - без трека, точно дешевше буде *сарказм*
я теж колись відправляв, прикинь? і при цьому ціна яку я оплатив і розрахував на оф сайті зійшлась до гривні
м"яко кажучи ти написав тупість
звідки стільки агресії?
все шо можеш - це зразу переходтити на образи - воздєржаніє, нє?
чувак, ти дивуєш впевненністю, що твоє "колись" таке саме, як і "тепер" - хоч новини почитай чи шо - там... ну події всілякі між державами, валюта і тд
нема слів
Chrome, так что, махнемся?
Кто-то что-то будет слать туда-обратно? или может кто-то будет ехать