Куплю Fansproject - Function X-1: Code

• Автор теми Автор теми Five-faced
  • Дата створення Дата створення

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
ну власне сабж)

64175456201212242126079650428296043_007_1356367666.jpg

задався ціллю завести собі цього товариша, тільки от ціна і без доставки трохи кусається, вже не кажучи про ціну з нею)
наглі китайці з американцями на ібеї теж не дуже горять бажанням продати його менш ніж за 100ку
може в когось він є, але чомусь, якимось чудом), набрид, то я з задоволенням куплю або обміняю на дещо з цього)
---
упд. вже неактуально) знайшовся

Дуже-дуже хочу колись завести собі наступних товаришів:

1. Toyworld Hegemon (Megatron)
2. Fansproject Warbot Defender (Springer)
3. Igear Delicate Warrior (Arcee)
4. X-Transbots Survivalist (Wheelie)
5. Fansproject Insecticons
6. Impossible Toys Quintessons
7. Music Label Soundwave
...

і багато-багато інших)

Останнє редагування:
У друга есть.Обменяет,так как у бота дефект на голове.Пролита краска на правой части

У друга есть.Обменяет,так как у бота дефект на голове.Пролита краска на правой части

о, а можна фото дефекта? і якщо обміняє, то на що? або за скільки продасть?

Меняет он на что угодно из ДОТМ.фото скину позже так как через телефое.дефект почти не заметен несколько капел белой краски

Меняет он на что угодно из ДОТМ.фото скину позже так как через телефое.дефект почти не заметен несколько капел белой краски

з ДОТМ нажаль нічого не маю(
але чекаю на фото і ціну)

Новый,запечатаный в коробке-950 грн

Новый,запечатаный в коробке-950 грн

ну це несерйозно, виходить 115$. навіть якщо не враховувати, що він має дефект.
фактично за цю саму ціну я можу його придбати і на тфсорс, в таку ж ціну є кілька варіантів придбання на ібеї.
я, власне, тому і завів тему, що нажаль не можу собі дозволити стільки заплатити і шукаю варіанти придбання дешевше в тих людей, кому він не дуже то і потрібен. хоча й прекрасно розумію, що таких людей важко буде знайти)

Имя пользователя, я говорил про нового,без дефекта.Дешевле не найдеш,так как это кастом.Поэтому советую брать

Имя пользователя,
не найдешь-обращайся

Территориально где находится? Хочу нового глянуть, готов за 950 забрать.

Когда-то тоже думал взять. Но передумал. Башка очень не нравиться.

та я теж не дуже то планував, але вже скоро будуть випущені Вірдвульф і Брейнсторм. як мінімум заплановані ще двоє
так що є шанс що колись будуть всі, з терорконами включно, а це для мене - маст хев!

та я теж не дуже то планував, але вже скоро будуть випущені Вірдвуль і Брейнсторм. як мінімум заплановані ще двоє
так що є шанс що колись будуть всі, з терорконами включно, а це для мене - маст хев!

А я оригінальних хедмастерів колекціонувати вирішив. Вони мені більш до вподоби _

Бошка там отличная, в режиме робота даже не понятно что это голова )
Сзади лица нет, ноно формируется при складывании туловища.

Бошка там отличная, в режиме робота даже не понятно что это голова )
Сзади лица нет, ноно формируется при складывании туловища.

Это да.

Но цвета... блин, мне не канает никак :(

Назад
Зверху