Five-faced
Banned
Тема закрита
- Опис
- Classics / Generations / RTS / Universe 2.0 / United / Henkei / Prime трансформери на продаж
Останнє редагування:
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Готовий його забрати - якщо стан "як новий" та у повній комплктації.
З одніею умовою, зробити обмім коли я повернуся до Києва.
Якщо згоден - пиши у ПМ.
А фото можешь выложить всех десов
что ты продаешь?
А астротрейна у тебя только на фото?
Generations Voyager Megatron 150грн - прекрасний стан, без коробки і інструкції, є фабричний дефект у вигляді перекошеного кулеметика на башті танка
Generations Deluxe Scourge 200грн - прекрасний стан, повний комплектКод:Generations Deluxe [B]Thundercracker[/B] [COLOR="SeaGreen"]200грн[/COLOR] - новий в запечатаній коробці
Generations Deluxe Wheeljack 250грн - новий в запечатаній коробці
Reveal The shield Deluxe Turbo Tracks 150грн - новий в запечатаній коробці
Reveal The Shield Battle in Space: Rodimus vs. Cyclonus 350грн - новий в запечатаній коробці
Prime Deluxe Wheeljack 250грн - новий в запечатаній коробці
Prime Deluxe Soundwave 250грн - новий в запечатаній коробці
Universe Deluxe Galvatron 250грн бронь - прекрасний стан, повний комплект
Universe Deluxe Cyclonus 350грн - новий в запечатаній коробціКод:Universe Deluxe [B]Starscream[/B] [COLOR="SeaGreen"]350грн[/COLOR] [COLOR="Red"]бронь[/COLOR] - новий в запечатаній коробці
Universe Deluxe Dinobot 350грн - новий в запечатаній коробці
Universe Commemorative Reissue Insecticons 550грн - новий в запечатаній коробці
Universe Voyager Blades 250грн - новий в запечатаній коробці
Wal-Mart Exclusive Deluxe Fracture 350грн проданий - новий в запечатаній коробці
Toys'r'Us Exclusive Ultra-class Jetstorm 400грн - новий Ан-225 "Мрія" в запечатаній коробці. якщо в вас є білий deluxe Astrotrain, то Jetstorm'а вам варто придбати хоча б для того щоб зробити отак)
Два брата Не хватает третиго для трио секиров
я бы Вилджека взял, но не сейчас
...Universe Commemorative Reissue Insecticons 550грн - новий в запечатаній коробці...
задумался над предложением
забронировать можешь на пару дней?
вже заброньовано за тобою)
black hawk down, тобто, комахоноїди приземлились )), дякую!!!комахоноїди полетіли до нового дому)
іноді з квінтесонами все-таки варто мати справу))3. ніхто не любить і ніхто не хоче мати справу з квінтесонами))
Five-faced,
может тебе можно увишлист бросить - на будущее, если будешь брать такие же объемные лоты, может будет полезно знать, что теоретически люди возьмут (я инсектов хотел попозжей взять, а тут такая цена апетитная подвернулась )))
Five-faced, покажи Громовержца
Five-faced, все сделаю только отправишь в кировоградскую область в александрию
твій вішліст? давай, лишнім не буде) хто зна, може щось і підвернеться)
ну пока на очереди:
United UN-07 Bumblebee Classics
UNITED UN-13 Tracks
UNITED UN-18 Wreck-Gar
Generations Voyager Class Springer
Generations Voyager Class Blitzwing
Transformers Prime AM-28 Leo Prime
Transformers GT-01 Optimus Prime (RED)
Perfect Effect MOTOBOT PE-DX-01 RC (PINK)
Henkei Classics Ultra Magnus
Five-faced, а скажи, пожалуйста TFC Hercules Exgraver 530грн - права рука Геркулеса! новий в запечатаній коробці. + бонус у вигляді Exgraver Replacement Shovel это случайность, или могут быть остальные? А то и цена очень интересная, и если они будут по одному-два в месяц появляться у тебя, можно было бы договариваться. Всех сразу брать как-то жаба давит , а так вроде и не страшно...
народ, вы чего зажрались то?))) Вам Блурра предлагают по ОЧЕНЬ привлекательной цене! Я просто удивляюсь почему он до сих пор не продан...Generations Deluxe Blurr 200грн - прекрасний стан, без коробки і інструкції
народ, вы чего зажрались то?))) Вам Блурра предлагают по ОЧЕНЬ привлекательной цене! Я просто удивляюсь почему он до сих пор не продан...