Оновлення сайту

Нове життя?
  • Автор теми Автор теми Nook
  • Дата створення Дата створення

Nook

Administrator
Команда форуму
Ім'я
Анатолій
Стать
чоловік
Вік
36
Адреса
Kyiv, Ukraine
Повідомлення
5 071
Репутація
2 558
df3ej3t-cd65c429-c503-4844-b101-b919ff444881.png

Всім привіт!

Нещодавно я подумав про те, що було б непогано українізувати єдиний український ресурс про трансформерів. Почав досліджувати цю тему і дійшов висновку, що потрібно змінювати двигун ресурсу в цілому, так як (вже попередній) критично застарів.

Тепер ми використовуємо Xenforo - швидкий, гнучкий, сучасний, адаптований під мобільні пристрої та дозволить легко розвивати ресурс у майбутньому.

Поки що я намагався не робити кардинальних змін, хотілося все зробити простіше. Проте відкинути багато рудиментальних налаштувань, вичистити спам, пофіксити відсилання пошти, переробити меню і т.д.

Буду радий будь-якому фідбеку. Якщо раптом не можете зареєструватись або залогінитись, напишіть на contact@transformers.kiev.ua.
Ще є багато дрібних доробок, котрі будуть зроблені найближчими тижнями (фікс перекладу, наприклад).

Опис
Нове життя?
О, сайт посвежел) Вроде все работает. Инициативу с украинизацией поддерживаю. Правда, вот сам пока никак не могу себя перестроить и перейти на украинский. Пока что.. Но думаю над этим.

@Nook , я поки не зрозумів як перейти до найсвіжішого повідомлення в темі
тобто, коли бачиш список тредів і що є шось нове і хочеш саме на це нове попасти
а так - ідея хороша, мені поки важкувато, бо воно інше, але це просто питання звичка )

а, і ще: а потрібно, щоб було поле прокрутки? в моєму повідомленні вище є бігунок - питання чи це зручно
з одного боку - повідомлення має розмір невеликий, зручніше
з іншого - можна пропустити щось, ні?

апд: чи є прокрутка тільки підпису стосується?
але все ж таки чи треба вона...

апд №2: після натискання на "останнє повідомлення" в назві треду викидає на перше повідомлення - стартове - проте на останню сторінку

Останнє редагування:
@Nook , я поки не зрозумів як перейти до найсвіжішого повідомлення в темі
тобто, коли бачиш список тредів і що є шось нове і хочеш саме на це нове попасти
просто натиснути на заголовок теми. по ідеї, після кількох заходів все буде працювати гуд
апд: чи є прокрутка тільки підпису стосується?
але все ж таки чи треба вона...
ну це захист від надто високих підписів. Зробив щоб скрол був коли підпис вище 250 пікселей (було 200)
апд №2: після натискання на "останнє повідомлення" в назві треду викидає на перше повідомлення - стартове - проте на останню сторінку
покажи де саме ця кнопка пліз

вже все ок - мабуть я не до кінця розібрався

Україньска мова - то добре, а от дизайн якись незвичний та незручний, може з незвички.

Мені два поста у ряд не подобаються.
А, це про головну, зрозумів
Щойно повністю закінчив всі налаштування та доробки після переїзду. Звичайно, ще лишається багато контенту, котрий потрібно перекласти, сподіваюсь якось до цього ще дійдем. Проте усілякі кнопки та меню мають бути перекладені вже всі. Якщо помітите якісь неточності та баги - напишіть. Будь-які побажання також вітаються :)

побажання:
1) кнопки "Report Edit Delete" дуже непомітні - так, воно набагато краще взагалі все, реально починає подобатись більше, але от хз, може якраз ці кнопки, як і "відповісти" жирними зробити?

2) при прокрутці свого посту /в роботі/ шапка сайту стаціонарна, а меню поста ховається - чи є можливість останню теж закріпити? так зручніше коли пост довгий, коли багато фоток вставляється

українізацію ресурсу підтримую обома лапами - це просто необхідна річ в даний час. Та все ж частина контенту все одно залишиться російською, як-от переклади мультфільмів 90-х, до прикладу. До цього потрібно відноситися нормально. В цьому є певна історична (чи ностальгічна?) складова. Ресурс же має бути українським попри те, що це позначиться на кількості відвідувачів в меншу сторону, а от мова спілкування в тредах мусить лишатися будь-якою, як і думки користувачів. Та шо все норм)

побажання:
1) кнопки "Report Edit Delete" дуже непомітні - так, воно набагато краще взагалі все, реально починає подобатись більше, але от хз, може якраз ці кнопки, як і "відповісти" жирними зробити?
повір, через кілька тижнів ти не захочеш цього робити) вони спеціально так зроблені, щоб не відволіками від основного контенту
2) при прокрутці свого посту /в роботі/ шапка сайту стаціонарна, а меню поста ховається - чи є можливість останню теж закріпити? так зручніше коли пост довгий, коли багато фоток вставляється
а це класна ідея, якщо розберусь як - зроблю обов'язково

Кстати, меню всё ещё английское.

Сайт получился красивый, но зачем убирать русский язык? Кто хочет, пусть ставит те настройки, которые захочет.

при наведенні на відповідну піктограмку в меню вона не завжди активна - по центру піктограмки ставиш курсор - неактивна, треба сунути в якийсь бік і тоді все ок
і це багатьох кнопок в меню так

якого саме меню?

готово :)

таке доречі теж час від часу треба робити , по власному досвіду знаю)

Назад
Зверху