Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Бувають ще такі: "Візьму за..." і ціну пилять навпіл. Я таких одразу посилав. На ОЛХ мало розуміючих людей, часто трапляються і шахраї.Ваша правда, хлопці, то просто у мене ніяк з продажами на ebay не складеться, не можу в payoneer зареєструватися, відхиляють раз за разом.
Інакше я би фігнею не страждав.
Про те, що таке колекційна річ мені не треба пояснювати. Більшість свого я на олх і так продаю, просто то є базар, зі всіма витікаючими.
Набридло спілкуватися із бидлотою....
У мене наприклад там модель продаєцця. Давно вже продається, та люди просто здебільшого пишуть "поговорити". Типу "класна...мрію про таку... може, насобіраю, то приду купувати"
А вчора пише один "шо ви хочте за неї". Я: "в об’яві є ціна". Він: "То ясно, на отдачу скільки?" Я: "130 доларів за реальним курсом". Він "шо це за ціна" Я: "130х40=5200". Він: "Де ви взяли таку ціну"
ну і т д ітп, нащо з такими людьми марнувати свій час? Треба поважати один одного.
вже можна без пайонір це робити - будь-яка картка наша працює на зарахування через пейпел, тому треба тільки реєструвати і вперед!Ваша правда, хлопці, то просто у мене ніяк з продажами на ebay не складеться, не можу в payoneer зареєструватися, відхиляють раз за разом.
там не складно, але мануала не бачив )А є якийсь мануал, як на Ібеї продавати?