Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Мені дуже подобається саме masterpieceв мене є кілька думок, я ще трохи поміркую над цим і, мабуть, буде кілька пропозицій
G1, MPM, 3rd party - є якісь забобони або упередження з цього приводу чи все розглянеш?
G1Мені дуже подобається саме masterpiece
Пропонуй я розгляну все.Мені дуже подобається саме masterpiece
треба трошки подумати, бо планував трохи почистити полички, ти так зненацька )Ще є щось?)
Такого маю. Може ще шось запропонуєш?)![]()
не треба?
такого, тільки синього - Трекса )Такого маю. Може ще шось запропонуєш?)
Такого теж маю.такого, тільки синього - Трекса )
Маю вже. Бачив роботів на олх)Переглянути вкладення 8291Переглянути вкладення 8292
KO MP-10, Ace-01 Tumbler (MP Cliffjumper). треба?
варто тоді якийсь список викласти якщо все є, незрозуміло навіщо всім писати просто такМаю вже. Бачив роботів на олх)
Через те що пропонують те що маю. Добре наприклад Айронхайда б взяв g1. Навіть КОварто тоді якийсь список викласти якщо все є, незрозуміло навіщо всім писати просто так
Привіт маю такого. Взяв би чорногоKBB Оптімус MP-10V, той що зменшений до вояджера
Я бачив ти продавав трансформерів з 3dr Patt. Ще є щось?KBB Оптімус MP-10V, той що зменшений до вояджера
Що саме цікавить? Пиши у вайбер чи телеграм. 0962886963 або в ППЯ бачив ти продавав трансформерів з 3dr Patt. Ще є щось?
Дякую . Зараз ознайомлюся і тоді відпишуЕсть классический Гримлок от Хасбро (1 версия). Есть ещё Thundercracker от Хасбро (1 версия). Там немного соскреблась краска на рёбрах кистей от первой же трансформации (а больше я этого не делал, там не для слабых духом).
И всякая прочая мелочь тут https://www.transformers.kiev.ua/th...ted-prime-masterpiece-movie-third-party.4971/
Або якщо можна номер на вайберДякую . Зараз ознайомлюся і тоді відпишу
Послал в личкуАбо якщо можна номер на вайбер