Maketoys Cupola RM-01 (aka Chromedome)

Fu Rai

Super Primus
Стать
чоловік
Адреса
Киев
Повідомлення
13 872
Репутація
2 314
В сети появились первые фото прототипа Cupola - RM-01 (aka Chromedome) от Maketoys

Chronedome_01-859x1024.jpg

Chronedome_06-546x1024.jpg

Chronedome_03-670x1024.jpg

Chronedome_13-1024x509.jpg

Chronedome_20-1024x527.jpg

15751665463_ca2728f6e7_b.jpg

неофициальное сравнение
Maketoys_Chromedome.jpg

рост ~23 cm
П.С. вот и конкуренция ФП )

Останнє редагування:
brax, поздравляю!)) рад что он оправдал ожидания - значит таки нужно ставить в вишлист :facepalm::crying:

Получил этого красавца, имею сказать.

Кратко - уровень МП-10, берите, не пожалеете.

Развёрнуто:

Несомненные плюсы:
+ Абсолютная копия себя из сериала, просто ожившая картинка.
+ Робомод - идеален во всех аспектах, от пропорций, до подвижности.
+ Альтмод, который мне никогда особо не нравился своим дизайном, выглядит очень круто благодаря высочайшей детализации.
+ Практически идеальная покраска.
+ Великолепное качество пластика. Он как бархатный на ощупь.
+ Внимание к деталям, начиная от нелепой панельки со статами, и заканчивая резиновыми шинами.
+ Крайне нестандартная трансформация.

+ до всього крім "ідеальності рухливості". таки обмеження в русі в бедрах і стопах суттєві

Незначительные минусы:
- Трансформация крайне сложна и геморна, много пегов, неочевидные решения, в инструкции пропущены пара этапов. Напоминает помесь МП-09 и МП-10.

а мені нра) пеги, до речі, толково продумані. є багато панельок і детальок які "вивертаються" при трансформації і прекрасно фіксуються за допомогою пегів

- Пара деталей на ногах прикреплены очень ненадёжно и отвалились во время трансформации от неловкого движения. Возможно, это только у меня, но отвалились они с двух сторон, так что думаю, что это - общая проблема. Будьте аккуратнее, а то потеряете и не заметите.

аналогічно. взагалі задумка з тими детальками наполовину провальна. в альт-моді їх користь однозначна. в робомоді - виглядають огидно і безтолково

- Кисть. Казнить нельзя помиловать. Нет артикуляции пальцев. Пальцев, Карл! На модели лидер-класса, Карл! Надеюсь сёрдпати подсуетятся и выпустят замену.
- Оружие. В принципе оно - шоу-лайк, но по факту это просто два неокрашенных куска красной пластмассы. Что ещё забавнее, в форм-факторе снайперской винтовки. Стрелять из снайперских винтовок по македонски - очень круто. Ещё они никак не фиксируется и удерживается чисто за счёт сжимания кисти.

не погоджусь, що це мінуси. кисті і зброя дуже навіть ок

Добавлено через 29 минут
ще пара моментів:

- хедмастер - рухливий просто нереально. толку не так щоб багато було, в основному через блоковість ніг, але всерівно це плюшка. альтмод - практично ідеальний (зазор над очима це фігня порівняно)
- хочу відзначити ще раз альтмод. мало того, що він виглядає прекрасно, він ще й крепкий як цеглина) і по вазі і по тому як чітко і щільно все пегується
- металеві деталі є там де вони реально потрібні. хоча в передпліччі саме з"єднання в металевій деталі трохи вільне, руки "перекочуються" вперед-назад надто легко
- дві панельки на стопах спереду - це боль і печаль. злітають, виглядають огидно, толком не кріпляться. коли рухаєш стопу, потім треба обов"язково поправити ті злощасні панельки, бо вони живуть явно своїм життям

а тепер про печальне..
я хотів (і далі хочу) зібрати всіх 7 основних хедмастерів і двох терорконів. спочатку збирав фенспроджектівських, але на їх майндвайпі зупинився. надто вже разючі відмінності стали між мультпрототипами і їх реалізацією, а це для мене таки важливо.
поки я думав над його покупкою, анонсували куполу і переключення на лінійку від МТ якось відбулось само собою.

але вчора, коли я розпакував і трохи побавився куполою, бажання їх всіх зібрати серйозно потухло. він таки надто великий для мене. не сам по собі великий, з цим можна миритись, а як частина банди хедмастерів - 9 фігурок такого розміру в ряд це явно перебор.

тому поки що, виставлю на продаж і якщо колись тероркони будуть випущені МТ - візьму тільки їх двох, бо купола їм однозначно вдався

+ до всього крім "ідеальності рухливості". таки обмеження в русі в бедрах і стопах суттєві
Да, постфактум заметил. Ноги под 90 градусов он не сгибает.

аналогічно. взагалі задумка з тими детальками наполовину провальна. в альт-моді їх користь однозначна. в робомоді - виглядають огидно і безтолково
В альтмоде они тоже бесполезны: кисти под днищем закрывают.

не погоджусь, що це мінуси. кисті і зброя дуже навіть ок
Подвижность кистей - как у Ориона. Фейл же.

- дві панельки на стопах спереду - це боль і печаль. злітають, виглядають огидно, толком не кріпляться. коли рухаєш стопу, потім треба обов"язково поправити ті злощасні панельки, бо вони живуть явно своїм життям
Их можно сместить вглубь или наверх. Тогда дырку они закрывают хуже, но ступням не мешают.

Останнє редагування:
В альтмоде они тоже бесполезны: кисти под днищем закрывают.
Подвижность кистей - как у Ориона. Фейл же.
Их можно сместить вглубь или наверх. Тогда дырку они закрывают хуже, но ступням не мешают.
1. закривають і фіксують руки до ніг
2. для мене не критично зовсім. в Тесли індивідуальні пальці. толку небагато.
3. основна моя претензія тут в тому, що вони ніяк не кріпляться до стоп. трохи нагадує аналогічні панелькі в проула. але там вони не бовтаються як їм заманеться і таки досить міцно тримають "форму"

шикарен. Блин, даже жаль что я в своё время таки Хот Рода взял, а не Родимуса

Назад
Зверху