домік для барбі (с)

потрібна допомога з конфігурацією полиці
  • Автор теми Автор теми Five-faced
  • Дата створення Дата створення

Five-faced

Banned
Стать
чоловік
Адреса
Lemberg
Повідомлення
3 024
Репутація
538
була колись ідея: в нову хату - хорошу і велику полицю для ботів
хата найближчим часом якось не світить, при таких цінах на ботів - так точно)

тому, вже на вчора треба зробити полицю на кусок вільної стіни)
розміри приблизно 160х80. можна більше, можна менше. зрозуміло, само собою, що чим більше тим краще в плані вмістити ботів і мати запас на майбутніх, але це не головне

банальних досок не хочеться, скляних кубів - хочеться, але нема на то місця. хочеться.. а от тут і проблема. ідей в мене на щось оригінальне нема практично і уявлення як це ПОВИННО виглядати теж не дуже

що мало би бути:
дві-три полки на мастерпісів/класіків або конів/автоботів
скляні дверки - пилюка маст дай
і... всьо. не густо

порадьте, накидайте фоток якщо є, ідей з власного і не власного досвіду. від самого елементарного до вичурно креативного

от наприклад, яка глибина полиці "оптимальна"?

Опис
потрібна допомога з конфігурацією полиці
В основном продают ленты на 60 диодов/м. 6528, поток не указывают.
Нашел еще вот такие параметры
-Количество светодиодов - 60 светодиодов\метр
-Степень защиты - IP 33
-Яркость на светодиод - 3-4 LM
-Ширина подложки - 8 мм
-Мощность - 4,8 Вт

с крахом гривны у нас тоже прекратили возить Максус и везде продаются ленты такие, как ты написал. Ноунейм короче. Могу дать 99% гарантию, что это примерно 5500К белый. Я в свой шкаф такую клеил. Попробуй, мало яркости будет - вторым рядом наклеишь... Блок питания кстати тоже ноутбучного типа, вполне тебе его должно хватить, на твои невеликие цели.

вот кстати, нашел, понравилось, но не знаю куда запостить. Чувак замутил крутую полку-диораму
27416997d1391519827-masterpiece-collection-diorama-f0033c7b63888b28e5f6ff7c34a15d1ddiorama-20mp-2011.jpg

еще и видео есть, и тема в которой он делится процессом...

Назад
Зверху