Можу виплавити на заказ з пластмаси деталі (зброю)

Бажано не складну бо ще вчусь, пишіть - все обговорим
  • Автор теми Автор теми Axios Nexus
  • Дата створення Дата створення

Axios Nexus

Neutral
Повідомлення
25
Репутація
2
Можу виплавити на заказ з пластмаси деталі до ботів (for customs), зброю, копіювати готові деталі (будь-якої складності)
Пишіть - все обговорим
скайп AxiosNexus

Опис
Бажано не складну бо ще вчусь, пишіть - все обговорим
Останнє редагування:
А что тебе нужно, Схема?

достатньо кількох фото - бажано з лінійкою, щоб бачити розміри

А что тебе нужно, Схема?
+1. Какой тех процесс,предельная сложность изделия и возможное качество(в личку плз)?

Добавлено через 1 минуту
достатньо кількох фото - бажано з лінійкою, щоб бачити розміри
Чертежи читаешь? Мне проще тебе чертеж составить скорее всего)))

можу кинути фотки готових виробів але вони не фарбовані ще

надіслав відео коротеньке в контакт

Фото в студию:popcorn:

Axios Nexus, посмотрел твое видео. Не плохо:up: Думаю с практикой будет еще лучше. Говорить о том,что цвет пластика надо бы сменить на черный/серый думаю тебе не нужно))) Я бывает пересылаюсь с ребятами,думаю что нибудь закажу чисто на пробу заодно с основной посылкой.

Эй. господа-хорошие! А покажите фото-видео здесь всем, а? Заинтриговал жеж :wow:

Axios Nexus, кинь плиз фото сюда. Если предлагаешь всем то смысл ограничивать обмен информацией личкой?

Axios Nexus, посмотрел твое видео. Не плохо:up: Думаю с практикой будет еще лучше. Говорить о том,что цвет пластика надо бы сменить на черный/серый думаю тебе не нужно))) Я бывает пересылаюсь с ребятами,думаю что нибудь закажу чисто на пробу заодно с основной посылкой.

Сюда выложите. А то я уже давно хочу сделать заказ с ВейзШейпа, но цена за доставку отпугивает. Если товарищ сможет предоставить альтернативу, то я - прямой клиент.

Сюда выложите. А то я уже давно хочу сделать заказ с ВейзШейпа, но цена за доставку отпугивает. Если товарищ сможет предоставить альтернативу, то я - прямой клиент.
Качество ниже,но альтернатива есть.

відправляю відео перших заливок (пробних) будь-кому на мило
пишіть на моє мило:
AxiosNexus@mail.ru

Axios Nexus, вроде вполне понятно и доступно написал - скинь СЮДА фото или видео, пожалуйста.
картинки и видео сюда вставляются очень легко

це я вчився виплавляти, перші мої кроки
мастер-модель з звичайного пластиліну
мастер-форма - резина (спочатку був гіпс - то багато відходів і форма не довговічна, при використанні резини - форма вічна можна плавити хоть тисячу штук, через кожні 2 години заливати)
пластмасу можу зробити як гнучку (гнеться і не ламаеться до певного куту згину (до 30 градусів - перевіряв) і слідів згину невидно) можна і не гнучку - тоді не гнеться - може зламатись
ось відео
розбираюсь як правильно фарбувати і чим, якщо хтось може то підказуйте і повчайте я буду тільки радий.

також є можливіть виплавки з резини - процес довший, але реальний
думаю зробити першого бота самому з цієї пластмаси, друзі підказують, підкажіть і Ви

Всі поради уважно прочитаю
p.s. пластмаса ДУЖЕ чудово піддається обробці, свердлінню (фарбування перевірю з часом)

во, спасибо! теперь вижу что весьма недурный вариант.

сьогодні сідаю робити тризуб-футуристичний для ботів до 10 см
через пару днів мастер-модель кину сюди

енергокуби 1 см і 2 см
перед шліфовкою, грунтовкою і фарбуванням
кого цікавить виготовлення - пишіть

Добавлено через 8 часов 14 минут
Здогадайтесь, від якого бота виплавлені детальки ? :)

детальки готові частково, потрібно ще відшліфувати, погрунтувати і по фарбувати
зроблені вдома, тому сильно не критикуйте
і чекаю порад

4494ad1cdaed.jpg

072f500016a6.jpg

9caa3dd8dd64.jpg

e3cd1f049331.jpg

d6b0067962c5.jpg

fdd8c4276d01.jpg

a1ac0958c1d8.jpg

персептор ясен фиг. сложно не узнать

Назад