Продам кассеты KFC

• Автор теми Автор теми slipfaker
  • Дата створення Дата створення

slipfaker

Targetmaster
Стать
чоловік
Повідомлення
767
Репутація
199
Продам касети KFC, як нові.
30$ за пару.
Чекаю ваших повідомлень на 097-802-66-83

Вистав на олкс, куплять

не став так мало!
30 це і то навіть не золота, а платинова ціна!
ну хіба може горить і дуже треба гроші, але хз - це специфічні речі, щоб люди бігли купувати і трусились за долар по ним
кому треба - хто розуміє що це, той купить, причому вони дорожче і так були і зараз теж будуть
а кому не треба - повір, будуть за 1 дол думати ще і може попросять за твій рахунок вислати

офтоп: коли народився син, дружина купувала багато хороших речей для малечі - те, що дуже якісне, правильне і зручне - не китай, який на базарах у нас за страшні гроші, а саме все, як треба для дитини і ці речі обходились в рази дешевше нашого базару китайського
так от, багато чого залишилось з бірками, не розпаковане і дружина виставила на кідстафі (мамочки там пасуться) увага за БЕЗКОШТОВНО! - просто заберіть

так от їй написали "атправітє за ваш счьот?"!
як вас така ситуація?! ))

тому і суть вище: кому треба, той за ціною бігти не буде, а вона в тебе і так крейзі вигідна (вони були всюди від 25 за штуку)!

справа, звичайно, твоя
але я б не викидав їх: я від них балдєю - в мене всі вони є, крім ріпеінтів і коровки, навіть скаут і скорпіон :)

і так, згоден з Houd'ом - вистав на олх - люди багато що шукають і купують там, як і на промі і на ізі.юа - в мене НА черепашок ніндзя забрали там - сет з 4-х за ого-го

Ваша правда, хлопці, то просто у мене ніяк з продажами на ebay не складеться, не можу в payoneer зареєструватися, відхиляють раз за разом.
Інакше я би фігнею не страждав.
Про те, що таке колекційна річ мені не треба пояснювати. Більшість свого я на олх і так продаю, просто то є базар, зі всіма витікаючими.
Набридло спілкуватися із бидлотою....
У мене наприклад там модель продаєцця. Давно вже продається, та люди просто здебільшого пишуть "поговорити". Типу "класна...мрію про таку... може, насобіраю, то приду купувати"
А вчора пише один "шо ви хочте за неї". Я: "в об’яві є ціна". Він: "То ясно, на отдачу скільки?" Я: "130 доларів за реальним курсом". Він "шо це за ціна" Я: "130х40=5200". Він: "Де ви взяли таку ціну"
ну і т д ітп, нащо з такими людьми марнувати свій час? Треба поважати один одного.

Ваша правда, хлопці, то просто у мене ніяк з продажами на ebay не складеться, не можу в payoneer зареєструватися, відхиляють раз за разом.
Інакше я би фігнею не страждав.
Про те, що таке колекційна річ мені не треба пояснювати. Більшість свого я на олх і так продаю, просто то є базар, зі всіма витікаючими.
Набридло спілкуватися із бидлотою....
У мене наприклад там модель продаєцця. Давно вже продається, та люди просто здебільшого пишуть "поговорити". Типу "класна...мрію про таку... може, насобіраю, то приду купувати"
А вчора пише один "шо ви хочте за неї". Я: "в об’яві є ціна". Він: "То ясно, на отдачу скільки?" Я: "130 доларів за реальним курсом". Він "шо це за ціна" Я: "130х40=5200". Він: "Де ви взяли таку ціну"
ну і т д ітп, нащо з такими людьми марнувати свій час? Треба поважати один одного.
Бувають ще такі: "Візьму за..." і ціну пилять навпіл. Я таких одразу посилав. На ОЛХ мало розуміючих людей, часто трапляються і шахраї.
А є якийсь мануал, як на Ібеї продавати? Думаю свою банду переполовинити, та на ОЛХ коли оголошення стали платними, відпало бажання щось виставляти.

вже можна без пайонір це робити - будь-яка картка наша працює на зарахування через пейпел, тому треба тільки реєструвати і вперед!

враховуй тільки одне (може знаєш) : від нас воно йде наземним транспортом до Польщі або Литви/Латвії, далі - літаком або кораблем - це вже як вибереш, але від нас так от
то я до чого: доставка може бути тривалою - я в Казахстан десь літом відправляв, то шла посилочка біля 2х міс - людина там панікувала, ледь не посивіла (хоча це все нормально, але він просто не готовий був морально )))

а стосовно "візьму за..." мля, в мене був лот 4000 грн - модель, якої нема ніде, от взагалі ніде "там", а тут так тим паче і ця ціна була дуже адекватна і для тих ринків, так одне написало "куплю за 1000 грн" - я побажав удачі в цьому

Назад
Зверху