Fu Rai Super Primus Стать чоловік Адреса Киев Реєстрація 02.04.13 Повідомлення 13 855 Репутація 2 308 29.07.22 #1 Анонс нової моделі від Flame Toys [Furai Model] Gilthor Але поки немає інформації ні по ціні, ні по даті релізу. Чекаємо...
Анонс нової моделі від Flame Toys [Furai Model] Gilthor Але поки немає інформації ні по ціні, ні по даті релізу. Чекаємо...
Nook Administrator Команда форуму Ім'я Anatolii Стать чоловік Вік 36 Адреса Kyiv, Ukraine Реєстрація 10.10.11 Повідомлення 5 072 Репутація 2 563 19.08.22 #2 Дуже подобається збирати ці моделі, даного персонажа теж планую. Цікавий звичайно анонс для настільки рідкісного персонажн
Дуже подобається збирати ці моделі, даного персонажа теж планую. Цікавий звичайно анонс для настільки рідкісного персонажн
Fu Rai Super Primus Стать чоловік Адреса Киев Реєстрація 02.04.13 Повідомлення 13 855 Репутація 2 308 20.08.22 #3 Nook сказав(ла): Дуже подобається збирати ці моделі, даного персонажа теж планую. Цікавий звичайно анонс для настільки рідкісного персонажн Натисніть, щоб розгорнути... Віндблейд треба? в мене багато є зараз Добавлено через 1 минуту і там же ще Арсі анонсували вони
Nook сказав(ла): Дуже подобається збирати ці моделі, даного персонажа теж планую. Цікавий звичайно анонс для настільки рідкісного персонажн Натисніть, щоб розгорнути... Віндблейд треба? в мене багато є зараз Добавлено через 1 минуту і там же ще Арсі анонсували вони